VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Att vara bloggare och fast anställd

Det finns en sak som förundrar mig ganska mycket gällande det här med att jobba som anställd och vara bloggare samtidigt. Nästan alltid så googlar ju folk på den ny anställda personen innan denne börjar, för att se hur hon/han ser ut och vem personen är. Men mest för att läsa lite skvaller på nätet om det finns något.

Jag blir alltid Googla’d och det hittas en massa såklart. Som bloggare i så många år så finns det en hel del att hitta på mig, det är ju det som är poängen som bloggare, att kunna hittas. 😉 Mig stör det alltså inte att man Googlar på mig, det uppskattar jag, att jag får gratis klick och nya läsare. För vare sig man vill erkänna eller inte så är det kul att läsa lite om den där nya kollegan och se bilder. 😛

bloggare_lamadre_diana_bilder_foto

Det jag däremot inte förstår är varför det är så negativt att vara bloggare. Vissa anser det töntigt, löjligt, nördigt. Andra stör sig (misstankar utan bevis) på att man kanske gör det på arbetstid. Men jag känner att för det första, töntigt? Sen när är det töntigt att tjäna pengar? Jag tjänar ju pengar på min blogg, det är en extra inkomst som ger mig lyxen att kunna gå till frisören för 2000-3000kr varje gång. Det är min löjliga blogg som ger mig chansen att köpa hem hudvårdsserien Paulas Choice för 2000kr var tredje månad. Det är dessutom så att konstigt nog säger ingen om att andra kollar Aftonbladet, svarar på privata mail, skriver, läser eller skrollar på Facebook då och då på arbetstid men Gud förbjude om jag skulle blogga ett endaste inlägg (som kanske redan är förberett sedan dagen innan dessutom) i 2 minuter för då arbetar jag inte…. alltså dubbelmoralen är vidrig där ute.

Hoppas inte du är en av de. 😉

dont tell moma


Annons

Kommentarer


  1. maria 21 april, 2017 on 23:39 Svara

    Jag glad för din blogg. Roligt o läsa om din familj. Gillar bäst tips om smink o kläder och inredning. Ha en fin helg. Bra du bloggar.

    • Diana - "La madre" 25 april, 2017 on 16:18 Svara

      Maria: Tack snälla Maria det var fint sagt. 😀 Ska se om jag hinner få med mer smink/kläder/inrednings tips i framtiden 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig