VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

All hat, all avundsjuka

Jag lider med Ida Warg. Sedan hon blev mamma har hon fått smaka på så mycket hat man kan tänka sig. Allt hon gör är fel enligt hennes läsare och det jag inte direkt häpnas över, är hur folk orkar som hon själv säger.. ”leta upp mailadresser och skriva hatbrev..” till de företag de tror hon har samarbete med. Varför?För att avundsjukan har blommat ut rejält sedan bloggarna startades.

Jag vet att det alltid funnits lite extra mycket avundsjuka i Sverige sedan århundraden, därav det typiska ordet ”Svenska avundsjukan”… 😛
Men sedan bloggarna kom så blev det värre. Det var som att svensken inte längre kunde hålla detta inom sig och mellan kompisen och sig själv längre utan nu ska det mailas till samarbetspartners, företag, jobb, hem och vänner. Allt som går att förstöra ska förstöras. Jag har själv fått vara med om det men som tur var så har jag smartare människor runt omkring mig och de låter sig inte påverkas av det. Men stackars Ida säger jag bara.

Nykomling i mammalivet och ska behöva ta sånt skit på en gång.
Allt hon gör är fel, färgen på kläderna, vitaminerna hon tar, att hon inte ammar sitt barn, att hon går till frisören som nybliven mamma och lämnar sonen med pappan… alltså allt. Det måste suga musten ur henne och egentligen även ta ifrån henne lustan att ens blogga!

Vad är det som hänt med svenska folket? Varför så mycket avundsjuka och psykiska ohälsan bara ökar. Har det med det att göra eller? Kan vi inte längre hantera andras framgång att vi måste börja skära oss själva för att känna att vi lever? Vad är det med folk, all hat, all avundsjuka, de mörka själarna som har mage nog att faktiskt skicka brev till företag för att medvetet förstöra en människas jobb, alltså WTF!

Till the sweet haters: Skaffa er ett liv, skaffa er en hälsa, sök hjälp, ta era tabletter, hitta en hobby, sluta följa sociala medier av alla slag tills du är stark nog att kunna läsa en blogg och följa instagramkonton utan att vilja ta livet av en annan.

influencer_blogg


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig