VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Party med Partyhallen

text

Sommaren är i fullgång och det händer mycket, det har varit Sverige nationaldag, midsommar på ingång, snart fyller mannen i hemmet år och sedan kommer vår yngsta med sitt kalas så ja vi har mycket att fira hela sommaren ut känns det som. Men det bästa av allt med att ha så mycket att fira under hela sommaren, är att jag tycker verkligen om att inreda i hemmet, fixa och göra fint med dekorationer både inne i hemmet och utanför hemmet på gården med dekoration på bord, stolar och träden. 💚 Finns ju inget finare än upplysta fina träd utomhus. Att inreda med Partyhallen är en glädje eftersom de har något för alla tider och alla smaker. Du kan hitta så mycket fint att välja bland, allt från studentgrejer till maskerader och partyteman. Jag kommer ihåg när barnen var små och hade stora kalas, så hade jag alltid ett tema för varje år. Om det var Frost feber det året så blev det Frost inredning, Miniorer inredning, Enhörningar, Regnbåge tema, pirater, Superman och massa dinosaurier. Haha, finns inga limits, bara fantasin som sätter gränser och Partyhallen har det mesta!

Jag har alltid tyckt om att inreda hemmet med olika teman när någon av oss fyller år, när det är midsommar eller liknande. Det är såna små saker som gör det roligt i vardagen. Inredningen går oftast att spara och efter några fester har du massa olika inredningsstilar att du kan återanvända och blanda de lite med varandra för att förnya allt.

beachparty-kalas.jpg beachparty-födelsedag.jpg

bilderna är från ett födelsedagsfirande i hemmet

Vi är inte en stor familj och många kan ju tycka att det är ”onödigt” att engagera sig så mycket när man bara är två vuxna eller när det är en vuxen som fyller år. Men jag tycker att det blir lika roligt för barnen att se att man firar varandra som vuxna och att man även visar de att man är värd att firas. Hemmet blir finare och lite trevligare.

Just nu tänker jag att midsommar är närmast så jag ska kika på vad man kan hitta för fint till gården här ute, så att jag kan inreda lite stolar, bord och några träd kanske.

Hur gör ni när ni vuxna fyller år? Firar ni varandra på ett mer inredande sätt i hemmet eller går ni ut och firar med middag? Inget är ju rätt eller fel, det handlar bara om att göra hur man vill såklart.

Jag önskar er en fin dag och hoppas att ni firar varje dag stort och de stora dagarna större!

Kommentera

Ett Mixpack med härligheter.

Annons för Happy-day

Vad snabbt det går, tiden alltså. Nyss började det nya året, nyss flyttade vi, nyss började tjejerna 4an och 5an och plötsligt ska de på skolavslutning! Är det bara jag som känner att det går otroligt snabbt här?

Konsten att leva i nuet är så svårt ibland, att jag ibland undrar om jag behöver flytta in till munkarna i Kina för att komma ner på marken ibland. Jag har så många bollar i luften och många gånger missar jag tiden som susar förbi.

Något som jag tycker om att göra är att överraska de jag älskar och att uppvakta mina nära och kära ordentligt. Att ge en present kan man absolut göra, men jag tycker om att ge bort upplevelser, minnen, det är något som är av stort värde för mig. Och just nu har dessutom Happy-day en jättebra deal som heter Mixpack! Det är en upplevelsebox full med blandade upplevelser, så istället för att välja så får du chansen att ha en mix av flera i ett.  Det här är vad jag vill lyfta upp till alla som letar studentpresenter. Hur bra studentpresent är inte det?

Studentbox

Nu är det ett tag kvar tills mina ska ta studenten men vet ni, jag kommer garanterat bara att blinka och plötsligt står de där med sina vita studenthattar. Men just nu tittar jag bara på upplevelser till familjen. Många kanske tänker att det inte finns något för de yngre men det gör det. Mina barn tex, älskar att gå ut och äta middag så mycket, de älskar att fika, njuta av utsikter, båtresor och är det något de har så är det faktiskt har så är det härliga båtresor som man kan åka ut på skärgården tex och äta en middag eller bara ta en fika. Så himla fint. 💜

Så kika in på Happy-day hemsidan och titta på Mixpacken så kommer du garanterat hitta något för de du älskar.

Kommentera

Soul Purpose!

God kväll !

Jag måste bara dela med mig av det jag gör nuförtiden, något jag bara älskar. Jag har bytt karriär helt och hållet, från att jobbat som administratör hur länge som helst, så gick jag till avtalsspecialist och nu sa jag upp mig och valde att gå efter en dröm jag har haft väldigt länge.. Jag valde att bli coach, jag älskar att coacha människor, att hjälpa och stötta andra! En dröm som jag har haft sedan jag varit liten, är att hjälpa människor. En dröm jag har haft sedan liten har alltid varit att hitta mening i livet. Om jag hade vetat då, vad jag vet nu, så hade jag inte haft det så tufft genom min uppväxt men samtidigt är det just det livet jag behövde för att nå den punkten jag nått idag.

