VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Alcudia Pinn på Mallorca

Okej nu när jag återhämtat mig liiiite efter den här resan vi hade i Spanien så kanske jag kan berätta lite mer om den. Ligger ju ändå bara här hemma och är sjuk så jag har inget att göra och har hållit på med semesterbilderna i flera dagar nu.

Vi åkte till Alcudia som ligger på Mallorca med charter via Tui. Vi bodde på Alcudia Pinn hotellet som var mycket fint, rent och fräscht. Jag har inget att klaga på gällande den biten av hotellet. Men.. det var ett väldigt stort hotell, med ca 6 byggnader/delar som tillhörde hotellet, 4 ganska stora pooler och väldigt mycket folk. Så det var bara att säga hejdå till trygghet och lugn och hej till kaos och hundra ögon i nacken. På Alcudia Pinns, så var det så stort att man inte ens kunde se barnen om de gick till scenen eller gick och hämtade glass, stod lite längre bort och dansade eller annat de ville göra. Det var för mycket människor och för stora ytor. Så vi slappnade inte av alls.

För två år sedan var vi på ett hotell som heter Viva Bahia, ett hotell som faktiskt låg precis exakt intill det vi var på denna gång. Det var ett hotell att rekommendera, otroligt härligt, stort men inte för stort, lagom helt enkelt, mer personligt, mer kontakt med folk, mer övervakning över barnen och de kunde vara lite mer fria. Nästa gång väljer vi det hotellet igen och reser då med Ving resor.

 

resa_med_barn_lamadre_alcudiaresa_med_barn_lamadre_alcudia

Men med det sagt så vill jag inte mena att vi inte hade det bra i det stora hela. Vi badade varje morgon fram till lunch, ute i havet. Och efter lunchen parkerade vi oss vid poolen. Vi köpte en stor badmadrass som alla fick plats på, vi hade simglasögon och bara njöt av allt vi gjorde. La oss tidigt varje dag för att orka upp tidigt varje morgon så vi fick nyttja dagarna med en massa sol och bad eftersom vi bara hade 1 vecka på oss.

Nu är vi hemma bruna som pepparkakor, nästan alla är sjuka pga AC men ändå väldigt tacksamma för att vi kunde göra den här resan med barnen.

 

resa_med_barn_lamadre_alcudia


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig