VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Före alla andra

God morgon lördag, jag är uppe tidigt, före familjen och det var jag igår också faktiskt. Det är en skön känsla att smyga upp och äta lite frukost själv och dricka kaffe i tystnad. Ett litet sätt att ladda batterierna på. Men varje morgon kämpar jag emot att inte bara strunta i allt och stanna kvar i sängen. Imorgon kanske. :) Men idag var jag uppe strax efter 7:00 och har laddat för ett nytt träningspass.

Känslan att vilja träna är överväldigande, att faktiskt vilja träna, att länga till nästa pass. Det tog mig 21 dagar att skapa en vana, det gjorde det verkligen. Jag var fast besluten att ge det minst 21 dagar helst en full månad, för att se om det fanns någon skillnad. Och visst fanns det!

Jag kan inte tänka mig att inte träna, jag kan inte tänka mig att låta kroppen tappa musklerna och bli svagare igen. Visst har jag fortfarande ont i leder och knän men inte alls lika mycket längre, genom träning har jag stärkt kroppen enormt. Att lyfta 45 kg i marklyft är ingen match för mig längre, vilket var väldigt svårt förut. Jag vet däremot inte vad jag maxar eftersom jag inte har så mycket mer vikter än så. Tänk att det verkligen är så, att styrketräning får dig att gå ner i vikt, att det faktiskt förbränner och formar mer än vad vanlig konditionsträning kan göra. Kom ihåg det.

mammafitness-pt-latina

Kommentera

Annons

Dags för en ny beställning

Post contains adlinks

Sitter just nu framför datorn för att se om jag kan göra en beställning på min hudvård och kanske få hem lite bra produkter. Jag beställer allt från min hudvårdterapeut och litar ganska blint på de om vad som är bäst för mig. Jag har ju acnehud, med ärr och acne som blommar upp då och då. Sen att jag har åldern inne för att börja tänka botox och bra hudvård är också något relevant haha. Nä nu ska väl jag inte ta för mycket för så är det inte heller, jag kommer från unga gener men ändå, man börjar se tecken! 😆

Nu hoppas jag på att inte behöva använda så mycket smink om man bara kunde få lite färg på sig. Jag tycker om att ha färg på kinderna, bra concealer och mascara. Sen att ha en bra fixer som fixerar ens face lite 😉

 

1. / 2. / 3. / 4. / 5. / 6.

Men jag tänker jobba stenhårt på en snabb bränna som med hjälp av BUS produkter och riktig sol ska dyka upp väldigt snart. Min kropp skriker efter sol och fräschheten som uppstår.

Jaja, nu har min svärfar varit här på besök, min pappa har hjälpt han med lite pappersarbete. Det är alltid lika mysigt att ha svärfar här, humorn och energin är alltid på topp. Han har stora planer för sin framtid och det gläder mig att se han må lite bättre på ytan i alla fall. Att bli änkling är inget man väljer utan måste lära sig att leva med. Att förlora livspartnern och den trygghet att alltid ha någon att dela sin vardag med. Min fina svärfar, jag önskar honom det bästa i livet, det gör jag.

Snart kommer familjen hem, Eddie skjutsar hem sin far och barnen är ute och leker men när de kommer hem ska vi se till att mysa ordentligt. Känns inte som att jag har hunnit krama om mina barn ordentligt idag. Varje dag ska vi kramas, mysa och pussar. Mina älskade barn.

Kommentera

Annons

Långfredags listan

God morgon långfredag! Det är fredag men känns som lördag. Jag ställde ändå klockan på 07 och gick upp tidigt för att hinna med solen på morgonen och även hinna med träning innan besöket kommer. Jag är så taggad idag, galet vilken energi jag vaknade med, love it.

Veckans_tacksamhet

Veckans minus

➖ Jag hade viktiga samtal att ta men har inte hunnit med de alls, känns inte bra

➖ Rädslan att väga och mäta, tycker inte om att må dåligt över sånt

 

Veckans plus

➕ Vädret, underbart väder vi har haft och det får mig att må vansinnigt bra!!!

➕ Den stora teven som kom vi köpt, galet stor

➕ Nya träningsschemat, omg stenhårt men jag älskar det!

➕ Långledigtheten med familjen

 

Kommentera

Annons

Skärtorsdag 2019

traning-workout-latina-sommar-var-outsde

Idag efter jobbet, bytte jag om och drog ut på en promenad till Gubbängsparken där familjen var. Vilket otroligt härligt väder det var idag, så varmt och skönt att man kunde gå i bara linne! Underbara sommarvärme mitt på våren. Undra hur det här året kommer att se ut med vädret.

Jag mötte upp familjen som hade haft en picknick ute och lekte för fullt när jag kom så jag satte mig och solade med Eddie en stund. :) Mysigt med två barn som kan leka själva en stund, så att jag kan få njuta lite av min fina man.

familjeliv-sol-parklek

Sen åkte vi hem och barnen sminkade sig till små påskkärringar. Vi gick och prata med grannarna lite och njöt av radhuslivet. Det var inte många grannbarn/familjer hemma men ändå lyckades de vara ute i 1 timme eller så. Det blev en lätt middag och nu blir det slapp framför lite teve tittande och en tidig natt i säng. Jag är så trött pga pollen, jag orkar inte hålla mig vaken speciellt länge och jag vill ändå inte vända på något dygn, jag vill ändå upp tidigt och träna för att sen sätta mig och njuta i solen. Och ännu mysigare imorgon, det är att jag ska få träffa min fina pappa men också min svärfar. Mysig stund med papporna.

kompisar-pask-easter

Kommentera

Annons

Bojkotta påskfjädrar

Post contains adlinks

Påsken är här och det är vi ska pynta huset tillsammans. Vanligtvis brukar vi välja att köpa fjädrar, nu har vi ju redan fjädrar från förra året så varför slänga de istället för att återanvända och undvika konsumtion, men annars hade jag inte köpt.

Det här året har jag fått mer upplysning om att de flesta gångerna kommer fjädrarna från fågelindustrier i USA där det brister stort i djurskyddsrätten. Jag har valt att återanvända mina gamla fjädrar för att inte slösa men det räckte inte till de påskrisen vi hade så till resten fick det bli påskägg istället.

foto Ida Ahlstrom

Sen kan man även pynta med egna påhitt. På Clarions hemsida kan man få fler tips och trix på hur man gör för att fixa påsken utan fjädrar. Läs mer här tips och bild från Ida Alhström. Med detta sagt vill jag även tacka Clarion Hotells som valt att bojkotta påskfjädrarna i påsk, för att visa att de bryr sig.

 

1. / 2. / 3. / 4. / 5. / 6. / 7. / 8. / 9.

Kommentera (1)

Senaste uppdateringar från mig