VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Lära sig att njuta av livet

alltforforaldrar_aff_blogg

Den här dagen känns tung, vet inte varför men igår började E må väldigt dåligt psykiskt och idag är det min tur. Situationen börjar påverka mer och mer på djupet. Jag har någonstans, trott att detta paserar, det går över. Men det är ju det som är grejen, det går inte över, det paserar inte, min svärmor kommer inte att bli bättre. Det är just det. Det är tungt idag. Man vet inte hur många dagar, veckor, hon har kvar. De trodde inte lång tid men nu har det gått en månad eller mer. Ingen vill se henne ligga där utan liv, det är inget liv att leva. Men det finns inget att göra mer än att vänta ut tiden. När hennes tid är här så får hon ro. Och familjen också.

Jag gör mitt bästa med att lyfta upp mig själv. Jag behöver vara stark för mina barn, för min man och min egna vardag. Det är mycket på jobbet, det är mycket privat, det är mycket med känslor. Det är mycket att bära, det är mycket att orka med. Men en sak som gör livet lite lättare, det är värmen, våren, barnen. Kombon av lyckliga barn i värmen ute med vännerna och lekandes på altan, bakgård och lekplatsen, den ger mig ork.

Tjejerna hade det jättemysigt i helgen, med det fina vädret och allt. Vi gjorde picknickar och mös en hel del. Man lär sig att njuta lite extra i livet nu med såna här livssituationer. Att uppskatta livet lite mer.
Hur var er helg? 

hus_radhus_blogg_bloggare

Kommentera

Annons

Smärta

Det gör ont att se dig lida. Det gör ont att se dig vara ledsen. Det gör ont att inte kunna lindra din smärta.

Det smärtar mig att inte kunna trösta dig. Det smärtar mig att inte kunna säga rätt saker som får dig att må bra. Det smärtar mig att livet är så orättvist mot dig just nu.

Det svider så inni själen att se dig vara så förkrossad. Det gör fysiskt ont i kroppen att höra ångesten inom dig. Det får magen att vända sig ut och in av desperation att inte kunna hjälpa dig på något sätt i din smärta.

min man familjeliv snygging hunk husliv

Kommentera (2)

Annons

Måndagslistan

positiv_life_love_mindpower

M Å N D A G – Hello på er alla. Det är äntligen måndag, äntligen en ny vecka med nya härliga möjligheter att skapa en fin vecka enligt egna önskemål. Vi har fria tyglar att kunna skapa våra veckor hur vi vill, vi måste bara våga gå den vägen vi själva vill, våga tro på vad vi önskar, våga. Be brave ⇒

tacksamhetslistan_tacksamhet

 … vädret varit på vår sida den här helgen. Inte kanonvarmt men ack så härligt och skönt det har varit att se solen varje dag. Varje morgon få vakna upp, ta på sig en munkjacka och sätta sig med en kopp kaffe ute på altanen. #livet
 … ha mina nära och kära vid liv, vid min sida, med mig. Det är mycket död runt omkring oss just nu, är så tacksam för att ha alla här hos mig.
♥ … det är måndag, att det är en ny vecka, med de där nya härliga möjligheterna. Tacksam!
♥ … jag har ett jobb, att jag inte är arbetslös, arbetssökande, vilsen, sparkad eller vad nu många andra kan vara. Jag har i alla fall ett jobb, ett jobb jag orkar gå upp till, ett jobb jag orkar göra och inte mår dåligt över. Man får inte glömma de där ”självklara” sakerna, det är de vi ska vara tacksama över för att inte gå miste om de för att vi tar de för givet.

Vad är du tacksam för.
Önskar er nu en fin måndag och hoppas ni har laddat era batterier. 

 

nystart_ny_start_blogg_ny_week_vecka

Kommentera

Annons

Ibland är livet för kort

Igår kom beskedet om att Tim Bergling, mer känd som den store Avicii, är död. Orsaken är fortfarande okänd men det hela är bara för hemskt. Man vet ju att han led av djupa panikångest och depressioner men att börja spekulera i något är bara onödigt. Däremot önskar jag att han vilar i frid, att han har det bra där han är nu, att han finner ro och mår bra nu. Fri från ångest, fri från panik, fri från utmanningsdepressioner och bara har lugnt och ro framför sig med sin vackra musik.

Han var en grym talang, alldeles för ung för att lämna oss, 28 år, men lämnar oss med stora låtar som visar den stora talangen han hade. RIP

kand_musik_Tim_bergling_

Kommentera

Annons

Pressar i olja

fitnesslife_livet_workhard
Desssa dagar alltså, helt underbara dagar som bara plötsligt överraskar med sol och värme från något tropiskt land. Det luktar till och med tropiskt. Jag tog en rejäl powerwalk efter jobbet, det blev hela 7,37 km med lite sällskap så gick tiden rätt snabbt. Kom hem rätt slut däremot men så fruktansvärt nöjd.

Bytte snabbt om till saronkjol, topp och satte mig ute med min bok (Morgonpigg) och lite sololja överallt. Sen var det bara att pressa i solen och suga åt mig all information om hur man blir framgångsrik i livet.

#framgångsrik

This post contains adlinks from Adviral

 

 

Klänning / Keps / Solglasögon / Armband / Mobilskal / Väska / Sneakers

Kommentera

Senaste uppdateringar från mig