VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Är det tecken eller bara otur med maskiner

God morgon babes! Idag försöker jag vara på gott humör. Våra maskiner i hemmet går bara sönder en efter en och det är nästintill overkligt hur det är egentligen. Hur stor sannolikhet, hur stor matematiskt lära, logik, finns det i att alla maskiner i hemmet går sönder samtidigt typ. Först tvättmaskinen, sen torktumlaren och igår diskmaskinen!! Ärligt, har den en timer i sig som känner av när försäkringen går ut? Vissa säger ju att det typ finns. Men jag ska inte klaga för mycket för våra maskiner (hur skumt det än är att alla kraschar samtidigt) har faktiskt 5 års försäkring och 5 år blir det i sommar. Så jag säger bara, PUH! med en stor lättnad. Så idag ska jag ringa vår försäkring och be de kolla diskmaskinen på en gång när de kommer och kollar på torktumlaren.

Ska man ta det här som en varning i något? I livet, se tecken, se vad man försöker säga till oss… eller nja, det är nog bara som det är. Maskiner som gått sönder. 😉

maskiner_tvatt_disk_tork

 


Kommentarer


  1. Nina Green 30 mars, 2017 on 12:02 Svara

    Nä det är inget tecken. Jag skulle inte ta det som det. För sånt händer alla husägare. Olycka kommer sällan ensam säger man oftast och det stämmer. Här hemma var det diskmaskinen samt tvättmaskinen. Nu verkar vår kyl OCH frys börja låta en del. Ugnen värmer bara på sidorna och inte hela. Haha ja du ser haha.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig