VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Besök hos Aqua Dental

I Samarbete med Aqua Dental

Jag sak vara ärlig och erkänna en jobbig grej. Jag lider av tandlossning, det är en sjukdom vissa åker på. Vet inte om det är ärftligt? Men mina föräldrar har inte det. Jag minsann åkte på det och har varit extremt nonchalant till det här, farligt nog. Jag påbörjade ett arbete i kampen mot min tandlossning redan för 10 år sedan. Det gick jättebra men sen fegade jag ur, blev rädd för konsekvenserna jag höll på att få och slutade.

Nu har jag fått chansen att i ett samarbete med Aqua Dental påbörja mitt arbete igen. Och igår var mitt första besök. Hur det gick? Så läskigt men så bra, vilken otrolig personal de har. Professionella som bara den, vilket fint mottagande jag fick och vilket tålamod och stöd med tanke på min rädsla för både sprutor och allt jag måste gå igenom.

Jag var hos Annika som bedövade halva munnen så att jag inte kunde prata så mycket (jag tycker om att prata) och sen varsamt tog bort all tandsten på underkäken. Men med tanke på att jag har mitt problem med tandlossning så kommer jag att få gå vidare till deras experter inom just det här området. Ser fram emot deras nästa besök för att få veta hur jag kan gå till botten med mitt problem.

En gång för alla ska jag fixa det här och tillsammans med proffs.
Följ mig på min resa genom tandlossning, tandprotes och vad det nu blir för dom jag får. 😉

Aqua Dental har ett gäng specialister inom bland annat tandlossning men också inplantat, reglering av tänder och mycket annat. Med sina flera kontor runt om i Stockholm så erbjuder de olika typer av behandlingar och hjälp. Titta in på hemsidan för mer information.

halsa_och_skonhet_samarbeteInfluencer_alltforforaldrar_halsa

En ganska rädd och ynklig jag. Det var lite överraskande att de skulle ge mig sprutor och grejer, därav den här ynkliga minen ↑

Med gråten i halsen (ni som inte gillar tandläkaren relaterar nog..) så fick jag bita ihop och låta Annika dyka in i min mun bland tandsten och smuts. Det jag är otroligt stolt över att jag inte har ett endaste hål och har aldrig haft!

dianalamadre_se

Äntligen hemma så jag kunde slappna av men är så bedövad i underkäken att jag knappt kan prata eller än mindre äta. Men efter en timme så var det bra igen och jag fick i mig lite middag. :)

selfie


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig