VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Förbered inför Black

God morgon mina fina
Det är härligt med lördag eller hur? Att få vakna upp i lugn och ro, ingen stress, ingen stämpelklocka, inget jobb (förutom bloggen). Att få äta frukost med familjen, att få komma upp i lugn och ro, bara vara. Finns ju inget härligare.

Däremot har jag småsaker på tapeten idag som jag skulle vilja hinna med men det är det ju jag som bestämmer då är det okej. Jag ska skicka tillbaka lite paket, försöka hinna med träning så det är klart för helgen och förbereda matlistan för veckohandel. Jag vill ligga steget före med allt.
Men en rolig sak är att klicka hem mobilskal till mig och E som just fått en ny mobil. iPhone Xr som ska motsvara min 8Plus. Han använder inte sin mobil så mycket som jag gör och därför behöver han inte en Xs som jag kanske väljer lite längre fram. Men nu är min 8a rätt nyinköpt så det får vänta lite. Men nya skal är alltid skoj. :) Sen är det Black Friday, Black weekend och Cyber Monday inom kort. Så håll utkik redan nu, lägg i varukorgen och klicka hem till helgen som kommer.

Ha en fin lördag

This post contains adlinks from Adviral

 

 

Dramatic Dazzle / Golden Glamour / Coral Crush / Magical Mint

Kommentera

Annons

Varm om golvet

samarbete

I samarbete med Thermotech.se

Nu när sommaren är slut och hösten glider mot sitt slut den med så har det börjat bli mer och mer kallt i huset. Det tar så lång tid innan värmen kommer igång här och elementen börjar fungera, lika frustrerande varje år. Men nu har jag börjat fatta att man måste ringa elkillen snabbt i början på hösten nästan. Vi går ofta runt och fryser här hemma, vi går i tofflor, tjockare hemmakläder och kalla nästippar. Så jag ringde lite irri på elkillen som fick lov att komma snabbt och fixa med element och panncentral som vi har här.

Den enda saken jag är så glad och nöjd över här hemma är vårt värmegolv i badrummen. De är mysiga och varma, nästan så att man vill ligga där och sova på nätterna 😛 Men vi har det bara på bottenvåningen, inte övervåningen där barnen är mest och duschar, badar och är. Så där skulle jag vilja installera golvvärme. Barnen om någon behöver väl det kanske mer än vad vi gör tänker jag. Och jag vet att någon granne har det även i hallen, vilken smart grej det måste vara. Dels att det värmer upp hemmet, en del av hemmet i alla fall och sen för att all snö och plagg smälter och torkar snabbare och lättare tänker jag, på vintern. Eller?

Jag ska ta fram lite offerter och snacka med E för att se vad han säger, han som inte tycker om att frysa alls borde ju hoppa på den idéen snabbt. :)
Men något jag faktiskt gillar med vintern och kylan är att man får tända väldoftande ljus, mysa med familjen under en varm filt och allt det där. Bästa!
Fast nu är det ett tag kvar hoppas jag, vinter kan ta och komma i december-januari, sen räcker det. 😛

home_inredning

 

Kommentera

Annons

Fredagslistan

God morgon på er alla underbara där ute!!!

Det är fredag och det känns så jädrans bra med fredag och snart helg. Jag är så taggad för helg, för att vila, för att kramas med barnen, för att strosa omkring någonstans och har vi bra väder så vill jag ut och promenera med familjen. Jag ser så fram emot helg, att inte ha några måsten! Åh ljuvliga fredag.

fredag_friday_blogg_influencer_bloggare

Veckans minus

⇓.. Kollegor som saknas på jobbet, känns tråkigt och ensamt
⇓.. Jobbiga samtal
⇓.. Har konstigt nog gått på Ipren hela veckan nästan, ont i ögonen, huvudet, halsen.. nått på gång men det bryter inte ut. Blir trött men ändå så kämpar jag vidare. Mycket ingefära denna vecka.

Veckans plus

⇑ .. Att vara tillbaka på kontoret, i vardagen och med all jobb
⇑ .. Att vara tillbaka med träning och kost, känns underbart!
⇑ .. Nya samarbeten, det går bra nu 😀
⇑ .. Fredag, helg, underbar känsla!
⇑ .. Frisörtid, trodde det var kört men fick tillslut min tid, tro mig det behövs.

Nu kör vi FREDAG!!!! Eller ja, först kommer ju jobb, lunch ute med kollegorna och SEN kör vi FREDAG! 😛

 

 

FREDAGSBILDEN

min_man_make_home_husliv_knasig_rolig_funny

Kommentera

Annons

Att göra det lilla extra

workhard_selfie_styrketraning_pt_online

Jag har mitt träningsschema som jag går på och det är inte alltid träning och lika bra är det, för kroppen behöver vila. Men ibland känner jag att jag har lite extra energi över och varför inte ta vara på det då och ta ett kortare cardiopass? Nu när mörkret har börjat så är det svårt att ha just den där lilla extra energin. Vi ser knappt ljuset, vi ser verkligen inte solen och det är mörkt när vi vaknar samt mörkt när vi kommer hem. Jag vet knappt hur mitt hus ser ut, om det är mycket blad eller inte utanför dörren, vet inte alls hur gräset ser ut på baksidan och det är knappt att jag vet vilken dörr jag ska in i med tanke på att alla våra husfasader är svarta. :)

Just nu när mörkret är ett stort faktum så börjar jag ta mina D-vitaminer och jag väljer nästan alltid bara Holistics produkter. Ibland även Biofood och andra rena märken men just nu har jag av en slump bara Holistic hemma. Magnesium och B-vitamin är något jag alltid tar för att sova bra och undvika mina ”kryp i kroppen/benen” känslan. MSM är slut nu så jag ska lägga en ny beställning men den är så bra för det mesta i din kropp, allt från mage till naglar. Och sen det senaste tillskottet är D-vitamin som man annars inte tar på sommaren.

Så nu är målet. Må bra, bli lite piggare och ha en vacker hy (speciellt nu när jag är ett år äldre.. hehe)

halsa_kost_kosttillskott_wellness_skonhet

Magnesium // MSM // B-vitamin// D-vitamin

Kommentera


Annons

Mina privata Sociala Medier

Infliencer_blogg_facebook

foto bild photo svartvitt bilder bloggare lamadre blogg

Det här med sociala medier är något som jag tycker är svårt när det kommer till mig privat. Jag är egentligen inte intresserad av att ha sociala medier privat. Jag är inte intresserad av att ha Facebook privat i mitt namn, jag är inte intresserad av att ha Instagram som alla kan följa för att se vad jag gör privat. Det kanske låter konstigt, för det ni ser är mitt privatliv tror ni. Men det jag visar är kanske 10% av min vardag, av mitt liv. Det jag däremot delar med mig av är mina tankar, åsikter men i övrigt är det samarbeten och jobb ni ser. Jag postar aldrig upp mina besök eller de besök jag gör hos andra, vänner, bekanta, övriga familjen, fika, middagar som jag gör utanför hemmet etc. Jag skulle ju kunna göra det men det finns tusen såna bloggar redan, det är dessutom väldigt inpå mitt liv och det gillar jag inte. Jag delar gärna med mig till en viss gräns men med tanke på att det finns psykopater där ute, bland annat min gamla granne som nu flyttat som tur var, så känner jag att det är inte värt att dela med sig av en massa privat för psykopater som den där kvinnan tex lägger sig i allt iom att de vantrivs med sina egna liv.

Så det jag har gjort är att jag har en Facebook som tillhör bloggen Diana LaMadre heter jag på den. Men sen insåg jag att många kollegor, grannar, vänner, familj vill lägga till mig där och det känns helt sjukt att de hittar mig men också konstigt att behöva neka de. Så jag skapade en egen sida till bloggen, inte en profil utan en sida. Bloggens egna sociala medier hittar ni härnedan.

Facebook-LaMadre.se
Instagram
Bloggen hittar ni även på Bloglovin

Mina privata sociala medier är låsta och behålls för de som är familj och vänner. 😛

selfie_jag_thisisme_latina//

Kommentera

Senaste uppdateringar från mig