VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

1 oktober 2018- Speciell dag

1 oktober 2018

Idag är det en speciell dag för mig men också för en till person i min värld.

För 11 år sedan hittade jag min framtida make, föll pladas, charmade omkull och gjorde allt i min makt för att få behålla den där latinohunken jag just träffat några månader innan. Vi träffades på ett jobb, (jag jobbade som konsult) kom in på ett vikariat, kort. Såg hans bränna på kroppen, kände doften av parfymen och såg de mörka ögonen, sen var det kört. Jag vill ha latino’n till varje pris. Tur nog brukar jag få som jag vill.. 😛 Tur nog så har jag ett charmigt leende, vilket han föll för redan första dagen vi hälsade. Sen tog inte snacket slut, vi pratade och pratade och pratade. Kunde inte sluta intressera oss mer och mer för varandra och den 1 oktober kom första pussen som än idag håller oss samman.  Min fina snygging, han har verkligen alltid varit en gentleman.

För 8 år sedan sa jag ”Ja” till min man. Japp, vi valde samma datum, den 1 oktober. Jag gick in i kyrkan med min far, skakade som ett asplöv och var snustorr i munnen. Likt Saharas öken, var det slut på vattendroppar i munnen, så att prällen fick gå och hämta vatten så att jag skulle kunna säga ”Ja” i kyrkan och repetera det jag behövde säga..

att_vara_nagons_fru_giftasig_fira_brollpsdag

Min far gick vid min sida in i kyrkans portar, genom hela Stor Kyrkan i Stockholm. Vackert inrett och pampig som den är, tänk att Prinsessan Victoria gift sig där och nu gick jag där med min far som skulle lämna över mig till min man. Likt de gamla traditionerna precis som jag själv hade önskat. Prästen var inte överens om att min pappa skulle få lämna mig, för han ansåg att min pappa inte äger mig och det finns inget att lämna bort. Jag förstår tänket men jag tycker att man ska få göra som man vill. Det är min dag, inte prästens eller samhällets nya tänk. Jag ska få göra som jag vill, annars byter jag präst, fick jag sagt till han. Samma präst som vigt prinsessan Victoria, gick nu med på att jag skulle få bli lämnad av min far på min dag.

gifta_brollop_fru_make_familjeliv

Min man skakade min fars hand, tog emot mig och tillsammans gick vi fram till altaret.
Där skakade jag och min fina blombukett som löven på hösten. Det var en orkan som skapade tumult i min kropp, hela jag skakade och det var ett mirakel att benen orkade bära mig. Tillslut var gifta, vigda och gick ut tillsammans ur kyrkan till våra gäster som var familjen, släkten. Endast de mest speciella i våra liv.

Tyvärr hade vi ursla fotografer som gav oss endast ett 10-tal bra bilder knappt, av 400 tagna.. Men minnen är de bästa bilderna att ha.

Grattis älskling på bröllopsdagen, hoppas vi får många, många år till. 

love karlek uteplatsen lyxkryssning familjeliv karlek love amor min man och jag karlek love aktenskap fodelsedag firar min man kryssning Birka picknick love karlek familjeliv 2016 avslutning lillan ljus

Spanien Alicante nyttår resa tillsammans lyckliga


Annons

Kommentarer


  1. Victoria Estelle 1 oktober, 2018 on 10:10 Svara

    Stort grattis på er dag <3 Kram

  2. Nilla 1 oktober, 2018 on 23:51 Svara

    Stort Grattis på bröllopsdagen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig