VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Dear Monday

Kära Måndag, tack för att du alltid ger mig så mycket energi och lust att leva. Tack för att du alltid har så mycket nytt att komma med och ger mig en sån glädje i mitt liv. Jag måste verkligen säga att jag älskar dig. Jag kanske inte alltid längtar efter dig men när jag väl inser att du är framme, där på morgonen, så blir jag glad över att få ha dig nära, kära Måndag. Tack för all din energi som du ger mig.

Idag hade jag en riktigt bra dag. Effektiv på jobb, effektiv på möten, effektiv med privata ärenden och effektiv med träningen. Jag hann träna dubbelpass, styrketräning 40 minuter och körde 20 minuters intervallpass. Det är en sån skön känsla när man tränat klart passet och fortfarande har energi kvar efter träningen.

Att inte låta pollentröttheten ta över är svårt men jag älskar när jag orkar.

Nu har jag hunnit med att göra läxor med barnen, ätit middag med familjen, jobbat lite här hemma och sitter nu med fakturor, räkningar och naglar som ska fixas. Hoppas Miss tisdag blir minst lika bra. :)

 

 

samarbete-blogg-influencer-ghogh-viktkapm

GHOGH-blogg-traning-mammafitness-viktnedgang-2019-mars

Är helt förälskad i mina nya träningstights från GHOGH

Kommentera

Annons

GHOGH- Min nya kärlek

I samarbete med GHOGH

Jag blir så orolig när jag märker av pollen och känner den där tröttheten som är som en tung stan på kroppen. Det är tungt att ta steg framåt, att hålla upp huvudet eller ens rätta på ryggen. Det är vid de här tillfällena som jag måste in till läkaren och be om kortisonspruta för att orka leva ett normalt liv.
Det svåraste för mig är att när jag kommer hem är det som att kroppen (även psyket) slappnar av ytterligare en nivå och att ens tänka på träning är så overkligt som att det skulle finnas monster under barnens sängar.. Att ens blogga är svårt, för det kräver mental kraft att få fingrarna att röra sig och det är kraft jag inte har. Förstår ni hur illa det är?

Det som faktiskt fått mig att orka träna de senaste dagarna är mina jättesnygga byxor från GHOGH. Att ha nya träningskläder är något som alltid har varit en bra peppmaskin för mig. Jag vill leva i träningskläder och köra en gång förmiddag och en eftermiddag. Och när jag fick hem byxorna. Alltså jag såg att de var snygga på bild, men när jag fick hem de så var jag helt såld.

fitnessmotivation-viktnedgang-fett-snygg-girl

Jag har provat en del det senaste halvåret och inte tyckt att de sitter bra på mig (från andra företag) så jag har inte skrivit nått om de. Men här har vi en modell som jag älskar. De sitter snyggt, de är jättesköna att träna i och bäst av allt, de har en otroligt bra elasticitet. Med andra ord, den kan passa små, som stora kroppar. Det tycker jag är ett av de viktigaste sakerna med märken, för det ska inte bara vara för smala kroppar utan även en kvinna med kurvor eller större, ska kunna känna sig bekväma i de.  Byxorna finns här.

Jag har vanligtvis M i träningsbyxor och få gånger har jag S. Med denna modell kändes det till och med att en XS skulle suttit fint. Trycker inte över magen heller. Skär inte in i fettvalkar. Alltså så sköna att träna i. Nu har jag tränat i de 4 gånger och tvättat flera gånger, asbra kvalité!

viktkamp-vikt-fett-traning

Toppen, vad kan jag säga. Storbystad som jag är så trodde jag inte att de skulle ha en bra passform på mig, men ärligt, jag ser asfin ut! haha, varning för skryt men jag tycker om kläder som formar kroppen snyggt och man tänker WOW när man ser sig själv i spegeln. Det är ju den känslan som får dig att vilja, orkar och ta dig igenom ett pass många gånger. 😉 Toppen ger bra stöd, väldigt bra elasticitet den med men ändå bra tryck över brösten så att de är på plats. Formen är jättesnygg. Toppen hittar du här.

Så vad står GHOGH för ? Go Hard or Go Home! Passar mig så jädrans bra.

Vad får dig att köra ett hårt och tung pass?

samarbete-gymklader

Kommentera

Annons

Måndagslistan

God morgon måndag, vi startar denna nya måndag och nya vecka och snaaart nya månad med en ny måndagsbild. Det är ju inte ny, den är från förra året men ny som måndagslistan-bild 😀 Jag älskar den här perioden i mitt liv förra året. Jag befann mig i ett bra stadie mentalt, mådde så bra, höll igång med träningen rätt duktigt och var så brun och fräsch. Det var tidig sommar, vår kanske. Jag vill dit igen, till samma energi, samma mentala tillstånd och vara brun och fräsch. Men snart är jag där, med mitt pigment så är jag där efter bara tre solningar typ.. 😛

tacksam-livet-life-strong-latina-beautiful

 

 .. det går bra på jobbet, flyter på duktigt och även med bloggjobbet också, samarbeten strömmar in. Det bästa berättar jag om i nästa inlägg. Passade som handen i handsken. 😉

 .. den här veckan kommer att ge oss äkta vårkänslor med de härliga graderna som kommer komma (hoppas jag). Att vara så fixerad på temperaturen och vädret kanske låter konstigt men jag är så väderstyrd av mig som person att det betyder verkligen jättemycket för mig. Jag mår SVINBRA när solen skiner och det blir lite lite liiite varmare än 10 grader typ. Det är som att man plötsligt känner sig levande.

