VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Spökar det?

Jag sitter här hemma och skiter-knäck, som man säger. Jag hatar att vara ensam hemma med barnen. Eddie tar emot en båt i kväll och jobbar natt, så barnen ligger och sover i min säng och jag har släckt ner undervåningen.. så jag sitter och jobbar lite på datorn på övervåningen och tänkte lägga mig tidigt idag. MEN så hör jag ljud nere ifrån.. först fattar jag inte vad det är men jag vet att det inte är Eddie.. Men va fan, det är ju teven som slagit på sig själv, av sig själv!! Alltså jag vill ju bara dö, jag är inte den modiga sorten som gärna går traskande ner mot fienden och ser de i vitöga när jag ensam hemma med två barn… speciellt inte när fienden för mig kan lika gärna vara ett spöke haha. Alltså ni hör ju, jag är långt ifrån rimlig. Men jag ville verkligen inte gå ner och kolla, så jag sprang in i träningsrummet, tog en hantel utan vikter, bara röret och vågade mig ner.. hur kan en teve slå på sig av sig själv?? Usch, inte alls kul, olägligt också.

Jag stängde av teven och kutade upp. Vad skönt att jag ska sova med barnen idag och att han kommer hem i natt. 😀

God natt finisar.

home-inredning-dekoration

Kommentera

Annons

Just do it man!

Det härliga med att träna hemma är att man på lunchen kan byta om till träningskläder och bara köra ett snabb-intensivt pass och duscha, äta och sen köra vidare med allt man har att göra. Jag tycker det är ensam och tråkigt att jobba hemma oftast men det är himla smidigt med mycket annat. 😀

Så det är vad jag tänkte göra nu, börjar visserligen bli hungrig redan men ska ändå köra ett pass först, för jag har lite ärenden sen så jag måste bli klar så snart som möjligt med allt.

Jo juste, hoppas att jag får mitt andra paket idag som jag väntar på. Vill så gärna tipsa om bra produkter till håret men behöver få in alla produkterna först. :)

This post contains adlinks from Adviral

 

 

NIKE JACKET / NIKE TIGHTS / NIKE SPORTS BRA / NIKE T-SHIRT / NIKE PANTS

Kommentera

Annons

Fredagslistan

 

Hörrni, hörde jag FREDAG 😀 *överlycklig*
Jag har just lämnat ungarna på skolan och jobbar hemma idag pga flytt på kontoret. Det blir skoj att komma in på arbetsplatsen på måndag. Men nu väntar otroligt mycket jobb och sen vill jag helst inte jobba över idag så jag har en del att hinna klart med innan min frisörtid med E.J idag. Jag har långt och tungt hår nu så det är svårt att fixa numera. Men idag så blir jag fin efter jobbet.

toppblogg-influencer-blogg-kvinna-power-samarbete

Veckans sämsta

↓ .. besöket hos läkaren igår torsdag, det gav inget alls mer än förlorade pengar, fick ingen hjälp alls
↓ .. saknad av struktur i vardagen
↓ .. ishalkan, tänker på alla de äldre där ute, de utan familjer som bryr sig som inte kan hjälpa de, ifall de behöver hjälp. Det är hemskt. Allt hänger på vården, men inte många familjer tar sitt ansvar.

Veckans bästa

↑ .. att få träffa min Millis igen och luncha med henne💚
↑ .. att ge mig in på nya maträtter och känner glöden i att vilja lära mig nytt i köket :)
↑ .. att jag kanske får hjälp hos en annan läkare som jag pratade med imorse

Nu kör vi jobb och fredagsbilden ! 😛

 

barn_kids_familjeliv_lamadre

Kommentera

Annons

Besvikelsen slog till

Mitt läkarbesök idag gick käpprätt åt skogen. Det var en sån dålig läkare som inte ens ville hjälpa mig för hon hade inte hört talats om att någon kvinna har brist på testosteron. Jag fick hålla på att diskutera en massa med henne och lyckades inte ens få en remiss från henne, så jag brände bort 200 kr rakt ner i papperskorgen. Så imorgon får jag börja om från början och ringa runt. För jag tänker inte leva med de symptomer jag har, jag tänker sätta mig först och främst år 2019 och det tycker jag att ni också ska göra. Vi har bara en kropp, vi blir äldre, vi måste försöka ta hand om oss själva. 👊🏼

Jag kom i alla fall ut därifrån asdeppig, jag var så taggad innan och hade höga förväntningar på att få hjälp men NEJ. Så imorgon ringer jag till andra avdelningar och läkare för att höra mig för vad jag kan göra..

 

blogg-sjuk-halsa

Jag är så trött nu, har jobbat övertid rejält, har haft så mycket på jobbet. Imorgon väntar ännu en hetsig dag men det är ju snart helg så jag ser ändå fram emot det. Jag har ett skönhetsbesök på eftermiddagen efter jobbet som jag ser fram emot och sen hem för att hämta ungarna. Men nu vill jag bara sova. Ta hand om er!

Kommentera (2)

Annons

Dagens höjdpukt

 

 

Hair-latina-beauty

Idag hade jag äran att få finbesök på kontoret! Min kära kollega och vän kom förbi idag och förgyllde min dag. Vi hade en hel del att ta igen och jag tror inte ens vi blev klara i snacket heller, men plikten kallar och vi fick lov att avbryta pga jobb. Men det var härligt att se henne igen och få ta en god lunch med henne. :) Nya planer smides och snart ses vi igen.

Nu är jag däremot hemma igen för att hämta upp dator och åka in till läkaren. Jag ska äntligen få följa upp det här med mina hormoner! Jag ser så fram emot att få lösa min hälsa så att jag kan komma igång igen.

Idag tänker jag testa på Yin Yoga också, blev inspirerad av min Millisen. Hon kör yoga nu och har funnit en hel del lugn. Så jag måste haka på och se vad jag kan få ut av det. Det är ju trots allt ett av mina delmål det nya året. 😉

Förresten, jag måste tipsa om nya produkter till håret! Alltså de är såå bra, värsta volymen och håret blir luftigt och fint. Kommer snart i annat inlägg!

work-office

Kommentera

Senaste uppdateringar från mig