VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Ångra Inget

I samarbete med I love success

Nu har han gjort det igen. Peter Jumrukovski som är författare till den förra boken jag fick hem ”Morgonpigg”, har nu hunnit skriva fler böcker och jag fått den stora äran att få hem två av de. Den ena heter Ångra Inget och den andra Målboken. I det här inlägget tar jag bara upp en av böckerna för att jag tycker de är så pass speciella att de förtjänas att lyftas upp en och en.

Peters mål- Hans stora, feta och läskiga mål är att hjälpa 10 miljoner människor på 10 år att våga gå efter just sina drömmar. Han har genom sina egna råd, lyckats vinna ett VM-brons (Shotokan) och åtta SM-guld i karate, skrivit fyra böcker, startat en podcast, rest över hela världen och blivit en av landets bästa säljare. Källa

bloggare-influencer

Boken Ångra Inget- 7 steg till livet du drömmer om är en väglednings bok, personligt utvecklande och inspirerande. Jag brinner ju för böcker som är äkta, som inspirerar, som är personligt utvecklande just för att jag älskar att lära mig saker, jag tycker om att läsa böcker som jag får nytta av, inte böcker om fantasi eller SFI. Alltså påhittade böcker. Men författare som skriver om erfarenhet, om sådant som vi kan växa och utvecklas av, som kan få oss mer insiktsfulla, ge oss mer information eller väcka sådant som vi redan vet om men inte använt oss av på längre, jag har en passion för sådana böcker. Peter påminner om min favorit författare Paulo Coelho, men Peter är mer saklig, mer konkret och är mer lärorik. Paulo linda in kunskapen i historier baserade på hans erfarenheter.

Lite kort om boken är dessa sju steg det handlar om.

De sju stegen till livet du drömmer om:
Steg 1: Vad hindrar dig?
Steg 2: Vad får dig att gå upp på morgonen?
Steg 3: Framgång i hälsa
Steg 4: Prioritera rätt
Steg 5: Våga ta risker
Steg 6: Tid och pengar
Steg 7: Jobba hårt, jobba smart och ge aldrig upp

 #ångrainget

influencer-personligutveckling-blogg


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig