VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Måndagslistan

M Å N D A G – Oh yes its monday. Idag ska det vara fint väder, med okej grader fraktiskt. Jag tar det lugnt in idag så att jag kunde lämna barnen lite senare. Har man sommarlov så tycker inte att man ska behöva komma in så tidigt som man gör i vanlgia fall när man har skola. Men samtidigt, måste man så måste man, för vi föräldrar har ju inte ledigt eller sommarlov. :(

Var det någon fotbollsintresserad som såg matchen igår, Brazil-Schweiz? Jisses, bråkig match, arga schweizare och agressiv andra halvlek.

tacksamhetslistan_tacksamhet

 … det regnat, djuren behöver det, naturen behöver det, böderna behöver det. Vi alla behöver det. Känns bra att det äntligen kom och så länge det är på sena eftermiddagar/kvällar/nätter så gärna för mig.
 … det är några veckor kvar till semester, känns så härligt och bra!! Barnan räknar ner som de alltid gör.
♥ … jag hade en riktigt bra träningsvecka förra veckan. Tränade 6 dagar av 7. Feels so good.
 … jag lyckades hålla mig ganska bra från skräp i helgen, inte kanonbra men väldigt bra mot hur det brukar vara i vanliga fall. Framsteg.
 … jag har min far att prata med, att vi kan prata om allt, att jag har hans stöd, hans öra, hans närvaro, vet inte hur jag skulle överleva i min vardag, i mitt liv utan min far vid min sida. Så tacksam att jag har han.

Vad är du tacksam för.
Önskar er nu en fin måndag och hoppas ni har laddat era batterier. 

nystart_ny_start_blogg_ny_week_vecka

Kommentera

Annons

Det blev en sån helg

Ibland och ofta har vi bra dagar, men idag vaknade vi till en sämre dag. Jag hade mardrömmar med min svärmor igår natt och E hade det i natt. Så det har inte blivit en jätteutvilad helg kan vi säga. Lite deppigt har det varit och några tårar här och där. Men det är ju så livet är, vi kan inte komma ifrån smärtan vi känner, det vore fel. Bättre att känna, processa och gå vidare.

Idag är det ju söndag redan, det gick snabbt tycker jag. Det händer inte mycket här hemma på söndagar mer än att vi veckohandlar, vi städar, tvättar, tar någon promenad, umgås med varandra och ibland med vänner samt kanske tränar. Men just idag blir det ner till några vänner så storasyster kan leka, jag kanske passar på att träna och sen drar vi till något centrum för att fixa en tröja som fortfarande har larmet på (butikens miss).

Men nu ska jag bara bli klar med matlistan, min kopp kaffe och sen rör vi på oss.

godmorgon_kaffe

Kommentera

Annons

Min stora utmaning

God morgon finisar 

Det är härligt med lördag eller hur? Ledigheten, avslappningen, familjekänslan. Det bästa av allt när man är äldre och förälder, är att man just inte festar och vaknar trasig dagen efter. Känns bara så bra att vakna fräsch, klar och redo för en hel dag. Älskar den känslan.

Idag hade jag tänkt träna på morgonen men jag märker att jag är urusel på att komma iväg med besök i hemmet. Det känns fel, det känns inte rätt att bara gå och låte ett besök vara. Så jag har försöka lägga om det till bara veckorna. Så får jag vila och försöka äta rätt på helgerna. Inte det lättaste, för mig är det alltid en utmaning att äta rätt på helgerna. Men någon gång och på något sätt måste jag väl kunna lyckas.

Blev jättepeppad av en kollega på jobbet som gått ner i vikt asmycket och blivit slimad genom att bara äta rätt och träna såklart. Grymt.

 

aldrigvila_styrka_strong

Kommentera

Annons

VM’s första spännande match

samsung_tv_familjeliv

Jag vet inte hur mycket ni tycker om att se på fotboll och VM men såg ni matchen i kväll? Portugal – Spanien. OMG visste inte ens vilket lag jag ville skulle vinna men någonstans finns det en liten röst som hejar extra mycket på Ronaldo och Portugal. Jag har länge tyckt om han som spelare och efter idag, ännu mer. Vilken grym spelare han är, vilken spännande match det blev också. Grymt kul.

Ja ja nu vet jag inte hur intresserade ni är i fotboll.

Lillan var rätt rolig idag, hon skulle vara med oss och kolla på fotbollen hon med. Men hon hann somna lika fort som hon sa det, innan det ens börjat. Och matchen började 20:00! haha. Så liten och naiv. 

home

Kommentera

Annons

Rollers

Jag kom på att jag inte hunnit berätta om skolavslutningen och tipsa om stället vi var på efter skolavslutningen.

Först och främst blev jag rätt förvånad över hur lite familjer det är som gör något med sina barn, många lät barnen träffa sina vänner och låta de umgås istället. Varför är man inte bara själv med sin familj, sina barn, umgås, knyter an banen hårdare och tightare. Jag är uppvuxen här men känner mig ändå främmande till det hela då jag kommer från mycket annorlunda uppfostran mot hur det är här. Är det vänner som är viktigast även som 8 åring? Ja då förstår jag att vännerna är viktigare än familjen även vid 18 år, vid 28 eller än sin partner vid 38 år…

Men det var inte det jag ville prata om.

Vi skippade vännerna och åkte för att umgås som en familj istället.
Så vi åkte till Haninges Roller&Bowlers, ett ställe med rullskridskobana. Precis som tjejerna sett på Luna så länge, de gillar ju serien Soy Luna, så kan man åka rullskridskor på en bana. Det var askul!!
Vi åt lite lunch, ASGOTT, vi åkte rullskridskor tills fötterna inte orkade mer (hela banan för oss själva) och sen åkte vi och åt glass tillsammans i solen. En sån mysig dag.

Kan absolut tipsa er om Rollersandbowlers!

Rollerandbowlers

Kommentera

Senaste uppdateringar från mig