VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Let’s fight for our dreams

Natur_himmel_2018_oktober_sweden

God morgon / God dag finisar.

Det är lördag och jag mår asbra. Lite ont i kroppen, armen, handen, axeln men faktiskt så mår jag bra ändå för det är lite träningsvärk och arbetsskada också iof. Jag har varit uppe sedan 07 på morgonen men har inte prioriterat bloggen eller datorn. Jag har drömt en massa idag, drömde om träning och boxning, kampsporter.. Jag är helt uppslukad träning och utveckla min styrketräning till en blandning av kampsporter/boxercise. Men för att kunna göra det behöver jag en personligtränare. Jag har en pt nu men den är online och kan inte hjälpa mig med fysisknärvaro. Ibland är det bra med pt online och ibland behöver man en fysisk person som hjälper till.

Jag sitter just nu och kollar runt bland olika träningsanläggningar, Wörkout inne i stan, Elit Sport nära hos oss , NoxBox i Globen och även Actic som ligger lite överallt i Stockholm, bland annat hos oss och andra ställen. Om jag hittar någon bra pt som kan erbjuda mig både och så hoppar jag nog på det tåget några veckor. Vi får se vad alla svarar.

 

fight.jpg

Kommentera

Annons

Pimpa upp livet själv

Vi kämpar för att acceptera att vi är olika, vi ska acceptera olikheter och allt det där.. Men det gäller tydligen inte mindre barn i skolan?

Det var så larvigt att lillasyster inte fick ha sin pappersmapp som hon fått av sin storasyster till läxorna i skolan. Så tråkigt.
Varför? För att om alla barn har olika så kan vissa barn bli ledsna för att de inte har samma..
Va? skulle vi kämpa för att alla är olika eller skulle vi vara samma? Och allt daltande, det är väl upp till föräldrarna att köpa in det barnet vill ha och har man inte pengar, så rita något fint på den befintliga så blir den också bra!

Allt behöver inte handla om pengar. Jag kan få den gamla gröna fula pärmen att se fin ut genom lite färg, klisterlappar och genom att pimpa upp den på egen hand (gratis). Men det är ju upp till var och en förälder att göra det för sitt barn. Eller så struntar man i det och förklarar det för barnet och stärker ungen i att inte bli så påverkad av det andra familjer gör. För sånt finns ju i varje hörn. Grannen som har fin väska, personen på bussen som har snygga stövlar, kompisen som har ny mössa etc.

Stärk ungarna, gör de starka, självständiga, egna. Lägg din energi på det och inte på en mapp.
Men det är min mening. Jag är ju den som löser saker med att köpa nytt eller pimpa upp saker med papper, färgpennor och lite lim. 😉

 

Pyssellada-.jpg

Kommentera

Annons

Fredagslistan

God morgon fredag! Jag ser så fram emot helgen, att få njuta av ledighet och komma bort från datorer för smärtan i handen, handled och underarm är vidrig. Jag vet inte ens hur jag ska orka jobba idag. Igår var det asjobbigt. Men jag får härda ut så gott det går. Kanske bara jobbar halvdag eller nått. Vår teamledare har ju jobbat hemma för att han hade ont i en tå så jag tror nog att jag kan stanna hemma för en hela arm, handled och handen eftersom vi jobbar med händerna…

Veckans_tacksamhet

Veckans sämsta

♦ Min smärta i handen, handleden
♦ Tjatet om läxorna
♦ Mycket på jobbet
♦ vissa olikheter mellan mig och min man
♦ tråkiga saker som händer i barnens skola

Veckans bästa

◊ De härliga graderna, känns skönt med lite halvvärme
◊ Min kollega och jag som har så bra kontakt och en härlig stämning på kontoret
◊ Min träning som går så bra, känns ashärligt!

Har du något att vara extra tacksam för eller något du verkligen stör dig på från veckan? Oavsett vad borde vi fokusera mest på det fina från veckan. Ha nu en minst lika fin helg. 😀

vackert_beauty_feelgood

Kommentera

Annons

Yoga by HM

blogg_influencer_bloggare

Yoga kläder från HM. Beställ hem via Refunder så får du pengar tillbaka 

Idag var det VIDRIGT på jobbet, irritationen var på topp så det kändes inte lika engagerat att vara där. Men å andra sidan är det skönare att vara inne på kontoret än att jobba hemma när man har mycket att göra. Däremot har jag börjat bli lite orolig, jag har länge känt av att jag får allt mer och mer ont i min ena arm, jag känner igen det från vad man kallar för musarm eller tennisarm. Och nackdelen med att jag är bloggare också, är att jag jobbar nästan dygnet runt vid en dator.

familjeliv

Idag kände jag ett stort behov av att stretcha ut kroppen, kanske göra Yoga eller ta en promenad för att få en chans att rensa ut dålig energi, ilska. Ja alltså egentligen kanske det hade varit ännu bättre med en boxningssäck istället, det är nog mer min grej. Åh vad jag saknar den tiden, den träningen! Är det ingen här som vill börja på kampsport med mig inne på Södermalm?

familjeliv träning boxning barn kids

Kommentera

Annons

Dödingar och skelett

I Samarbete med Coolstuff.se

När vi var ute i helgen på en promenad i det fina höstvädret som vi hade då, så såg vi att grannarna hade börjat pynta för Halloween redan nu. Är det inte lite väl tidigt? Kanske det inte är? Jag vet att storasyster har snart Halloween party med klasserna och de ska klä ut sig till något.. jag har bara inte lyckats lista ut det än men någon Halloweendräkt måste jag beställa snart. Jag tror hon nämnde om att vara någon häxa. Själv har jag lite emot att klä mina barn till mörka saker, dvs djävul, häxor, andar, dödingar, blodiga saker.. etc. Kanske för att jag är troende eller vad vet jag. Men det tar emot. Jag är ju en riktig fegis, rädd att framkalla andar, rädd när det låter i trappan, rädd när jag är hemma utan Eddie och barnen sover och jag hör massa knasiga ljud.. suck. Numera går jag knappt ner på undervåningen om inte E har hunnit komma hem efter träningen, haha. :)

Men tillbaka till Halloween. Grannen hade dekorerat fint, med dödingar, skelett, gravar och avspärrningstejp. Snyggt gjort, själva kommer vi inte orka med sånt, det får räcka med godis till barnen 😀

Men jag sitter och klurar på dräkter. Får jag välja eller ska barnen? Om jag har lyxen att välja får de klä sig till WONDERWOMAN (min favo). Shit vad coolt. Får E välja så tar han självklart Supergirl (hans favo).  Men jag får nog fråga barnen ändå.

Det är rätt tråkigt att det är så kallt ute på Halloween, hur kul är det att ha såna här fina dräkter och inte kunna visa upp de för man måste ha en vinterjacka tjock som attans, på sig? Hur brukar ni göra?

I alla fall, inne på Coolstuff har de en massa Halloweendräkter till vuxna som barn. Allt från linser till hattar, dekorationer och andra tillbehör. Vill man se till att ha ett riktigt läskigt hem eller tävla lite med grannen ( a la america) så finns det en hel del att välja bland. In och kika!

Influencer_blogg_oktober_fest

Kommentera

Senaste uppdateringar från mig