VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

5 bra och 5 dåliga

Hello mina underbara läsare. Ni är det bästa som finns, vet ni det? Ni kommenterar inte mycket men jag ser att ni är inne och när ni väl kommenterar så gläder ni mig till tusen.

Idag är det lördag men känns nästan som en fredag. E jobbar idag så det känns inte som lördag. Så eftersom jag missade fredagens ”5 bra och 5 dåliga” inlägget så kör jag den idag.

lamadre_tanker_funderar_sorg_ledsen

5 dåliga med veckan… 

♥ att min sista semester vecka spenderades på akuten, med starka tabletter och hemma vilandes utan att kunna göra något med barnen…
♥ att vädret varit kallt och inte alls som man önskar att ha den sista semesterveckan..
♥ att barnens kompisar är alla bortresta och de saknar sina vänner
♥ att jag fick veta att jag förlorar min bästa plats på jobbet, får flytta till en ganska mycket sämre plats som jag absolut inte vill ha men vill inte ställa mig på tvären och får helt enkelt ta det. Allt för min bästa jobb! 😀
♥ att semestern är över nu och jag hade så gärna önskat att kunna åka bort med min man på tu man hand men icke. Det blev inte av det här året heller och jag (vi) både saknar och behöver en liten minisemester för oss själva tror jag.

life_glad_lycklig_happy

5 bra med veckan…

att vi hade fredagen med bästa sommarvädret på länge. 25 grader  och bara sol. Poolhäng på altanen och en härlig utekväll som avslutning.
att jag känner mig ganska redo för hösten ändå, ser fram emot att få jobba hårt med mig själv och det jag vill åstadkomma.
att jag har världens bästa make som verkligen tar över när jag inte kan trots att det är min vecka med barnen (semester) och han egentligen ska jobba.
att man sätter sig och reflekterar till den här sommaren 2017 har varit och inser att man har så fina barn, en sån härlig familj och känner den där stoltheten växa inom en. När man liksom inser hur bra man har det.
 att ha släktträff denna helg och mysa med en massa kusiner och härliga människor.


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig