VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Ännu en dag och med planering

barn_kids

Hello torsdag 🙂

I dag skulle jag ha varit på väg till kontoret men lillan är fortfarande inte bättre. Jag trodde hon var bra nu men så vaknade hon några gånger i natt med magont. Så ännu en natt med dålig sömn och ännu en dag hemma. Jag har tur som kan jobba hemifrån för att komma in när man är seg som en åsna och har en dålig tjej som bara ligger på en soffa, är inte lätt. Ibland vill jag bara vabba, ta en dag och bara ligga med henne på soffan hela dagen men samtidigt vill jag inte pga andra saker så det är bara att hålla i sig och jobba på.

I helgen ska jag börja planera lite inför julklapparna. Det kan vara bra att börja i tid och har man två barn, en man och två föräldrar så kan det verkligen vara bra att komma igång nu. Jag ska ha en egen julkalender till barnen, borde ju göra en till mig själv också :) och sen några julklappar till barnen och övriga i familjen. Ska även se över vad vi har för julpynt, dvs julgardiner och andra textiler för att börja beställa hem det som behövs. Mycket julprat nu, men ärligt så går det ju så snabbt.

 

This post contains adlinks from Adviral2. Dove Deodorant Stick / 5. Venus Rakblad / 6. g2b Hairspray / 7. Nail glue / 9. Hårsnoddar / 10. Glitter / 14. NYX Contour / 15. Banana Loose Powder / 17. Glitter / 20. Batiste Dry Shampoo / 21. Hårsnoddar Mini / 22. EOS Lip Balm / 23. Ardell Lashes Wispies


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig