VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Big girl

IMG_0259

Jag kan inte förstå att det här är jag. Vad stor och tjock jag var! Galet hur man förändras, hur mycket man kan gå upp i vikt i en graviditet!! Förstår ni att jag gick upp 35 kilo och vägde 90 kilo! Bara 10 kg ifrån 100!! Alltså lilla lilla jag på 1,56 cm ska bara väga 50-55 kilo. Jag var så galet fylld av vatten och hade ätit otroligt mycket och stora portioner. Jag åt inte ens onyttigt men här visar det tydligt att det inte är bara onyttigheter som gör att vi går upp i vikt utan även att man äter mycket gör att din magsäck blir större. Jag fick upp aptiten, började laga massa mat och åt stora sallader som för 3 pers och sen lite kött och annat på det. Jisses, Diana försvann och fram kom någon annan, så känner jag.
I slutet vart det iof mer onyttigheter.. =)

På bilden så var jag höggravid med lilla Kiana, som bara hade ca 1 månad kvar att komma till världen. Min lilla Keyla var ca 1 år och 3 månader.

Biggirl

Skönt att man har kommit en bit på vägen idag i alla fall. Har visserligen mycket kvar, ca 14 kilo kvar att träna bort men bort ska dom på ett eller annat sätt och jag är mycket mer nöjd idag än vad jag var här på bilden. Har mått riktigt dåligt under en lång, lång period. I flera år har jag längtat och längtat till mitt gamla jag, mitt vanliga ansikte, min vanliga kropp. Det här året ska det ske, år 2014 är mitt år! Det säger den kinesiska horoskopet i alla fall, eldhästen! =)

Detta är jag idag, 3 år senare och 14 kilo kvar till mål. Ja jag vet, ansiktet säger inte att jag behöver gå ner 14 kilo men vi har den tendensen i familjen, att alltid gå ner ansiktet först och här visar det inget egentligen. Men tro mig, jag har mina 14 kilo kvar på underkropp och mycket sitter kring magen, rumpan och låren fortfarande. Armar och vader börjar bli smalare med styrketräningen och det ska jag fortsätta med, styrketräna.

IMG_9941jag1


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig