VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Nu är det dags för denna gång

Influencer_bloggare

Det är dags att ta helg och lägga ner arbetet på bloggen för helgen. Jag kanske kommer att orka blogga ändå men ska försöka ta helg och vara med familjen. Det behövs.

Den här helgen består inte av mycket mer än att umgås med familj, träffa släkt, vänner, leka i parken om vädret tillåter, göra läxor, träna, fixa i hemmet, Ikea sväng om vi hinner, få besök, rensa mer kläder, shoppa lite nya, mysa, äta gott… okej.. ska nog se över om jag verkligen ska hinna med allt det där eller om jag ska prioritera om lite. 😀

Hur ser er helg ut?

Kommentera

Annons

Mer förvaring tack

I samarbete med Hemgallerian.se

Jag måste göra om i hemmet, de här tankarna om lägenhet och göra om i huset gör mig galen. Jag behöver en förändring i huset. Förnya inför höst och framtid. Vi har ju brist på förvaring i hemmet, det är helt galet hur lite förvaring vi har införskaffat i hushållet. Jag har rätt mycket böcker som jag läst och vill läsa i mitt liv så jag har de i lådor, utan plats. Det finns fotoalbum, hygiensartiklar etc. Blir vansinnig ibland, på att vi inte kan fixa något bra.

Jag har länge spanat in lite badrumsspeglar med inbyggd förvaring och som på det sättet kan vara händigt att ha, två-i-ett. Jag har sett de förut, finns lite överallt. Tänk vad smidigt att ha förvaring inuti spegeln. :) Den här spegeln och mycket mer finns hos Hemgallerian bland kategorin Badrumsspeglar. De är specialiserade på badrum och med deras stora utbud och snygga design, finns det något för alla. Tex så vet jag att många tycker om de här snygga guldiga blandare till köket..eller badrummet såklart.

Åh man blir ju så sugen på att göra om alla rum i huset men det går inte. Jag får börja med små saker åt gången, inga stora projekt nu med bröllopsdagar, födelsedagar, jul och nyårsafton som lurar runt hörnet. :) JA jag börjar tänka på sånt redan nu, det gäller att planera, att veta vad man har framför sig. Jag älskar ju ordning och reda så en sån här spegel och en almanacka skulle sitta fint hos mig. 😛

 

badrum_kok_husliv_bostad_inredning

 

Kommentera

Annons

Fredagslistan

Hallå ingen har väl missat att det är fredag va? Jag behöver verkligen en fredag kan jag säga. Jag behöver få sluta tidigt, gå hem och egentligen skriker min kropp och psyke efter att få vara själv. Jag vill bara vara själv och rensa mina tankar. Jag funderar starkt på att ta min dator under armen och mobil i andra, dra in en hel dag, till stan och bara vara där. Gå in på ett mysigt cafe, med lagom ljus, lagom ljud och bara njuta av att höra mina tankar knaka och tangenterna smattra.

Veckans_tacksamhet

Veckans sämsta

♥… stunder på jobbet som känns trista
♥… mina drömmar som kommer upp på ytan igen, orkar inte!

 

Veckans bästa

… soligt och varmt igen!
… barnens härliga vecka, jag har haft en sån bra vecka med de och umgåtts med de varje dag på ett bra och avslappnat sätt.
… bloggen avancerar och går framåt! Skön känsla.

Kommentera

Annons

Vaknade med drömmar

Jag har börjat fixera mig med en gammal dröm igen. Denna gång vet jag däremot att jag inte kommer kunna fullfölja den för jag vet med facit i hand att jag inte klarar av det. Det gör mig båda arg och irriterad över att inte kunna det, för jag vill ju, jag vet att det är en stor dröm men klarar bara inte av det.

Drömmen som många redan vet om, är ju att flytta till lägenhet. Jag vill ju verkligen inte bo i hus, min dröm är en stor, rymlig och ljus 4a eller 5a som är på EN plan och med stora rum. Att ha ett rymligt vardagsrum, två större badrum och stort kök, självklart stor ballkong. Ja som ni hör kanske det inte finns något sånt, med alla rum stora. Oftast är det något som faller bort.

Men oavsett vad, till det här tillhör att jag faktiskt inte ska tänka på såna här banor alls känns det som. Vissa säger visualisera, fokusera, en dag är den drömmen din. Andra säger, sluta plåga och sukta dig själv. Vad gör man? Jag vill, jag längtar, jag drömmer men det är inte tid än. Vi behöver vänta tills barnen är större, äldre, tills de kan åka själva i kollektivtrafiken och det kanske tar ett tag med tanke på hur försiktig ena av mina två döttrar är. Men inget hindrar mig från att drömma egentligen..

God morgon fina ni, önskar er en fin och härlig fredag.

lgh3 lgh2 lgh

Kommentera (1)

Annons

Mindre flash och mer lyx sen?

Snart är vi klara med september månad. Inte riktigt än men snart. Det går ju så snabbt att man knappt hinner reflektera hur september har varit. Det gick fort de här första veckorna och jag var beredd på kyla men det verkar inte bli något sånt. Jag kom på en annan sak som jag nämnde häromdagen..

Jag firar snart bröllopsdag med maken. 1 oktober så har vi en stor dag. Vad ska man göra då? Resa, fira hemma med barnen, checka in på spa? Jag vet inte vad vi ska göra. Jag vet inte ens vad man ger längre. Fick lite tips om att köra luftballong men jag vet inte om jag klarar det, jag är rätt höjdrädd av mig så njaaaa…

Jag har alltid velat ge bort presentkort till E, med en testtur av Flyboard! Se nr 4 här nere. Det ser så skoj ut, det är nytt och jag vet att han inte testat det för det fanns inte på hans tid eller vad man ska säga haha. Ville ge bort det i 40 års present när han fyllde det i sommar men allt var så upp och ner med det som hände med hans mor.

Nu är det nya tag med överraskningar och allt. Jag vet att han har ångest över att vi har bröllopsdag och bara en månad senare fyller jag år! Inte lätt för stackars maken i år. 😀

Nått ska jag klura ut som vi kan göra den 1 oktober, det kanske får bli lite mindre flash på den biten och mer på min födelsedag? 😛

This post contains adlinks from Adviral

 

 

1. Hotellövernattning för två / 2. Ballongflygning för två / 3. Gokart för familj / 4. Prova på Flyboard / 5. Massage / 6. Middag för två

Kommentera

Senaste uppdateringar från mig