VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

1a dagen i hemmet

Nu när man har barn själv märker man hur lite tid man kan ha och hur en hel dag enkelt kan fyllas med massa saker. Jag har suttit en hel del med lilltjejen i famnen för att mata eftersom vi är mitt uppe i övning av ammandet. Hon har dessutom bott en hel vecka på sjukhuset i ett litet rum och plötsligt kommer hon till en stor 3a så för henne har det väl vart en förändring och gör att hon är ofta vaken och tittar sig runt hela dagarna. Men en sak måste jag säga, hon är för snäll för att vara sann. Inget skrik, inget gråt, inget alls sånt. Vi va inställda på en massa skrik och gråt, speciellt på nätterna eftersom det är då alla säger att det är som värst. Vår ängel är verkligen en liten ängel, i alla fall än så länge, antar att allt ändrar sig längre fram. =)

Idag har vi tagit en super kort promenad ner till apoteket för att köpa hem mina värktabletter och antibiotikan jag tar mot en infektion jag åkte på, mer om det senare. För övrigt blir det bara en lugn dag här hemma med vår lilla Keyla.

Tack till er alla som vart oroliga för oss, kan tänka mig att det vart en chock för er att jag som bloggar varje dag flera gånger, plötsligt bara försvinner i en vecka.. det hoppas jag aldrig händer igen. Jag brukar ju alltid blogga varje dag, om inte flera gånger så i alla fall minst 1 ggr, annars är det nått som är knas.

Nu ska jag tillbaka till min älskade familj! =)


Bild från gamla bloggen..


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig