VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Årsresumé 2018

Jag hade inte tänkt att göra någon super års resumé för jag känner att den blir inte speciellt rolig. Det här året som vi trodde skulle börja så bra, blev ju en katastrof. Så jag tänker inte stämma av mina mål 2018 för de gick alla i krasch. 

Året började ok januari men i slutet av februari mot mars fick vi veta att det var något konstigt med min svärmor. Där började alla sjukhusbesök, alla frågorna, funderingarna, oroligheten och vi såg knappt röken av Eddie mer. Han levde på sjukhuset tillsammans med sin far och sin mor. Varken min svärfar eller Eddie lämnade hennes sida, tills hon gick bort i april. Så hela maj-juni blev katastrofmånader, med så mycket sorg.

rip_dod_death_vila_i_frid

RIP-sorg

Juli-augusti hade vi semester, åkte till Spanien två gånger, firade Eddies 40 års dag i blandad sorg med glädje över att vara i Spanien och med barnen. Det blev mycket sol och bad för kid’sen och terapi för själen för Eddies räkning. Vi åkte till först med barnen och andra gången åkte vi själva till Barcelona och bara solade, badade där med, det fanns inte mer utrymme i hans själv för att orka shoppa, festa eller gå på sevärdheter. Det blev en sommar av relax för att inte stressa upp han.

familjen_vacay

September, oktober, Det blev månader av att försöka hitta tillbaka till en trasig ekonomi pga sjukskrivningar, kortare arbetsdagar etc. Månader av reparation av själen och mycket jobb. Månader av planering av hushåll för att bäst hålla ihop och orka med vardagen. Mitt i allt hade vi bröllopsdag! Vi firade 11 år tillsammans som ett par och 8 år som gifta. Det blev middag ute och vackra smycken.

beauty_shopping_influencer_latinos_min_man

November, min månad, månaden då jag fyller år. Jag fick en sån fin överraskning av mina kollegor som verkligen visade att jag betyder något för de. Vilken känsla jag hade den dagen och hela den helgen.

jobb_work

Som om inte det vore nog så hade jag också fått en överraskning av mina föräldrar och Eddie..en Paris resa. Det blev en riktigt bra resa, lyckad på alla sätt och vis, vi var så lyckliga där och då, nöja med vart vi var och hur långt vi kommit på kort tid ändå i våra liv. En dröm jag alltid har haft, att få åka till Paris, att få uppleva dess gator och atmosfär, att få åka högst upp på La Tour Eiffel för att se hur det ser ut. Magiskt, det var en magsik resa för mig. Vilken upplevelse.

le_amour_frankrike_smile_life_aktenskap

livelife_strong_viktresa_fitness

och en ännu present några veckor senare samma månad (november) blev att jag fick ett meddelande från Colombia, från min närmsta tjejkusin, att hon vill att jag ska vara GUDMOR till hennes dotter Alma. Jag föll ju direkt i gråt för den fina gesten och skickade en video, gråtandes med ett stakande JAAA 😀

dop-gudmor-almademialma-almita-bebis

Sen kom slutligen december månad. En månad full av stress. Eddie blev själv på jobbet då kollegan tog semester, vilket resulterade i många övertid och jag roddade omkring med allt i vardagen. Lämnade barnen, jobbade heltid 8 timmar, hämtade barnen, tränade, lagade middag, packade träningsväskor, fruktlådor, matlådor, städade, tvättade, plockade undan, nattade ungar, däckade i säng 21:30 varje dag nästan. Upp igen 5:30… Jag började närma mig en vägg av betong, en vägg av omöjlighet att fortsätta framåt, en vägg av ”no more”. Men jag hann undan i sista sekund. Jullovet räddade skinnet på mig och jag har verkligen fått vila upp mig från allt som är ett måste och ansvar. Julen var fin, lyckad och utvilande (än är den inte slut) och det blev också året då mina barn upptäckte att jultomten är pappa…. läs mer här om det.

December blev också månaden då mina kollegor verkligen visade ännu en gång hur uppskattad jag är. Det här är så nytt för mig och jag skulle kunna skryta om det här hela livet. Men att min Millis kommer över till jobbet och besöker, kramas och lämnar en massa godis med en fin lapp och hembakade julgodisar, såå värt!

bloggare-influencer

 

Nu är det stora förhoppningar på att 2019 ska ge oss mer tur, mer lugn, noll tragedier och en mer hel själv i familjen. En kommer alltid att vara saknad, men livet fortsätter och jag ser fram emot att se vad 2019 har att erbjuda.

 

 

……Målen för 2019 kommer i annat inlägg. 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig