VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

1 November 2017

host_november_manad

GOD MORGON NOVEMBER!

Min månad, min älskade månad så jag älskar hösten och den månaden jag är född på. Varför? För jag känner en sån värme för den, på nått sätt har jag fina minnen ändå och känner mig trygg med min månad. Den är fin, vacker, lycklig på något vis trots att mörker och kyla kommer igång. Men jag älskar den. Hey, ni minns väl mitt tänk. Det blir vad man gör det till.

Gör inte denna månad till det värre, gnäll inte över kylan och mörkret. Det är inget vi kan göra åt det, det är inget vi kan styra, det är vad det är. Vissa dagar är mer dystra än andra, vissa dagar är mörkare än andra, men plötsligt kommer den där soliga dagen som får oss att ladda batterierna på nytt. Men samtidigt får man göra det bästa av de lite mörkare dagarna, jobba lite extra effektivt för att ha det lugnare sen, skynda sig hem och krypa ner i soffan med bra musik, härlig te och gott sällskap. Mys med barnen, din partner, med en vän, framför en film, god mat och tända ljus. Gör det bättre helt enkelt, ha bra kläder så att du inte gnäller över att du blev blöt, skaffa det du behöver för att göra livet lättare och lite enklare att leva.

Ha nu en sån bra november dag och månad du bara kan. 

 

Lite bilder från min och min söta fotografs utflykt för någon vecka sen, ute i naturen. 

husliv_radhus_bakgard_familjeliv_november bebis_minvackra_kids_home_outdoors bloggare_alltforforaldrar_bilder vackernatur_blogg_bloggarevackert och fint_kallt_husliv_livet


Annons

Kommentarer


 1. anonym 1 november, 2017 on 17:19 Svara

  Jag fyller år på måndag. Men om jag gillar november nej. Längtar tills januari då vi går mot våren. Alldeles för lång vinter i Sverige. Så kylan är inget för mej. Kram.

  • Diana - "La madre" 1 november, 2017 on 17:22 Svara

   Anonym: Vad kul att du också fyller år snart, jag fyller år på söndag 😀
   Ja det är kallt och mörkt i Sverige, för mycket men man får försöka göra livet lite lättare för sig själv för livet är för kort för att vara arg och irriterad på vädret och mörkret. 😉 Stooor kram fina du. <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig