VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Firar 7 dagar!

latina-workout-styrketraning-fitness-motivation-formakroppen-skonhet-kost-halsa

Japp då var jag inne på 7e dagen idag och jag firar att ha hållit igång i en hel vecka i sträck med min träning. Jisses, aldrig trodde jag att jag skulle klara av det. Enligt det schema jag har så ska jag köra 7 dagar i veckan. Det är noll vila, bara träning på rätt sätt. Hårt blandat med lugnt, för att kroppen ska hinna varva ner då och då. Promenader är lugnt och bra för kroppen men det är ändå träning.

Idag blev det kondition igen, i form av intervallträning. Varvat löpning med promenad. Bästa sättet att få svetten att rinna och komma igång med fettförbränningen. Sen hjälper styrketräningen till med att förbränna och bli stark.

Det som känns skönt när man kör såhär strikt, är att det blir lättare att motstå frestelser. Jag har fallit några gånger denna vecka, det ska jag inte sticka under bordet med, men av alla bullar som serverats så har jag tagit EN tex, istället för mina TRE som jag vanligtvis brukar. Istället för att äta HELA kakan så åt jag halva tex.. osv.

Jag klappar mig själv på axeln, det gör jag verkligen.
Och något jag har lärt mig av det här är att oavsett hur trött jag har kommit hem så har jag ändå piggnat till när jag har kört, tro det eller ej, hur trött du är känner dig så blir det bra när du kommit igång med passet! 

familjeliv-kids

Kommentera

Annons

Modeikonen lämnar oss

Det är många stora kändisar som lämnat oss de senaste åren. Rätt overkligt att såna stora som Michael Jackson verkligen inte finns kvar med oss eller Whitney Houston. Ni hörde att den store modeikonen Karl Lagerfeld död va? Svårt att missa om man läser/ser nyheterna eller tycker om mode. Han blev 85 år gammal. Undra om hans katt fortfarande lever? Katten han tänkt att gifta sig med..

Jag har inte haft mycket Lagerfeld kläder/accesoarer direkt men parfymerna är gudomliga. Jag köper alltid nr 5  till Eddie, den luktar så otroligt gott. Jag måste nästan lukta på den kvinnliga representanten av den samma parfymen, ska tipsa om det imorgon i Lagerfeld-anda.

RIP Mr Lagerfeld

This post contains adlinks from Adviral

 

 

1. Lagerfeld Les Parfums Matieres Bois De Vétiver EdT / 2. Lagerfeld Les Parfums Matieres Bois De Vétiver Deostick / 3. Lagerfeld Bois de Yuzu EdT / 4. Lagerfeld Bois de Yuzu Deodorant stick / 5. Lagerfeld Pour Homme / 6. Lagerfeld Les Parfums Matieres Fleur De Pêcher EdP / 7. Lagerfeld Fleur de Murier EdP

Tillbaka till den sanna verkligheten idag så är det ju torsdag, vi har haft ”avtackning” för en tjej som går på föräldraledighet något år eller så och nu väntar en eftermiddag med de härliga kollegorna. Så nu kör vi va? Trötta men snart helg, så nu kör vi ett ryck denna torsdag. Snart lön också! :)

 

Kommentera

Annons

Allt vi fick..

Va? Är det kallt igen! God morgon på er och vad händer, höll den där vårvärmen bara i sig i några dagar. Jag visste väl att det var för bra för att vara sant, för tidigt för att vara sant. Än är det bara februari.

Igår onsdag hade jag en riktigt bra dag, vaknade stark, energisk, hade finlunch med Millis, slog rekord igen med att träna så igår var det min 6e dag på raken som jag tränat. Tränar jag idag så har jag hållit igång i en hel vecka i sträck, nonstop för första gången. Dock vet jag att kroppen inte får överbelastas så jag kör inte tungt varje dag, utan när det är cardio så är det bara en promenad som gäller men då och då klämmer jag in intervall träning även där. Hur som helst är jag bara så stolt över vad jag lyckats med för första gången. :)

Igår hade jag dessutom Mammografi, jag tänker aldrig mer missa mina hälsokontroller. Vi har lyxen att ha såna kontroller i Sverige och varför ska vi då skippa det av ren rädsla? Nä, det är bara att bita ihop och gå. Det gick jättebra, ingen smärta alls och det gick snabbt.

Idag har vi utelunch för att en kollega ska gå på mammaledigt så vi ser henne om något år eller så. Sen har jag även ögonkontroll idag så jag ska försöka få terminalglasögon för att avlasta ögonen lite med tanke på att jag jobbar framför en skärm dygnet runt nästan. På jobbet och hemma.

Nu får jag ta en kaffe och komma igång!

sweden-colombiana-office

Kommentera

Annons

En liten dröm

Jag har haft en liten minidröm/önskan en längre period nu. Det har med barnen att göra men också i hemmet. Jag vill så gärna men är så grön i fingrarna att jag inte lyckas bra. Sen tror jag att jag inte ger det en äkta chans heller, jag gör sakerna halvdant och sen rinner det ur sanden. Jag önskar så gärna att jag bara kunde ha rätt verktyg och köra på riktigt och faktiskt så tänker jag ge mig f*n på att lyckas till våren.

Här ska det införskaffas rätt krukor, jord, frön. Sen ska vi odla fram persilja, dill, spenat, små tomater och kanske ruccola om det finns. 😀 När jag hittade dessa ↓ blev jag superglad, klart jag ska ha de!! Så enkelt, allt är klart och det är bara att börja, sen måste man underhålla och plantera om kanske. Men det blir sen 😛

 

This post contains adlinks from Adviral

 

 

1. Odlingskit Körsbärstomater / 2. Odlingskit Ruccola / 3. Örtsax / 4. Odlingskit Basilika / 5. Odlingskit Peperoni, habanero, cayenne / 6. Odlingsset Mynta / 7. Odlingsset Gräslök

Ja och sen har vi det bästa av allt, beställ idag innan 14:00 så skickar de paketet samma dag, med andra ord borde du hinna få hem de dagen efter!!  Det är inte alla som hinner med det.  Jag kan verkligen komma ihåg förut när man fick vänta som standard, i två hela veckor för att få hem något. Men sen blev det 5 dagar och sen 2-3 dagar och nu får du paketet dagen efter beställning! Jag kan tycka att den här tjänsten är ju otroligt bra när man har bråttom som tex glömt eller hittat en present till en födelsedag eller något firande. :)

info

Kommentera

Annons

Today its Nike

Efter att ha varit hemma sjuk i några dagar, skippat träning i nästan en hel vecka så rivstartade jag förra veckan med 5 dagars träning och I am still strong! Jag är på samma jakt som förra veckan, efter minus på vågen men också efter endorfiner i kroppen. Jag har börjat med lite löpning i intervall träning och märker att det är det skönaste någonsin när man behöver rensa tankar. För att få ut energi så är det styrketräning. Jag älskar känslan av att må så bra efteråt.

Nu är kosten minst lika viktig om inte viktigare, när det kommer till vikt och resultat så jag håller mig till bra mat. Men jag har märkt att jag ibland åker på magkatarr på kvällarna. Magkatarr är ju något man får av stress eller mycket kaffe. Sen kan även alkohol och cigg spela en stor roll i det hela men jag varken dricker eller röker så det är bara att utesluta. Kvar har vi kaffe och stress… jag kämpar ju som fan med att minska min stress. Går upp tidigare för att inte stressa, går och lägga mig tidigt (försöker) så jag antar att det är lite stress men också kaffedrickandet. Ska kanske minimera det till enbart 2 koppar om dagen. Sen har vi en pressad situation på jobbet som kan leda till att vi alla är lite stressade men förhoppningsvis så blir det bra i slutendan.

Jag fokuserar på det som är bra istället. Jag. Jag är så bra, så grymt duktig mot mig själv, klappar mig på axeln och tänker att jag ska belöna mig med nya Nike kläder. Nedsatta priser just nu, då måste man slå till 😛

This post contains adlinks from Adviral

 

 

1. HERE / 2. HERE / 3. HERE / 4. HERE / 5. HERE / 6. HERE / 7. HERE

Kommentera

Senaste uppdateringar från mig