VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

1 Maj 2019

 

lafamilia-bloggare

Tidigare majbrasa 2016 tror jag

God dag 1 maj 2019 

Vad skönt det va att ta sovmorgon mitt i veckan och bara gå upp i lugn och ro. Speciellt med det här vädret. Jag har inte den blekaste aningen vad vi ska göra idag men jag tänker att det kan vara bra att gå på lite ärenden. Köpa skor till barnen, fixa en av barnens klocka, installera om ena barnets mobil som hon lyckades spärra och om möjligen hinna gå på bio så kanske vi gör det också. Vad mer kan man göra en dag som denna? Jo egentligen har jag massa att göra hemma också, städa och möblera om som jag har sagt hur länge som helst. 😝

Igår hade vi inte tänkt att gå till någon brasa eftersom det blev uselt väder men tillslut så kom ju solen, så vi tog på oss vinterjackorna och drog iväg ändå. Det va lagom med folk, hemska köer till sockervaddet men en mysig brasa. Inte allt för stor, utan en liten, mysig, värmande brasa.

Min mamma kom plötsligt förbi efter jobbet och firade lite majbrasetradion med oss och sen blev det raka vägen hem och sova för nästan hela familjen. Jag la mig tidigt för att få en tidig morgon idag och hinna med träningen. 😉 Gymmen är tomma idag!

familjeliv-familjen-influencer-stockholm-vacker-natur

familjeliv-karlek


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig