VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Alberts Städservice hos La Madre

samarbete_blogg_bloggare_influencer

bloggare_alltforforaldrar_familjeliv_blogg_influencer

I Samarbete med AlbertsStädservice

Nu har de flesta det ganska stressigt inför julen och det nya året, jag är en av de. Varför stressar man alltid upp sig? Jo för att jag som perfektionist vill ha den perfekta julklappen till alla, vill ha huset perfekt städat och allt ska skina, glänsa och vara vackert dekorerat. För högra krav på mig själv och högtiden helt enkelt. Inte alls bra men så är det.

Så det här året har jag gjort det annorlunda. I samarbete med Alberts Städservice fick de komma hem till oss och hjälpa oss att få det perfekta hemmet. Jag träffade David och hans härliga kollega på eventet hos Löfbergs för några veckor sedan som LM event bjöd in till och blev nyfiken på deras tjänster. Så sjävklart passar jag på att ta det innan jul och nyår för att hinna tipsar er också. 😉

Kanske inte det jag är mest stolt över men såhär såg mina fönster ut innan. Vi har bara bott här i 5 år men det är bra övergett det här huset eftersom vi aldrig riktigt mått bra här. Så hjälp behövde vi, kan jag säga.

behover hjalp med stad

Känslan att komma innan för dörren till ett hem som skiner och glänser både golv och väggar, hela köket och badrummen överallt, den känslan är så befriande. Det känns som att man bara pustar ut av lättnad och den där tyngden över en att man ska börja det nya året med ett galet hem, försvinner helt.

Alberts Städservice var hos oss i ca 4-5 timmar och gav oss en storstäd. I den ingick att ta ugnen och fönster samt hela huset (båda våningarna). Golven svabbades, dammsögs, allt dammades av och det bästa av allt var nog de smådetaljerna som städarna gick igenom. Så som tex fixa och rengöra lådorna i köket, bland bestick och kastruller. Däremot tror jag det blev lite för mycket detaljer och det är viktigare med att få rent så jag fick gå in i vissa ställen efter den men i det stora hela var det fint och rent.

samarbete med influencers blogg bloggare diana lamadre

Många grannar kan skriva i våran Facebook grupp om att de söker billig städhjälp men jag kan tycka att visst går det alltid att pressa priserna ner till en bra timpeng /h men ärligt, är det rätt mot det jobb de gör? Självklart vill jag inte betala dyra pengar, för jag har ju också en familj att ta hand om men Alberts Städservice har rimliga priser, bra personal och erbjuder så mycket mer som är värt att betala.

 

BLOGG ERBJUDANDET: Just nu via bloggen får ni testa Alberts Städservice för 130kr/timmen första månaden, hälsa från DIANA-LAMADRE. Därefter får ni en prisoffert på vad ditt boende skulle kosta men dyra är de inte! Att städa mitt radhus tar ca 4-5 timmar och då var det storstäd som sagt, så om du har lägenhet är det inte mer än kanske 2-3 timmar enligt mig men det får experterna svara på. Det är inte mycket att betala för att få städhjälp, generera jobb och få mer tid själv två veckor i månaden tex. Man vill ju gärna att personalen ska få sin lön och inte bli utnyttjade så jag klarar inte av att vara en sån som bara söker efter det billigaste priser för vad får man för personal då? Jag vet att jag tycker att det är värt det i alla fall och dyrt är det inte. Priserna är efter rut-avdrag och Albertsstädservice står för allt det.

God Jul

 

lite slarv av albetsstadservice

home hus radhus stada samarbete blogg influencer

samarbete


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig