VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Att fira kalas på Mallorca

Lillans kalas!! Juste ni trodde väl inte att vi skulle skippa hennes firande va?… 😛

Så hur var lillans kalas i Spanien? Hon fyllde ju år när vi var där och självklart skulle vi fira henne också. Innan hon vaknade så blåste vi upp några ballonger med siffran 6 på eftersom hon fyller 6 år. Hon blev självklart väldigt överraskad när hon vaknade, glad. Sen fick de var sin födelsedagspresent, självklart fick även storasyster något för att inte känna sig utanför denna speciella dag som ändå firades på ett annorlunda sätt.

Efter mysfirandet på hotellrummet så gick vi ner till frukosten och överraskade henne igen med tårta och sång från personalen som vi bett om att få dagen innan. Hon blev positivt överraskad och glad över att få höra folk sjunga och hurra för henne. En lyckad överraskning.

Sen fick hon faktiskt bestämma själv vad hon ville göra resten av dagen, hela dagen fick bara hon bestämma allt. Det blev cykla på fyrhjulingar typ go-card bilar, åka trampbåt, spela spel i en spelhall och lite bad i havet såklart. Jag har seriöst de bästa flickorna, så fina syskon, kärleksfulla och goa.

firade_kalas_i_spanien_mallorcasyskon_familjekarlek_love familjeresa_lamadre_se_syskon_love


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig