VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Börjar bli gammal

Jag har börjat inse att jag börjar bli gammal. Hittills har jag alltid tyckt att jag är ung i sinnet och ålder är bara en siffra. Jag umgås lättare med 10 år yngre människor än 10 år äldre. Jag har bäst kontakt med 5 år yngre personer än 5 år äldre. Ovs.

Men så plötsligt har jag börjat inse att jag börjat bli ”vuxen”. Jag har ett rätt så omoget sätt att vara på, är ung i sinnet och har väl aldrig blivit vuxen kan jag tycka. Plötsligt inser jag att det fasen dags att pensionspara, det är dags att tänka på sin egna framtiden (på barnen har vi alltid tänkt på), spara för pension, för resor, för annat utifall-att-utgifter etc. Har insett att ljud stör mig mer nu än förr. Kunde bo utanför t-banan utan att bry mig men nu är det störande haha, alltså akta er för Magda 90 år.

Inser plötsligt att jag inte vill säga min ålder längre, vill inte ljuga men vill heller inte säga det. Jag ser minst 10 år yngre ut än vad jag är så det svider ännu mer haha. Nä men ärligt, borde jag ens skriva det här inlägget? Nä kanske inte, riskerar att få frågan..
Måste ta och växa upp lite tror jag…

latina_hemma


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig