VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Vägen till målet

Kan det verkligen vara sant att Mars snart är över? Vi är förbi första kvartalet på det här året och det får mig att stanna upp en stund och tänka ut, vad har jag åstadkommit med hittills? Jag är en sån som tycker om att jobba med mål, att jobba med kvartal och inte för långa eller för korta mål. Ett mål för bara några dagar är bra beroende på vad det är för mål. Ett mål för ett helt år, funkar ju det med men är bäst om man bryter ner det i mindre delar och jobbar med lite varje månad eller kvartal. Varför?

För att när vi har för långa mål får tappar vi perspektiv.
Jag skulle kunna föreläsa om målsättningar och mindset, det är något jag brinner hårt för och älskar varje samtal jag har med de klienter jag har om just mindset. Love love love

mal_i_livet_framtiden_bok

Jag sätter gärna upp ett mål för året men bryter ner det i kvartalsmål. Vad behöver jag få gjort varje kvartal för att nå det årsmål jag vill ha.

Oavsett om det har med att gå ner i vikt att göra eller att ta en utbildning eller att starta bolag. Det kan ha med det mesta att göra som inte är för litet. Huvudsaken är att ha ett mål och sätta upp en struktur för att nå den, så att det inte rinner ut i sanden och så att du verkligen fullföljer det. Det är du värd, du är värd din dröm, allt det du önskar dig, känner du det? Om inte så behöver du fundera på varför du inte känner det? Vad tar emot och jobba med det.

Har du mål? Har du drömmar? 
Det vore kul att få höra mer om dina drömmar i livet.
Känner du dig redo att gå efter de? Lets make them goals!!

blogg_bloggare_skogskyrkogarden_stockholm

Vägen till dina mål…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig