VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Barnabonnemang

I samarbete med Ringabilligt.se

Jag är mitt uppe i att göra listor till vad mina nära och kära ska ha i klappar det här året. Det är inte speciellt lätt för har man nyss köpt ett boende i Spanien och vill flytta dit så är det inte direkt läge att börja med spendera en massa pengar på annat. Men sen är ju barn barn, så inte ska de lida för det man som vuxen får för sig att göra.

Jag har pratat mycket med min äldsta dotter om mobiler och abonnemang. Jag är egentligen lite emot att ge min dotter som bara är 9 år, en mobiltelefon med abonnemang som hon dessutom kan röra sig därute med. För i vårt område händer det rätt mycket just nu. Att ge sitt barn en mobiltelefon är som att sätta en skylt på ryggen ”råna mig”. Och det är precis det som händer hos oss.

mobilabonnemang-barn

Men nu är det så att vi behöver få tag i henne ibland, hon behöver bli nådd och sen vill jag inte att hon hamnar utanför sina vänner bara för att alla de har en mobil som de kan chatta med och skapa sina grupper. Så hon har en av mina gamla mobiler. Tack och lov hade jag sparat.

Och nu till abonnemang. Hur gör man? Vad ska man ta? När jag har hört mig för med andra föräldrar så har de rätt dyra abonnemang till sina barn, för att de använder mobilen rätt flitigt därute. Men jag vill ha det mest ekonomiska just för att min dotter inte använder mobil till vardags. Så det gäller att hitta rätt barnabonnemang och det gör man bäst på sidor som hjälper dig att jämföra tjänster och priser. Så jag ska sätta mig ner med hennes pappa, prata igenom om det här är något vi kan tänka oss ge henne och sen välja ut något bra som passar.

Vad har ni för abonnemang åt ert barn? 
Hur har ni löst det hela? 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig