VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Almanackan 2019

God kväll mina finisar. Äntligen mår jag bra igen och det är tack vare min träning. Jag fick tummen ur och drog mig i kragen, upp för trapporna och på med träningskläderna för att köra ett kortare och intensivt pass på 45 minuter. Det räcker gott och väl både för knopp och kropp. Don’t over do it liksom. Och efter en hel dag med jobb på hemmakontoret så behövde jag röra mig lite, min kropp är helt stel!

Idag fick jag hem den nya almanacka för 2019 med egna bilder på mig och mina barn (på baksidan).

kalender_planera

 

planera framtiden livetallmanackan personlig kalenderlivet_planering

Personligalmanacka.jpg

Almanacka

familjeliv_vardag

Och den senaste är alltså denna .. Nytt år betyder nya tomma veckor och dagar och månader att planera. Nytt att börja om på, nya möjligheter, nya mål, nya chanser men bästa känslan av de alla är ”ny start”. Egentligen kan du börja närsomhelst på året men faktiskt så är det just i början på det nya året som de flesta ger järnet med det de önskar sig eller har satt upp för mål.

Jag ser så fram emot det nya året, att få börja om med nya planer och nya chanser att nå de mål man inte kunnat nå hittills men även sätta upp nya. Jag ser det även som en chans att rätta till de misstag man gjort under förra året, göra om och göra rätt. För egentligen vill jag inte rätta till de helt, misstagen man gör är ju en del av det som formar dig, det jag vill är att ta lärdom av de och göra om så att det blir rätt och bra.

Nya almanackan: Känner lite power när det gäller denna. Jag har fyllt stort, jämnt och känner att jag börjar landa fint i vem jag är och vad jag vill av mitt liv. Jag har fortfarande inte svaret på den eviga frågan som fick mig nästan att tappa vettet när jag var ung ”vad är meningen med livet”. Men jag har kommit till ro med att ingen av oss vet det och kommer aldrig att veta, men att det vi vet och kan göra, är att skapa ett liv som vi älskar. ↓

DESIGN   THE    LIFE    YOU   LOVE ♥ 

 

Personligalmanacka_influencer_2019_nyttar_newyear

Influencer_planera_ordningochreda

familjeliv_planera_kids_bilder_foto


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig