VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Kimono del 2

Innehåller adlinks

Idag var jag i stan på lite ärenden och när jag väl kliver in till stan så inser jag saker som är nästan skrämmande.. Jag är typ aldrig i stan längre. Jag vet inte hur många olika typer av folk det finns. Så fort jag sätter mig på t-banan så ser jag en massa skummisar, typer som pratar med sig själva, som beter sig jätteläskigt, som är närgångna (så pass att man har de öga mot öga), människor som ser påverkade ut.. Där och då inser jag att jag sällan åker t-bana och ännu mindre IN mot stan. Vad många det är som är skumma. Jag sitter hela dagarna med normala människor och glömmer bort den värld som finns där ute.

Jaja, det är lite charmigt det med, förutom med de personer som är lite knäppa och ställer sig precis bredvid en och stirrar typ.. haha

Nä vet ni vad, nu har jag sett så mycket fint att jag måste tipsa er om det. Nu vet jag att jag redan har skrivit om det här men jag måste ju lyfta upp det igen eftersom jag vet att många är intresserade av att hitta en liknande kimono som den jag tog med mig från Colombia. Så jag tänker att det är inte mer än rätt att tipsa er om jag hittar några därute som är snygga.

mode-style

Länk 1 // Länk 2 // Länk 3 // Länk 4 // Länk 5 // Länk 6 //

Kommentera

Annons

Samlar mina projekt

Det är otroligt det här vädret, man förstår sig inte på det, det är verkligen alternerande. Morgonen kan börja med regn och eftermiddagen kan bli solig och 20 grader. Men så länge det inte är iskallt ute att man måste ha jacka på sig, så är jag faktiskt väldigt nöjd och tacksam.

Jag hade en del planer för idag, jag vill väldigt mycket och det gör det lite svårt att fokusera på vad jag bör börja med.. Jag är ju en person som gärna tar på mig projekt efter projekt och tillslut sitter jag med många mål, många planer och hittar knappt ut. När jag väl ska visualisera så tappar jag bort mig eftersom jag inte vet vilket mål jag ska fokusera på. Så jag inser att jag behöver strukturera upp mig lite bättre. Det fick bli genom att ha en Projekt bok för att ha flera flikar och lättare rensa upp i huvudet vad jag behöver göra. Jag är en pappers-människa fortfarande, sorry moder jord men jag behöver skriva ner sakerna på papper och kan inte hålla på med elektroniska prylar för planering.

framtid-feelgood

Jag har bloggen, träningen, framtiden att strukturera upp för att ha koll på hur jag ska göra och vad jag ska göra. Jag ser fram emot att få inspiration och även se om det blir något utav allt jag får ner på papper.

Men nu är jag hungrig. Jag är alltid hungrig men that’s me. :)
På jobbet vet de att det är jag och chefen som alltid är hungriga, haha.
Apropå att vara hungrig så tror jag att jag ska testa en sån där 2Go-Cup som finns att köpa. Mymuesli gjorde ju en sån där melliskopp kan man säga. Smidigt för de som har mellisar med sig on the go, vilket jag alltid har. Man kan ha mjölk eller fil eller nått annat i den stora delen och bär eller frukt i den lilla så att de inte blir slemmiga och geggig och sen när man ska äta så är det bara hälla i.. ja ni har nog sett en och vet hur du fungerar antar jag? Man kan köpa en kopp och få muesli till eller så köper man bara kopparna. Jag får se. Men nu ska jag äta.

kost-mellis blogg-samarbete-mymuesli-kostschema

Kommentera

Annons

Fredagslistan

Det är fredag och hur härligt är inte det?!
God morgon  F R E D A G

Jag vaknade 5:30, gick upp, tog min kaffe och sen blev det fredagsträning i form av cirkelpass på 4 cirklar med 5 övningar. Det går ganska snabbt men de är väldigt effektiva och får hela dig att svettas som om det hade varit en timmes träning.
Jag är otroligt nöjd med att redan vara klar med dagens träning och redan ha hunnit med så mycket innan dagens ens börjat med jobb. Det är en härlig känsla att gå upp innan övriga världen börjat typ, fast det är många som är uppe den tiden så känns det som att man börjat före alla andra. Som att man ligger steget före.. En härlig känsla att börja dagen med.

Veckans_tacksamhet

Veckans sämsta

👎 .. det var svårt att komma på veckans sämsta, vilket iof känns bra att det inte fanns så mycket men om jag nu ska säga något så kanske det är all regn som kommit, att det känns som en höstlig augusti istället för en härlig sensommar.

Veckans bästa

👍 .. att jag fortsätter att ha ork och disciplin för att ta mig upp tidigt och träna på morgonen innan arbetsdagen börjat. Så tacksam för den energin.

👍 .. att vi alla håller oss friska vecka efter vecka och månad efter månad. Är så glad att vi är en sån frisk familj!

👍 .. att jag har börjat meditera, satsar på mig själv så mycket som jag gör och det ser ljust ut för mig i framtiden. 😀

👍 .. känslan av att känna sig som en vinnare. En vinnare i mitt egna liv. Det har absolut varit veckans bästa.

Ha en fin fredag!!

Kommentera

Annons

Inställningar i livet

Att försöka ändra sitt tankesätt är rätt svårt, vi är ju trots allt vanemänniskor som gärna gör likadant hela tiden om och om igen. Och att bryta en mönster är inte alltid så lätt men det går absolut att göra. Jag tror ju på att man kan göra allt man vill med sig själv, bara man jobbar för det. Och jag är i den processen just nu, att testa mig fram genom olika metoder och se om jag kan ändra på mitt tankesätt.

framtiden_planera_jobba

Försöker alltid ha positiva saker i mitt liv.. min gamla almanacka..

Jag kan ofta vara på dåligt humör, speciellt i hemmet, kände att jag inte hann med allt, räckte inte till och fick inget av mitt egna gjort för jag fanns bara där för andra.
Men då försöker jag verkligen att börja morgonen med positiva tankar, med tacksamhetsövningar för att lyfta upp allt det fina jag har i mitt liv. Jag börjar morgonen med endorfiner genom min träning, den behöver inte vara 1 timme lång om man inte har tid men vill man så skapar man sig tid.

Jag var tidigare en person som tänkte ”alltså jag kan inte gå upp tidigare än vad jag gör, jag går redan upp tidigt, klockan 6 på morgonen, räcker inte det.” Men sen insåg jag att jag gör det inte för någon annan, det är ingen annan som ska bestämma det åt mig, eller som kommer bli glad eller ledsen för att jag inte gör det, så vem argumenterar jag mot? Jag gav det en chans, testade något nytt och älskade det. 5:3o blev det. En halvtimme tidigare räcker och istället för att stressa in till kontoret 7:30 så är jag där 08.00 ungefär eller strax efter. Hur kommer det sig att jag tjafsade mot mig själv eller mot den som gav mig förslaget om att gå upp lite tidigare och träna på morgonen för att spara tid på eftermiddagen? Rädsla för något nytt, rädsla för att testa, obekvämt att ändra på rutiner, obekvämt att rucka på vanan. Men när man väl går utanför sin comfort zone så inser man många gånger att det inte var så farligt.

latina-colombiana-influencer

Kommentera

Annons

Kimonos

colombiana-woman-shopping-vacker-snygg

minstil-style

Jag har fått höra mycket gott om min fina kimono och många har undrat vart man kan köpa den. Men det går tyvärr inte, för den är från Colombia. Men nu har jag tagit fram ett x antal Kimonos för att ni ska kunna välja ut det som passar er. Jag använder inte med skärp men det gör ni som ni själva vill, med eller utan skärp. Passar med jeans, passar med finbyxa, passar med short. Jag tycker de passar med det mesta.. Det är lite synd att sommaren är slut, för det blir svårt att kunna använda nu men samtidigt kan man fortfarande ha den på jobbet. 😉

Ni får kolla lite på vad ni kan hitta här men nu måste jag klappa ihop här för jag har ett ärende i eftermiddag som jag måste gå på och därför behöver jag avsluta fort och åka iväg.

 

Kimono-fashion

Alla kimonos finns här

snyggt-cool-shopping

Kimono 1 // Kimono 2 // Kimono 3 // Kimono 4

Kommentera

Senaste uppdateringar från mig