VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Alberts Städservice..räddare i nöden

I Samarbete med Alberts Städservice

Okej hörrni, vet ni vad? Kommer ni ihåg LM eventet jag var på för ett tag sedan? Det var i samarbete med Alberts Städservice. Ett gäng som var urhärligt att lyssna på med mycket humor, avslappning och rakhet. Jag gillar de skarpt och iom bloggevenet så fick vi även ett presentkort att använda hos de. Så självklart kommer jag att använda mig av de, utvärdera och tipsa er om vad jag tycker. I utvärderingen kommer personalen med, priset och tillgängligheten. Allt för att ge er det bästa ni kan få eftersom ni är mina fina läsare.

samarbete

Alberts Städservice är ett företag etablerat i Göteborg från början men växer så det knakar och har nu slagit upp dörrarna för oss Stockholmare med ett härligt gäng som driver det här uppe hos oss.
Nu när vi börjar närma oss mot jul och nyår så känns det som att det är rätt perfekt att börja julafton och ett nytt år med ett grundstädat hem. Vi brukar storstäda varje söndag här hemma men inte ens hälften så bra som en riktig städfirma kan göra så därför kommer de till oss en vecka innan jul.

För oss är det här en räddare i nöden. Vi bor stort, det är ständigt något att göra i huset, vi har aktiva barn och är själva rätt fulla i schemat som det är. Som mitt inlägg här visade klart och tydligt så finns det inte mycket tid för annat i livet känns det som. Så vad kan vara bättre än att leja ut städjobbet till experter som kan rädda ens tid och vardag? Alberts Städservice utför hemstäd, storstäd, fönsterputs, flyttstäd och kontorsstäd i flera städer runt om i landet. Titta in på hemsidan för att få veta vilka städer.

samarbete

Allt detta gör att jag får hopp om livet. Att ha Alberts Städservice hos mig säg tex varannan vecka skulle underlätta så mycket och jag skulle få så mycket mer tid över till att umgås med barnen, hinna med träning eller bara gå ut och ta en kopp kaffe medan jag får hemmet skinande rent. Eller ännu bättre känsla, att få komma hem tex en fredag, efter en lång arbetsvecka och kliva in det skinande rena hemmet efter storstäd, den måste väl ändå vara oslagbar. Eller varför inte söndagen, att komma hem en söndag efter en lång fika med familj eller vänner och veta att man slipper ta tag i huset inför kommande vecka! Oslagbart.

Och som de flesta vet redan så drar man av det på RUT avdraget.
De använder sig av något som kallas för Feel-good-service, vilket gör att de alltid garantera följande.

  • Alltid Nöjd-Kund-Garanti
  • Alltid schyssta villkor för våra anställda
  • Alltid utbildad och erfaren städpersonal
  • Alltid ansvarsförsäkring
  • Alltid säkerheten först

Och inga framkörningsavgifter eller bindningstider.
Boka först in ett hembesök kostnadsfritt för att träffa personalen och få känna efter hur det känns, gå igenom dina krav och sätt upp mål och önskemål.

Boka upp Alberts Städservice om du är intresserad!

Albertsstad_stockholm_goteborg_samarbete


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig