VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Vamos Colombia!

flagga

Jag väntar ivrigt på matchen mellan Colombia – Japan. Hoppas innerligt på att det ska bli en bra match som är givande för Colombia såklart.

Jag kommer att få se matchen från jobbet på datorn eller mobilen för jag kan inte sluta tidigare bara för en match. Men det går lika bra så också. 😀 Bara jag får se den.

Sen hoppas jag att vädret vänder (vilket det ska göra enl apparna), för jag har powerwalk dag idag så jag vill helst inte ta en lång promenad ute i regnet. Shit jag kom på att jag kanske ska ha bra kläder också, vilket jag inte har. Behöver ta en titt i min träningslåda på vad jag behöver för sämre väder, så att jag inte låter det hindra mig.

This post contains adlinks from Adviral

 

 

SVART HOODIE / ROSA TIGHTS / GRÅA TIGHTS / ROSA HOODIE / ROSA BYXOR

Kommentera

Annons

Med andra ord, bra tecken

aldrigvila_mammafitness_motivation

God morgon finaste ni. 

Jag mår bra!! Fasen vad jag är trött hela dagarna men jag mår så bra. Usch det är nästan oförskämt haha. Livet flyter på duktigt nu, på jobbfront och hemmafront, på bloggfront och träningsfront. Love it.
En sak jag har däremot märkt är att jag är mer hungrig nuförtiden, men så är det väl. Tillsammans med styrketräningen så kommer väl hungern också. Med andra ord, bra tecken. 

Ah apropå sport så är det COLOMBIA idag! Yeay, hejja oss. Det är Colombia – Japan. Blir kul att se. Det som dock är skrämmande är att alla bra lagen hittills har visat sig vara lite sämre än vanligt och de sämre lagen har skrällat. Så jag blir orolig över att Colombia kanske tar Japan för givet. Men vi får se hur matchen blir, idag spelar de klockan 14:0o om det finns fler colombianer som läser bloggen haha. Svårt att tro dock 😛

Annars är det jobb, kaffe, VM fotboll och sen en lång powerwalk hem. Vet inte vilken väg jag ska ta än men ska försöka nå minst 6 km.

Hur ser er tisdag ut idag?

Kommentera

Annons

Nöjd till max

cool_sommar_lookgood

Ny måndag, ny vecka, älskade känsla av energi och entusiasm som föds inom mig varje måndag. Jag älskar det.
Jag blir så taggad att kunna göra nytt, att kunna köra race med allt jag har att göra. Visst är man mer trött på måndagar men energin tar upp mig ändå. Måndagsenergin. :)
Ny träningsvecka igen. Förra veckan var kanon, herre Gud vad jag gav det bra. 6 av 7 dagar CHECK. Igår var jag ute och gick 8 km, trodde jag skulle vakna död i kroppen men icke. Är helt okej måste jag säga.

Nu ger jag gärnet inför semestern. Tränar, äter bra, håller mig undan allt annat och ska sätta mig mer barnen också för att gå igenom listor på vad vi behöver köpa och packa.
Mina solglasögon gick sönder för ett tag sen, letar fortfarande efter nya. Rayban tar jag aldrig med mig på semester för det vågar jag inte. Sol, sand, olja och barn = förstörda. :) Så jag letar vidare.

Men nu är det träning!

This post contains adlinks from Adviral

 

 

001 / 002 / 003 / 004 / 005 / 006

Kommentera (1)

Annons

Psykologen

tankar_kanslor

Förra veckan provade jag KRY psykologen. Skeptisk men nyfiken gick jag in i KRY appen och använde tjänsten för att testa prata med en av deras psykologer. Jag kände att det inte var hållbart längre, en situation jag har privat. Så jag testade, jag kände att jag har inte mycket att förlora.

Vad ska jag säga, känner inte att det var kass, det kändes ju sjönt att få prata lite. Ha någon som lyssnar, en neutral person. Men samtidigt var det väl inte jättegivande i den form att det bara var 25 minuter och fick höra något jag egentligen redan vet. En kollega hade kunnat sagt samma sak till mig.

Jag kommer att ge det EN chans till, bokar in ett möte om en vecka tror jag och sen får vi se.
Någon som har erfarenhet av KRY psykologer?

KRY_app

 

Kommentera

Annons

Måndagslistan

M Å N D A G – Oh yes its monday. Idag ska det vara fint väder, med okej grader fraktiskt. Jag tar det lugnt in idag så att jag kunde lämna barnen lite senare. Har man sommarlov så tycker inte att man ska behöva komma in så tidigt som man gör i vanlgia fall när man har skola. Men samtidigt, måste man så måste man, för vi föräldrar har ju inte ledigt eller sommarlov. :(

Var det någon fotbollsintresserad som såg matchen igår, Brazil-Schweiz? Jisses, bråkig match, arga schweizare och agressiv andra halvlek.

tacksamhetslistan_tacksamhet

 … det regnat, djuren behöver det, naturen behöver det, böderna behöver det. Vi alla behöver det. Känns bra att det äntligen kom och så länge det är på sena eftermiddagar/kvällar/nätter så gärna för mig.
 … det är några veckor kvar till semester, känns så härligt och bra!! Barnan räknar ner som de alltid gör.
♥ … jag hade en riktigt bra träningsvecka förra veckan. Tränade 6 dagar av 7. Feels so good.
 … jag lyckades hålla mig ganska bra från skräp i helgen, inte kanonbra men väldigt bra mot hur det brukar vara i vanliga fall. Framsteg.
 … jag har min far att prata med, att vi kan prata om allt, att jag har hans stöd, hans öra, hans närvaro, vet inte hur jag skulle överleva i min vardag, i mitt liv utan min far vid min sida. Så tacksam att jag har han.

Vad är du tacksam för.
Önskar er nu en fin måndag och hoppas ni har laddat era batterier. 

nystart_ny_start_blogg_ny_week_vecka

Kommentera

Senaste uppdateringar från mig