VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Fruktpark

I söndags åkte jag och min mamma till Liljeholmsparken med barnen. Eddie åkte till sin far för att hälsa på efter hela sommaren och jag valde att ta ut barnen så jag slapp sitta hemma och smälla av av nervositet. Jag blir nervös för Eddies skull eftersom jag lider med han när han lider och jag vet att han undvikit att åka ”hem” igen för att inte behöva bli påmind av sina hemska verklighet. 🙁 Min fina man, vad man ska behöva gå igenom i livet. Hursom, så försökte jag distrahera mig med ungarna och det gick ju bra när vi väl var där.

Parken är rätt liten men rätt fin design med massa exotiska frukter. Mina ungar däremot har svårt att hålla sig till bara en park. De är lite mer av skogsmullar efter att ha levt ett liv med mormor. De älskar att klättra i träd, gå balansgång på stockar och hoppa från sten till sten. De verkar knappt vara mina barn, för jag är ett äkta betongsbarn och de är skogsmullar som deras mormor.

love_karlek_sweden

Efter att ha varit ute några timmar kände jag söndagsstressen komma krypande. Så jag valde att vända hemåt. Laga middag, duscha, tvätta håret, fixa kläderna till skolstarten. Ja egentligen gör ju ungarna detta men tillsammans med mig, så att vi gör det tillsammans. Men det mesta är sjukt svårt att göra när min mor är med, jag vill göra mina barn självständiga och låta de lära sig att ta fram egna kläder, välja ut vad de ska ha första dagen etc.. min mamma är en sån som gör allt åt de. Tro mig, det kockar. 🙂

Men tillslut gick det bra, ungarna somnade och Eddie kom hem… oj. Det var ingen bra dag igår.
Tänker inte gå in på privata saker men det är skönt att helgen är över och att vi har en ny vecka att grotta ner oss i.


Senaste uppdateringar från mig