VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Äta viltdjur?

I samarbete med Kyltjänst i Allingsås

God morgon! Hur härligt är inte livet? Jag har börjat ändra om min kost en hel del den senaste tiden, testar mig fram nu när jag är kostrådgivare också, så testar jag med kosten för att se vad får mig att må bra och vad ger mig energi och det känns underbart.

Just nu är min kyl & frys full med bra mat och god dryck. Fullpackad med massa grönt, naturligt och energirik mat. Det är knappt att vi får plats med mer och det får mig att tänka lite på en vän jag har som hade så mycket mat i kylen jämt, att de fick köpa extra kylar och ha i deras extra rum.  Egentligen bode de kanske hyra ett kylrum istället men eftersom de gärna har allt nära till hands så både styckar de och förvarar allt i närheten av hemmet. Så ett rum med extra kylar som är fulla, passar de perfekt. :) Tyvärr hade de ofta otur med kylarna som pajade  och det var väl mest för att de köpte i andra hand. Nu har de fått ett tips av mig att kontakta en firma som levererar första klass kylar och speciellt viltkylar för det är precis det de behöver eftersom de är jägare både två. Nu kan de äntligen ha allt i en proffsig kyl med bra kvalitet.

Som tack försöker de ofta bjuda över mig men som vegetarian så tackar jag ofta nej, haha. Ja hennes efterrätter är underbara men att äta vildsvin eller Bambi är inte min grej.

icebear-3277930_1280

Nu mina vänner, ska jag hoppa in i duschen och bege mig till stan på en nätverkslunch, för att presentera mig för potentiella klienter som vill jobba med mig. I eftermiddag har jag en hel del konsultationsmöten inbokade via telefon gällande Business coaching och det älskar jag! Tänk att verkligen få leva ens drömliv, att verkligen få säga JAG ÄLSKAR MITT JOBB. Att få inspirerar och prata med andra som behöver få lite mod att ta sina steg framåt i livet och våga följa sina drömmar, det är där jag kommer in i bilden. :) Love love love

don-drem-your-life-produkt_205866410-340x198


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig