VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Behöver lugnande..

Morrn, morrn, vilka drömmar jag har haft. Jag behöver något som gör att jag kommer ner i varv på nätterna..

Jag saknar de. Jag saknar min släkt, jag saknar mina kusiner, att ha de nära och att kunna prata med de personligt. Det är lättare i livet om man inte har alls, för då saknar du inget, du vet inte hur det är ändå. Eller om du har och väljer själv om du har aktiv kontakt med de eller ej.  Men att ha men ändå inte ha, den är lite tuff.
Nu tänker jag inte sitta här och deppa ihop, jag orkar inte deppa mer. Jag tänker blicka framåt, jag vill inte må dåligt, jag vill bara tänka på vad jag kan göra, hur det kan bli, vilka mina alternativ är och när jag kan se de nästa gång..

familj-kusin-love-semester

Hur söt är hon inte? Jag smälter!

 

Snart fyller min guddotter 1 år och jag kan inte vara där och ta del av hennes dag. Visst är det inte hela världen men att missa hennes uppväxt är inte alls något jag planerat att göra. Hur kan en kusins barn vara så viktig tänker kanske du? Jo det är det, jag har inte syskon och istället för att tro att mina vänner är min familj och mina släktingar så har jag insett att mina släktingar är på riktigt mina släktingar. De älskar mig alltid, de finns där alltid, de tar alltid emot mig med öppna armar medan jag fått känna på att en vän, är just det, bara en vän. Det fick jag lära mig den hårda vägen. Nu som vuxen inser jag mer än någonsin att min familj/släkt, alltid varit där, kommer alltid att vara och är mitt äkta kött och blod.

Därför smider jag planer, därför tänker jag ut lösningar, alternativ och möjligheter jag kan ha.. Jag har inte kommit i mål än, därför kan jag inte skriva något för jag har inget att skriva men jag jobbar på det. Tro mig att min hjärna går på högvarv och det är nog en av de största orsakerna till att jag inte kan sova ordentligt på natten.

family-resa-sommar-influencer


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig