VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Förbered inför Black

God morgon mina fina
Det är härligt med lördag eller hur? Att få vakna upp i lugn och ro, ingen stress, ingen stämpelklocka, inget jobb (förutom bloggen). Att få äta frukost med familjen, att få komma upp i lugn och ro, bara vara. Finns ju inget härligare.

Däremot har jag småsaker på tapeten idag som jag skulle vilja hinna med men det är det ju jag som bestämmer då är det okej. Jag ska skicka tillbaka lite paket, försöka hinna med träning så det är klart för helgen och förbereda matlistan för veckohandel. Jag vill ligga steget före med allt.
Men en rolig sak är att klicka hem mobilskal till mig och E som just fått en ny mobil. iPhone Xr som ska motsvara min 8Plus. Han använder inte sin mobil så mycket som jag gör och därför behöver han inte en Xs som jag kanske väljer lite längre fram. Men nu är min 8a rätt nyinköpt så det får vänta lite. Men nya skal är alltid skoj. :) Sen är det Black Friday, Black weekend och Cyber Monday inom kort. Så håll utkik redan nu, lägg i varukorgen och klicka hem till helgen som kommer.

Ha en fin lördag

This post contains adlinks from Adviral

 

 

Dramatic Dazzle / Golden Glamour / Coral Crush / Magical Mint


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig