VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Att tänka ..

Hello! 

Tänk att 2022 snart är över och vi går in i 2023. Tänk att vi hade en pandemi 2019 och gick hemma mer eller mindre hela 2020 och en hel del av 2021. För mig känns det som att jag missat de åren, 2020-2022 fattar jag inte vart de tog vägen och vad jag hann göra.

Men när jag tänker efter så har jag hunnit göra så otroligt mycket under åren och allt ”tack vare” pandemin, hur hemskt det än låter.

Jag fick chansen att stanna upp och lyssna på vad jag verkligen ville göra i livet.
Jag tog en massa kurser och utbildningar inom kostrådgivning, coaching, spirituellt och strategier.
Jag sålde mitt hem i Spanien och köpte nytt i Spanien på bättre område.
Jag sa upp mig från min fasta tjänst och startade företag!

Mitt 2020-2022 har varit amazing! Det har gått snabbt.

Tänk att den här bloggen började ca 2009, gravid och höll precis på att skapa mitt vuxna liv med familj och nytt boende.

bild-1_201077317-488x198

Tänk att nu är det 2022, snart 2023, det är många år senare och så mycket som jag skapat, gjort och åstadkommit. Det är viktigt att se sina framgångar, lära sig av sina misstag och njuta av livet så mycket man kan.

Dharma Coaching Institute Inaugural Class Story Graphics

Min läxa i livet:

Livet är kort och ditt. Gör det du älskar, det bästa av det och ta det inte på så blodigt allvar. Lev på ett sätt som får dig att må bra, lev på ett sätt som får dig att le och vilja nypa dig i armen. Lek och var barnslig. Gör sådant som du tycker är viktigt och betyder något, för sen när vi alla ska gå över till andra sidan, så kommer inget av det där jobbet du gör, betyda något ändå.

Vilka beslut kommer du att ta inför 2023 och din framtid?


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig