VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Behöver chill’pill idag

Efter gårdagens kväll så känner jag mig rätt besluten mer än någonsin, på att söka hjälp för att bli mer stark i mina egna åsikter och tankar. Jag är en person som är stark men det finns några få människor som kan påverka mig fortfarande och det vill jag ändra på, i alla fall i den utsträckning så att en hel dag blir förstörd för att denne person är si eller så, sagt ditten eller datten, kräver det här, vill det där, etc. Så kan inte mitt liv vara. Jag vill äga min egna väg, äga min egna känsla och kunna skaka av mig saker lite lättare än det jag kan.. eller snarare det jag inte kan. Nu har jag bokat en samtalstid med terapeut och hoppas på att tillsammans med en läkare, komma fram till ett Jag 2.0 som funkar bättre än de andra Jag hittills.

Toppblogg-latina-Sweden_fitnessmom

God morgon på er, hoppas ni sovit gott och känner er laddade för näst sista dagen inför helgen. Jag vet inte om jag längtar till helg längre, för på jobbet är det som en frizon där varken familj, vänner, föräldrar, grannar, bekanta eller någon annan kan sänka min vardag. Så på jobbet är min frizon även om den är många gånger rätt kämpig den med haha.

Idag är jag en snabbis på kontoret och sen åker jag hem för att ta emot servicekillen som ska fixa vår förbaskade frys som varit knäpp i flera månader. Jag hoppas på en ny frys men det får vi se.

Något jag önskar springa hem och göra är att ta ett varmt bad med en massa violett, lavendel oljor och badsalt för att lugna ner mig rejält inför ett litet möte jag har i kväll som kommer att kräva energi, lugn, tålamod och sa jag lugn? 😛

This post contains adlinks from Adviral

 

 

1. I LOVE SIGNATURE VIOLET DREAMS SCENTED REED DIFFUSER / 2. I LOVE SIGNATURE VIOLET DREAMS SCENTED CANDLE / 3. I LOVE SIGNATURE VIOLET DREAMS BATH SALTS / 4. I LOVE SIGNATURE VIOLET DREAMS BODY MIST / 5. I LOVE SIGNATURE VIOLET DREAMS BODY WASH / 6. I LOVE SIGNATURE VIOLET DREAMS HAND & NAIL CREAM / 7. I LOVE SIGNATURE VIOLET DREAMS BODY BUTTER


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig