VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

5 saker att se fram emot

Influencer_blogg

Saknar jag ser fram emot gällande Halloween

1. att få pyssla med barnen, jag älskar att pyssla med barnen. Skapa egna Halloween monster, masker, söta saker.

2. att få baka, baka goda halloweenkakor och muffins. Barnen tycker nästan mer om att baka än att äta .. nja sanning med modifikation. De tycker i alla fall om att baka väldigt mycket.

3. lite lov från läxor och tidiga mornar om man har möjlighet att jobba lite hemifrån. Barnen behöver dessa pauser, vi vuxna kanske inte alltid har ledigt och så men barnen behöver få vila hjärnorna och deras liv kan inte bara kretsa mellan en massa måsten redan från små..

4. mysiga middagar att bjuda hem folk till, fira halloween och tända vackra ljus överallt för att skapa mysig stämning. Vi inreder ju hemmet med både ljus, dekorationer och bjuder på middag.

5. kvalitetstiden med familjen, att få gå runt tillsammans med barnen och knacka dörr. Att vara med och se deras glada ansikten och höra de små entusiastiska rösterna över att få gå med kompisarna och knacka dörr för att få godis. Det är så värt. De kan gå själva, men det är fint att följa med, för att inte missa den upplevelsen, dela deras glädje. :)

Influencer_familjeliv_blogg

 


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig