VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Att stärka sig själv

Hello kvällen. Det blev oplanerat besök här hemma och jag blev bra rädd över att jag kanske skulle få offra min träning, men tack och lov att jag är stark nog nu, motiverad nog och målmedveten just nu. Jag är otroligt rädd för att åka på en förkylning, vågar knappt skriva ut ordet, för då vet jag att det blir ca 2 veckors paus. Mina förkylningar är hemska, lägger sig alltid i luftrören och lämnar mig med ett pip i strupen en längre tid (luftrörskatarr).

Men idag kände jag mig så stark inom mig själv, besök eller inte så ville jag inte bortprioritera mig själv. Jag ville inte kompromissa med mina mål, med min hälsa och med vad jag behöver i mitt liv och vardag. Jag har mitt schema, jag kan anses som onödigt oflexibel men det handlar om vad jag behöver och varför ska jag kompromissa med det.

Förut hade jag svårt att säga i telefon att ”jag ringer dig om ett tag, är mitt i min träning”.. nej jag struntade i mig själv och pausade min träning, jag tog samtalet och pratade i 20 minuter om det så tog 20 minuter. Men sen var det försent att komma igång igen med träningen, det blir för svårt när man redan blivit kall.
Förr kunde jag inte träna om jag hade besök av mina föräldrar, det kändes som att jag borde vara närvarande med de och prata/lyssna. Men de kommer ju flera gånger i veckan, ska jag pausa varje gång? Då bortprioriterar jag mig själv hela tiden. Why?

Inte konstigt att jag alltid har ursäkter och aldrig kommer i mål. Denna gång gör jag inte det, jag är viktig, jag räknas, jag är värd.
Idag är jag nöjd! 😀

 

Workhard_workforit_fitnesslife_blogg

 


Annons

Kommentarer


  1. Deckres 24 oktober, 2018 on 21:29 Svara

    Tycker de kan vara både fördelen och nackdelen med att träna hemma. De går att pausa, är man på gym finns inget den möjligheten :) Därför jag tycker bättre om gymträning.

    • ♡ Diana ♡ 25 oktober, 2018 on 10:18 Svara

      Deckres: Sant man kan inte bli avbruten på gymmet. Men personligen tycker jag om känslan att kunna välja vikter utan att anpassa mig efter andra som kanske hann före mig till maskinen, vikten eller vad det är. Tycker om friheten att kunna träna när som helst, även om barnen är hemma och behöver inte tänka på att lämna bort de eller ha maken hemma. För mig personligen är det fler fördelar att gymma hemma på gymmet. 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig