VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Aqua Dental besök #2

I samarbete med AquaDental

För ett tag sedan fick jag ett samarbete med Aqua Dental som jag gladeligen tackade ja till med tanke på att jag har problem med tänderna. Läs mer här.

Jag var på mitt första besök hos de för någon månad sen och träffade en tandhygienist som tog bort lite tandsten men också konstaterade det jag redan visste, att jag led av tandlossning. Det har varit tal om operationer tidigare för att komma åt mina djupa fickor i tänderna. Så jag blev inbokad hos en specialist som lyckligtvis konstaterade att någon operation inte var nödvändig i det här stadiet. Hon avvaktar helst med det. Vilken lättnad. Så istället har jag nu fyra inbokade tider hos tandhygienisten för att få bukt på min tandlossning och få bättre hälsa på tandkötten och framtiden.

samarbete

Jag måste säga att Aqua Dentals personal är professionell och väldigt varsamma med en. Det är långt ifrån alla som tycker att det är en mysig stund att gå till tandläkaren och låta de ta fram sin lilla miniyxa .. men jag kände ingen smärta här alls. Varken vid sprutor, tandsten eller kontrollen. Jag brukar gå igenom djupa och svåra kontroller vanligtvis, så jag vet. Men inte här, Aqua Dental Express var otroligt proffsiga i sitt agerande, samtalet och hur de jobbade.

Såhär låter det vanligtvis när jag går till andra läkare ↓

hygien_aquadental_samarbete


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig