VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Lördagen och söndagen

bio-sf-filmstaden

Vilken härlig söndag jag har haft idag. Morgonen började lite trist att det är så tyst hemma när man hör inte barnen, de var hos mormor nämligen. Men skönt att sova ut lite. Vaknade väldigt pollenallergisk dock så tröttheten är ju där ändå. Ögonen rinner och är svullna, jippi..

Så vad hände igår… Igår var vi ute på MoS (Mall of Skandinavia) och shoppade lite lätt, åt god mat och sen gick vi på bio, vi såg Capten Marvel. Den var väldigt bra, trodde inte den skulle vara det. Men vi tycker verkligen om hero-filmer så ja den var rolig och spännande. Längtar tills nästa Avengers kommer ut.

A-star-is-born

Sen på kvällen såg vi också A Star is Born. Jag har hört så mycket om den, att alla gråtit och grejer, så jag var beredd med ögondroppar, näsdukar och allt men alltså så känslig tycker jag inte att den var. Intressant, väldigt bra och sorglig såklart men inte så att jag brast ut i tårar. Man såg inte förtvivlan i Lady Gagas rollfigur i slutet, så hade jag sett mer hade jag nog garanterat suttit och grinat som ett barn. Jättesorglig.

Idag har jag däremot stått i 4 timmar i köket, 4,5 timmar mer exakt, med storkok för hela veckan. Jag är helt slut, jag måste tvätta håret idag men orkar knappt. Jag har känt av pollen, jag har ändå orkat en massa men nu vill jag helst gå och lägga mig med barnen. Jo juste jag ska betala räkningar idag också. Alltså idag skulle jag behöva köpa mig energi och några timmar..

God natt säger jag nu.

Kommentera

Annons

Lys upp livet!

I samarbete med Lamp24

När det är regniga dagar så är det verkligen trist.  Grått och trist! Hela huset blir mörkt och man varken kan läsa i vardagsrummet eller göra läxor på övervåningen och än mindre hitta mössor i hallen. Vi har ju belysning men den är allt annat än bra. Vi behöver göra om och göra rätt för att få en bättre belysning i hemmet.

Men den bästa belysning att välja ut varje år tycker jag är, altanen. Jag älskar att inför våren, göra om altanen, fixa fin och mysig och bra utebelysning så att det blir riktigt mysigt. Det finns så mycket att välja bland, både till framsidan och baksidan av huset. På marken och fasaden.

Till hemmet behöver vi nytt till köket och vardagsrummet att börja med om jag får välja och bestämma. Men där är det nog en av de få gångerna min man och jag inte är överens. Vi har alltid varit överens gällande husets inredning men just lampor verkar vara vår grej som vi spricker på. Så nu har jag suttit med Lamp24 framför mig och med Eddie bredvid mig, för att gå igenom alternativ på taklampor och golvlampor.

samarbete-blogg

samarbete

Just golvlampor har varit något vi varit på jakt efter rätt så länge. Men vi kan inte hitta det som passar oss båda och som också ska passa in i vardagsrummet med de nya taklamporna. Men det kanske är lättare att välja golvlampa utifrån den taklampan man har valt, alltså att göra det valet först, för att kunna anpassa valet. I bästa fall hittar man matchningen, som tillhör samma grupp.

Det är verkligen viktigt att ha rätt belysning i ett hem för att inte få ont i huvudet när man läser böcker, gör läxor eller förstöra upplevelser när man tittar på film. Varför jag är petig med sånt, är nog för att när jag var liten så var min pappa alltid så petig på att ha bra ljus när man gör läxorna. Det är något som verkligen fastnat. Att alltid ha rätt bordslampa till skrivbordet och sitta rätt för att kunna koncentrera sig. Min fina pappa. Och jag säger samma sak till mina barn.💚

Åh jag saknar mina vita stenar när jag ser fina bilder på altaner!

altan

Kommentera

Annons

Tidigast av alla

God morgon helg! Äntligen lördag och jag  har varit uppe och tränat redan. Jag älskar att gå upp tidigt en lördag men inte så tidigt som vardagarna. Så det blir en kombo mellan sovmorgon men ändå tidigt innan familjen går upp. Jag äter min frukost och kör ett konditionspass. Känns bra mentalt och fysiskt.

Idag skulle jag vilja få tag i ett par byxor och minst en tröja som jag kan ha på jobbet. Mina kläder börjar slitas ut för att jag använder samma hela tiden i väntan på att bättre tider ska dyka upp. Men det är dumt att vänta för länge så att man sen kanske sitter med rumpan bar. 😛 Så idag hoppas jag på att få lite shopping gjort.

Hur ser din lördag ut? 

 

Snygg kombo, jag tycker inte om tröjor som är för uringade, men om man har något under så är det ju jättesnyggt!

#adlink

skonhet

Tröja / linne

Kommentera

Annons

Min favorit bomber

Då var det dags för den här arbetsfredagen att glida mot sitt slut. Jag har varit hemma ett tag och jobbat lite hemifrån men nu är det dags att stänga ner. Jag gjorde fick en massa gjort idag och kände mig sen redo för träning. Jag behövde bränna lite kalorier och energi. Det märks att pollen börjar ta sig fram igen nu när snön har smält igen men jag kämpar så hårt från att inte behöva ta kortisontabletter. Jag vill verkligen men vi får se vart jag landar i allt.

Det som är så skönt är att jag kan börja använda min favorit bomberjacka. Tycker att den är så snygg! Och nu äntligen kunde jag kasta av min vinterparkas och köra hårt på bomber. 💙

Träning, god middag med familjen och filmkväll med barnen. Så ser min fredag ut. Som jag längtar tills jag är där på soffan med ungarna och myser. Bästa !

bomber-elly-pistol

Kommentera

Annons

Inlove with Puma

Ni vet ju att ett favomärke jag har är Puma. När min vän Pindy fortfarande levde så åkte vi och kunde kolla Pumakläder överallt och shoppa, de har bra priser, finns lite outlets här och där och underbara kläder. Idag är hon inte med mig så jag åker med Eddie, för han gillar ju Puma han med. Det som däremot har hänt är att Puma har tagit ut mycket mer vardagskläder tycker jag. Det har väl alltid funnits mer eller mindre, bland sportkläderna men inte alls till samma grad som nu. Ibland går man in på Stadium eller någon sportaffär och vet inte ens om det är sportkläder de säljer, alltså träningskläder eller vardagskläder. Och personligen kan jag tycka att det inte spelar så stor roll, träning har ju blivit en sån stor grej idag att det går in i vardagslivet..

Här nedan hittade jag lite mer hemma- eller träningskläder, det är inget jag skulle jobba i direkt. Men riktigt härliga hemmakläder att gå runt i mellan grannar, till mataffären eller liknande. Shit nu när jag skriver det så kom jag på att jag måste blogga om det nya samarbete! Apropå träning! 😛

post contains adlinks from Adviral

 

 

1 HÄR / 2 HÄR / 3 HÄR / 4 HÄR / 5 HÄR / 6 HÄR

Kommentera

Senaste uppdateringar från mig