VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Nu blir jag lite trött!

Alltså nu får jag lite nog känner jag. Ännu en artikel om hur ”inte bra” de här proteinpuddingarna är, precis som med proteindrycken, shakes, BCAA drycken och alla de där andra drycken/snabbmellisarna som man ser ute i varuhandeln.

Jag är väl inget superfan av att köpa såna hela tiden för de är ju svindyra men de är perfekta för en när man är stressad och på språng. Men nu kommer ännu en artikel om hur ”inte bra” de här produkterna egentligen är. Och jag känner bara, seriöst! Vem orkar och hinner och kan stå och göra allt från grunden varje dag? Tänk om man kunde komma med tips på sånt som ÄR bra någon gång, för lets fejs it, vi har inte tid i dagsläge! När man har ett heltidsjobb 8-17, flera barn att ta hand om, middag att fixa, hus att ordna, träning för att må bra, make att umgås med, då behöver man ju typ 30 timmar på dygnet och så ska man hinna göra egna proteinpuddingar var och varannan dag!?

Barbells

 

Jag säger bara..
Fler tips på vad som kan vara bra alternativ vid nödfall tack, istället för ständiga ratningar av allt som kommer ut! Fler BRA tips på det som säljs därute istället för tvärtom. Men det är klart, då blir det ett problem med att man gör gratis marknadsföring och DET vill vi ju inte eller hur? Gud förbjude att göra gratis reklam…

dubbel-vanilj-2

Jag tar gärna en PROPUD någon gång när det är kris och panik typ. Allt är ju giftigt numera så det är ju som att välja mellan pest eller kolera.


Annons

Kommentarer


 1. anonym 13 maj, 2017 on 06:53 Svara

  Hej men är dom goda då och var finns dom att köpa?

  • Diana - "La madre" 13 maj, 2017 on 17:26 Svara

   Anonym: De finns nog lite överallt i varuhandeln och kiosker. De är jättegoda!! :)

 2. anonym 15 maj, 2017 on 06:53 Svara

  Hittade dom på Ica 10 kr. Men håller med om att sånt är dyrt. Jag tar nog hellre en frukt eller yoghurt med nyttig musli. Kram.

  • Diana - "La madre" 15 maj, 2017 on 08:33 Svara

   Anonym: Ja de är jättegoda men dyra tyvärr, som jag skrev i inlägget. Inget att köpa varje dag utan det är perfekt som panikalternativ helt enkelt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig