VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Måndagslistan

tacksamhetslistan

 

… vi har hälsan i behåll, för att vi har en sån tur i vårt liv, för att vi har alla varandra, för att vi är friska i livet och inte får mer än jobbiga febernätter och snoriga dagar. Vi har inga sjukdomar, vi har inget som hotar våra liv till döden, vi har varandra och hälsan, det är absolut det bästa du kan ha i livet.

 … jag kommer från en sån fin och enad familj och släkt. Mina rötter är starka, min bakgrund är unik, min familj är speciell, min stolthet över vår familj, vårt släkte, vårt blod är oändlig. Aldrig har jag skådat en sån kärlek och omtanke som vi har mot varandra. Två föräldrar som delar en historia som inte går att beskriva och förstå men som är det mest unika jag sett i mitt liv. Jag är stolt och tacksam.

 … min kusin fått frid och äntligen är loss ifrån smärtor, lidande och plågor.

 

VAD ÄR DU TACKSAM FÖR IDAG ? 

 

Jag önskar er alla en underbart fin måndag, ny vecka, nya start, nya möjligheter. Gör det bästa av den här dagen!

family


OM MÅNDAGSLISTAN
Måndagslistan är mitt sätt att ha en tacksamhets dagbok. Att påminna sig själv varje måndag tex, varje ny vecka, att vara tacksam för det som vart, för det som är och för det som kommer. Måndagslistan är tillför att stanna upp och andas, tänka på vad man har att vara tacksam för. Ett bra sätt att inte bara köra på varje vecka, efter vecka, år efter år. Stanna upp, andas, tänk ut vad du är tacksam för.. dela gärna med dig här nedan i kommentarerna eller gör din egna lista på din blogg, meddela mig om du vill så läser jag den gärna och lyfter upp den härliga listan som kanske just DU har gjort. Ha en fin måndag!

Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig