VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Semester i Uppsala

Igår åkte vi till Uppsala för att checka in på en campingplats nära ett vattenland Fyrishov. Stugan var väldigt liten men jättemysig och verkligen tillräcklkigt för oss i familjen. Vattenlandet var helt otroligt skoj trots att det inte fanns mycket att göra enligt första intryck. Men med bra fantasi och lekfulla föräldrar så lekte vi i vattnet i ca 6 timmar! Vi hade en riktigt fin dag oc kväll tillsammans.

Camping_stugor_vattenland_uppsala

Vi avslutade kvällen/natten med film för barnen medan jag och E satt utanför stugan och snackade om allt möjligt. Kändes som det perfekta avslutet på den dagen. Vi upptäckte dessutom att vi hade en liten igelkott familj som bodde under oss i stugan. :)

Idag på morgonen fick vi en otroligt god frukost som ingick i stugan och sen var det bara packa ner allt och åka vidare.. hem igen. 😀 Det är härligt att komma hem, lägga sig på soffan och tvärsomna.

Nu däremot ska vi ut och göra en liten sen lunchpicknick i någon park.

 

 

Kommentera

Annons

Sätta sig och dra

godmorgon_godnatt

God morgon fina ni. (Bild tagen från kryssningen)

Vi var uppe med tuppen, har packat och är på väg nu. Jag ser fram emot att få komma bort och bada. Oavsett om det är dåligt väder eller inte så är det ett äventyrsbad som är härligt både inomhus och utomhus.

Känslan att bara sätta sig och åka i bilen är rätt oslagbar för mig. Det är avkoppling och semesterkänsla rakt av. Även om det bara är för en dag, två dagar, vad som helst så är det en frihetskänsla att sätta sig och åka.

Däremot har jag saker att göra som stressar mig lite och det är att skaffa skor för att träna och komma igång med träningen igen. Jag kan inte bara träna en gång i veckan och sen ha träningsvärk i 3-4 dagar. Har redan gått upp 2 kilo denna sommar och har två veckor kvar haha.

Livet är till för att levas och ta ansvar för vad man gör. Jag har levt gott och därför gått upp, då accepterar man det och går vidare samtidigt som man rättar till det man gjort fel. :)

Ha en fin helg kära ni. 

Kommentera

Annons

Hur hälsar man?

En av de svåraste sakerna med bloggandet är hur man börjar inlägget. Hej, God dag, God kväll, tjenixen.. ? Svårt det där, medan många tycker att rubrikerna är svåra. Själv tycker jag de är bland de enklaste.

Hur som helst, nu är vi hemma igen efter kryssningen med Birka. Vi åkte på Skärgårdskryss 21 timmar. Men vi hade ett annat minne av alla båtarna vi varit på och hade nog blandat ihop denna med en annan som har värsta leklandet ombord på båten. Birka är jättefin och fräsch men har inte mycket att erbjuda våra mindre barn. Det enda var badet på taket med öppen himmel men inte ens det kunde vi göra första dagen, eftersom det var fullbokat.

Vacay

Sen måste jag vara ärlig och säga att jag klarar nog inte av att kryssa längre. Det är för hemskt att se alla föräldrar hur de beter sig med sina barn bredvid sig. Det är för hemskt att se hur de antingen skäller ut de eller hur de överdrivet älskar de. Och sen att se hur föräldrarna knappt kan gå, för sjutton, hur dricker folk egentligen? Hinkar de i sig flaskor? Jaja, alla gör väl som de själva vill men jag mår bara illa.

Vi var i säng sent, vaknade tidigt och sov skitdåligt.
Baddade och solade på förmiddagen och sen runt 14:00 var vi hemma. Hem ljuva hem.. nope! Verkligen inte, vi har 30 grader varmt i huset och det går inte att vara hemma! Så vi sov lite och sen gick vi ut för att äta. Hur troligt är det att man orkar laga mat i 30 graders värme? Hur troligt är det att man orkar träna i 30 graders värme utan syre?

Vi har parkerat oss på altanen, där sitter vi och jag rör mig inte härifrån fören jag ska sova.
Imorgon far vi till Uppsala för att bada en hel dag i äventyrsbadet de har där, sova i stuga och sen hem igen. Så det blir tidigt i säng och upp tidigt.

Sov gott raringar 

Blogg_bada_familjeliv

Kommentera

Annons

På kryssning

God morgon mina vänner.

Idag var vi uppe tidigt efter en risig natt. Jag sov inte många timmar pga drömmar, ljud, klockan, barnen etc. men jag lyckades vakna 8:00 ändå och fick även upp familjen. Vi åt frukost och sitter ute och solar i skrivandets stund. Om ca 30 min öppnar badet som vi har biljetter till och ska bada. Barnen har längtat.

Vacay_semesterSemester_kryssningKryssning_birka

Undra om jag kommer att orka träna idag när jag kommer hem? Är så trött att jag tvivlar på det. Behöver snarare sömn. Den här sommaren har inte varit nådig med sömnen. Ligger så minus på kontot när det kommer till sömn.

Mina gosungar. 💞

Kommentera

Annons

Barnens hinderbana

Influencer_bloggare_samarbete

I samarbete med BEAR och Barnens hinderbana 

Jag har just anmält barnen till Barnens hinderbana i Augusti här i Stockholm. Tillsammans med ett samarbete som Bear erbjudit oss så får de vara med och leka gladiatorer. :) Det ska bli så spännande att se mina små apor. De älskar ju att klättra, springa, tävla, vara aktiva från topp till tå. Så det här passar de alldeles utmärkt.

lillasyster_Kiana

VA MED OCH TÄVLA OM BILJETTER  ↓

Så nu vill jag även tipsa er om att anmäla er, skänka en viss krona till Bris, vara med och bidra till skoj för barnen och välgörenhet. Vill ni delta i tävling om biljetter så går det bra att göra det här- vara med och tävla

Influencer_blogg

BEAR är ett härligt snacks som bara är frukt, bara veg.
BEAR Yoyos Just Fruit Just Veg.

En rolig video ↓

Kommentera

Senaste uppdateringar från mig