Idag studerar jag till Dharma Coach, Dharma betyder Soul Purpose, så att jag kan hjälpa andra som känner samma törst att veta vad de är menade att göra och att hitta meningen i sina liv. Tanken att kunna hjälpa andra att hitta sitt sanna jag, sin själs kall, sitt inre Soul Purpose! Det är så stort för mig. Jag längtar tills jag är klar med utbildningen och kan sätta igång att coacha människor.

livet_life_tankar_drama_selfie_lamadre_Influencer

Kommentera

Reklamprodukter

Annons för Krokodilprofil

Häromdagen satt barnen och frågade mig om jag kom ihåg alla de jobb jag har haft, vilka som var mina favoriter etc. Och jag har ju jobbat som ambulerande konsult i nästan hela mitt arbetsliv så jag kan omöjligt komma ihåg alla mina jobb jag har haft. Jag har haft otroligt många tjänster och branscher och företag. Men de få jag kommer ihåg är de som har lämnat något kul i mitt minne, antingen med roliga och fina kollegor eller de som fått mig att må bra oavsett om själva tjänsten varit bra eller inte.

Ett av de jag minns mycket, är ett bolag som jobbade mycket med reklamprodukter. Men det är inte jättemycket för att min chef skulle varit bra eller för att kollegorna var underbara, det var mest för att jag hade världens finaste utsikt där. Jag mådde så bra. Det roliga var att det fick mig att tänka tillbaka till den tiden då jag var en vandrande reklampelare haha, men det var så kul. Jag hade profilkläder, böcker, nycklar, muggar, mobilskal, ja you name it, det fanns ingen hejd på hur mycket logga man kunde trycka upp på precis allt. Men det var också något jag tyckte var väldigt härligt att stoltsera med där ute.

flaskor

Krokodilprofil är ett företag som erbjuder kvalité, service och prover att testa innan du tar ett beslut. Min dröm är att när jag får ett stort företag så ska jag absolut trycka upp t-shirts, jackor, mobilskal som är snygga och vattenflaskor med mera för att verkligen stoltsera med mitt alldeles egna! Det längtar jag efter.

Har ni något specifikt jobb som du minns lite extra mycket och varför i sånt fall? Hur har du känt för att gå omkring med loggan på det företaget och hur gör du idag? Använder du stolt de produkter du får av ditt nuvarande jobb?

För så är det, ska man göra reklam, ska man bära runt någons logo så ska de förtjäna det.

Vet ni vad, nu ska jag drömma vidare med mina drömmar och mål, sätta mig ner och skriva lite planer på vad jag ska göra härnäst, för så är det, har man drömmar så behöver man sätta upp deadlines för att få de att bli mål och verklighet.

Kommentera

Vägen till målet

Kan det verkligen vara sant att Mars snart är över? Vi är förbi första kvartalet på det här året och det får mig att stanna upp en stund och tänka ut, vad har jag åstadkommit med hittills? Jag är en sån som tycker om att jobba med mål, att jobba med kvartal och inte för långa eller för korta mål. Ett mål för bara några dagar är bra beroende på vad det är för mål. Ett mål för ett helt år, funkar ju det med men är bäst om man bryter ner det i mindre delar och jobbar med lite varje månad eller kvartal. Varför?

För att när vi har för långa mål får tappar vi perspektiv.
Jag skulle kunna föreläsa om målsättningar och mindset, det är något jag brinner hårt för och älskar varje samtal jag har med de klienter jag har om just mindset. Love love love

mal_i_livet_framtiden_bok

Jag sätter gärna upp ett mål för året men bryter ner det i kvartalsmål. Vad behöver jag få gjort varje kvartal för att nå det årsmål jag vill ha.

Oavsett om det har med att gå ner i vikt att göra eller att ta en utbildning eller att starta bolag. Det kan ha med det mesta att göra som inte är för litet. Huvudsaken är att ha ett mål och sätta upp en struktur för att nå den, så att det inte rinner ut i sanden och så att du verkligen fullföljer det. Det är du värd, du är värd din dröm, allt det du önskar dig, känner du det? Om inte så behöver du fundera på varför du inte känner det? Vad tar emot och jobba med det.

Har du mål? Har du drömmar? 
Det vore kul att få höra mer om dina drömmar i livet.
Känner du dig redo att gå efter de? Lets make them goals!!

blogg_bloggare_skogskyrkogarden_stockholm

Vägen till dina mål…

Kommentera

Senaste uppdateringar från mig