 .. jag har ett bra liv, jag är så nöjd med mitt liv och hur det flyter på just nu. Jag har något kul att se fram emot till sommaren, jag har en fin familj, vi har hälsan i behåll, vi pusslar bra ihop vår vardag tillsammans och allt bara flyter på med så mycket kärlek och omtanke att jag smälter lite varje dag. :)

 .. det är löning, det kan man inte missa. 😀 Och ja, man får vara tacksam för det ytliga i ens liv, hallå liksom, vi lever på våra löner, det är lönen som avgör om vi kan åka någonstans eller om vi är strandade i hemmet för att vi bränt pengar på räkningar och mat typ. Klart att man får vara glad för det.

 

Ha en fin måndag mina vänner, njut av den här veckan, stanna upp andas, lev här och nu, var tacksam var dag för det du har och blicka framåt. Våga tro på drömmar, våga sträva efter de, våga vara dig själv. 🙏🏽

lycklig_happy

Kommentera (1)

Annons

Lördagen och söndagen

bio-sf-filmstaden

Vilken härlig söndag jag har haft idag. Morgonen började lite trist att det är så tyst hemma när man hör inte barnen, de var hos mormor nämligen. Men skönt att sova ut lite. Vaknade väldigt pollenallergisk dock så tröttheten är ju där ändå. Ögonen rinner och är svullna, jippi..

Så vad hände igår… Igår var vi ute på MoS (Mall of Skandinavia) och shoppade lite lätt, åt god mat och sen gick vi på bio, vi såg Capten Marvel. Den var väldigt bra, trodde inte den skulle vara det. Men vi tycker verkligen om hero-filmer så ja den var rolig och spännande. Längtar tills nästa Avengers kommer ut.

A-star-is-born

Sen på kvällen såg vi också A Star is Born. Jag har hört så mycket om den, att alla gråtit och grejer, så jag var beredd med ögondroppar, näsdukar och allt men alltså så känslig tycker jag inte att den var. Intressant, väldigt bra och sorglig såklart men inte så att jag brast ut i tårar. Man såg inte förtvivlan i Lady Gagas rollfigur i slutet, så hade jag sett mer hade jag nog garanterat suttit och grinat som ett barn. Jättesorglig.

Idag har jag däremot stått i 4 timmar i köket, 4,5 timmar mer exakt, med storkok för hela veckan. Jag är helt slut, jag måste tvätta håret idag men orkar knappt. Jag har känt av pollen, jag har ändå orkat en massa men nu vill jag helst gå och lägga mig med barnen. Jo juste jag ska betala räkningar idag också. Alltså idag skulle jag behöva köpa mig energi och några timmar..

God natt säger jag nu.

Kommentera

Annons

Lys upp livet!

I samarbete med Lamp24

När det är regniga dagar så är det verkligen trist.  Grått och trist! Hela huset blir mörkt och man varken kan läsa i vardagsrummet eller göra läxor på övervåningen och än mindre hitta mössor i hallen. Vi har ju belysning men den är allt annat än bra. Vi behöver göra om och göra rätt för att få en bättre belysning i hemmet.

Men den bästa belysning att välja ut varje år tycker jag är, altanen. Jag älskar att inför våren, göra om altanen, fixa fin och mysig och bra utebelysning så att det blir riktigt mysigt. Det finns så mycket att välja bland, både till framsidan och baksidan av huset. På marken och fasaden.

Till hemmet behöver vi nytt till köket och vardagsrummet att börja med om jag får välja och bestämma. Men där är det nog en av de få gångerna min man och jag inte är överens. Vi har alltid varit överens gällande husets inredning men just lampor verkar vara vår grej som vi spricker på. Så nu har jag suttit med Lamp24 framför mig och med Eddie bredvid mig, för att gå igenom alternativ på taklampor och golvlampor.

samarbete-blogg

samarbete

Just golvlampor har varit något vi varit på jakt efter rätt så länge. Men vi kan inte hitta det som passar oss båda och som också ska passa in i vardagsrummet med de nya taklamporna. Men det kanske är lättare att välja golvlampa utifrån den taklampan man har valt, alltså att göra det valet först, för att kunna anpassa valet. I bästa fall hittar man matchningen, som tillhör samma grupp.

Det är verkligen viktigt att ha rätt belysning i ett hem för att inte få ont i huvudet när man läser böcker, gör läxor eller förstöra upplevelser när man tittar på film. Varför jag är petig med sånt, är nog för att när jag var liten så var min pappa alltid så petig på att ha bra ljus när man gör läxorna. Det är något som verkligen fastnat. Att alltid ha rätt bordslampa till skrivbordet och sitta rätt för att kunna koncentrera sig. Min fina pappa. Och jag säger samma sak till mina barn.💚

Åh jag saknar mina vita stenar när jag ser fina bilder på altaner!

altan

Kommentera

Senaste uppdateringar från mig