VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

En till lista… fredag eller söndag?

blogg_alltforforaldrar

Hey det är ju söndag och jag vill försöka köra veckans 5 bästa och sämsta antingen på fredagar eller söndagar. 😀 Vet inte vad som passar bäst iom att jag kör Måndagslistan också på måndag. Kanske blir för tättinpå med en lite efter den andra? Vad säger ni?

 

Här är veckans 5 sämsta..

♥ .. att E åkte bort med jobbet och jag var ensam i några dagar och nätter. Inte min starka sida, att sova ensam. Att vara ensam är dock inga problem, jag trivs med mig själv och att vara själv. Men saknade min partner att snacka med och skratta med varje dag.
♥ .. att vi missade aktiviteterna och träningarna denna vecka pga omroddning i familjelivet. Mannens lilla resa och lite annat på jobbet har gjort att jag inte kunnat träna nästan alls och barnen fått missa aktiviteter.
♥ .. att vissa personer (som denna vecka) kan ge en falska förhoppningar för att sen ta kål på förhoppningarna och kvar lämnar de en besvikelse och känsla av tomhet.
♥ .. att mina föräldrar inte har större tillit till mig och vågar inte förlita sin framtid i mina händer. Den här veckan har vi pratat en hel del pension och framtid.
♥ .. att mina barn har varit lite mer ledsna än vad de brukar vara. Mina barn är inte de som är känsliga, gråter inte lätt men denna vecka har det varit lite extra sårade känslor, det gör ont att se.

 

Här är veckans 5 bästa..

.. att det är skönt (om man ska se det positiva med allt) att få sakna sin man lite, att få vara ifrån varandra och känna av känslan hur det är att vara utan varandra lite. Kan vara bra i ett äktenskap.
.. att jag hade egen tid med mina barn, lite i alla fall, kunde vara med de och mysa på kvällarna och sova tillsammans. Så mysig känsla, bara vi tjejer. 😀
.. att allt känns bara bättre och bättre på jobbet. Den här veckan har varit jättebra. Det fanns en liten tid av tvekan men det går framåt och hoppet är uppe på topp, nu är det inte långt kvar till fastanställningen ska firas 🙂
.. att jag fick nytt träningsschema den här veckan men nu måste jag fullfölja mina veckor bara. Har inte kunnat träna en full vecka alls. Men nytt schema känns positivt.
.. att jag lär mig mer och mer om att vara tacksam, se vad jag har, vad jag är, vad jag lärt mig och klappar mig själv på ryggen för den utveckling jag tar varje vecka, privat och på jobbet.

oh yes selfie


Senaste uppdateringar från mig