VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Aldrig bara lätt!

This post contains adlinks

Något som ofta syns där ute är ju pälsjackor/kappor och vanliga kappor/rockar också. Det är så snyggt, jag har en från Zara som är supersnygg men just nu kommer jag inte in i den haha. Köpte den när jag va flitig och hade bra rutin inne men sen kom för mycket frestelser emellan och gav mig tillbaka det jag kämpat bort. Vad enkelt det är att gå upp men inte ner, för vissa. :) Det härliga är att jag har lärt mig att acceptera att det är så. Det finns två val man kan göra, antingen blir man bitter och hatar allt och alla för att man själv inte lyckas eller så tar man fram tigern i sig och kämpar vidare mot de mål man har. Det gäller nog allt i livet. Det är en mentalinställning som jag övar varje månad på att hålla kvar. Jag vill inte säga varje dag för det är inte sant.

Rätt mental inställning gör livet lättare även i motgångar.
Livet kommer aldrig bara att vara lätt, men vill vi verkligen ha det lätt då?
Jag vill nog inte det, även om vi många gånger tror det. Men det vore ju så tråkigt att ha allt enkelt, lätt och serverat. Jag tycker om att jobba med mål, att kämpa lite och få njuta av stoltheten man känner när man uppnått en milstolpe. Som det här med att köpa bostad i Spanien, att äga något där, det är en milstolpe för mig som heter duga! Stolt är jag, glad och tacksam.

I alla fall, jag kommer aldrig att ge upp med mina mål, oavsett om folk tröttnar på mig eller om jag känner att det får vara. Men ge upp gör jag inte. Så en vacker dag flyttar jag till min lägenhet här i Sverige och sen flyttar till Spanien, når min målvikt och de andra personliga mål jag har. Tills dess får jag köpa en ny jacka hahaha 😝🤣

 

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig