VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Att följa sin egen väg

Jag tror att det är väldigt viktigt att sätta sig själv först i livet. Att tänka på sig själv och sitt välmående först. Det kanske låter egoistiskt och det är det nog också men jag inser att det är förmodligen så man mår som bäst.

Livet är kort. Livet kan ta slut imorgon. Livet kan ta en vändning som ingen känner till fören den är där. Och många gånger kan det vara försent.

Men att må dåligt för andras skull håller inte. Du kan inte ta ner dig till skiten för att en annan ligger där. Då är man varken till hjälp för sig själv eller den andre. Man kan heller inte ta på sig allt ansvar som andra bär. Det ligger inte hos mig. Men det svåra är när andras liv ändå påverkas oss indirekt. Då förlorar vi kontrollen och det är svårt att handskas med. Jag kan inte påverka att min svärmor är dödssjuk och heller inte påverka att min man måste vara där varje dag och heller inte påverka att hans syster kollapsar av dåligt blodtryck. Men.. allt det påverkar mig. Mina barn. Min mamma som måste vara här och hjälpa till mitt i allt kaos och ta ledigt från jobbet för att få allt att funka med min operation och så.

Så vad vill jag säga med allt detta? Ingen aning. Vill bara skriva av mig och passar på att säga ..

Ta hand om er. Ta vara på det liv ni fått. Gör det bästa av det så att ni och alla andra mår lika bra.

 

Livet_life_takecare


Annons

Kommentarer


  1. Nina Green 16 april, 2018 on 11:46 Svara

    Tyvärr så kan man inte planera allt i livet. Även om man sitter där med kontrollen så kan npgon oväntat hända så kan allt rasa. Men det man kan planera är att ha några ess i skjortan som man kan ta fram när de oväntade kommer. Kanske inte lösa problemet utan mer lindrar smällen. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig