VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Money, money, money..

Lite  nytt och rea, det finns alltid lite småreor här och där. Något jag lärt mig är att inte köpa något för fullpris, det finns nästan alltid koder, erbjudande eller så reas sakerna ut inom någon vecka. Visst är det en chansning att det mesta är slut men ändå, värt att vänta. Den som väntar på något gott…….haha

En ganska speciell dag närmar sig snart, shit alltså hösten/vintern är verkligen bara pengar, pengar, pengar för oss. Det är bröllopsdagar, farsdag, min födelsedag, julafton.. vet inte ens om jag missat något där också. 😀 Men jag är på span över vad jag kan önska mig, kläder kan vara bra, behöver det verkligen men ärligt, vi vet redan svaret där. Hemma grejer, kul för mig men det känns tråkigt för de andra att ge, eftersom man ofta vill ge något personligt.

Jaja, från mig till er.. ↓ lite tips

This post contains adlinks from Adviral

 

 

Skjorta / Träningslinne / Solglasögon / Nyckelring / T-shirt / Kuvertväska / Stickad tröja

Kommentera

Annons

Torsdagsfeeling

Alltså det är ju väldigt nice att gå upp och veta att man ska till bästa jobbet. Igår hade jag en sån bra dag på kontoret. Blev fint uppvaktad av flera kollegor och helt utan anledning men så har vi det. En som kommer med äpplen och clementiner då och då som hen ställer på mitt skrivbord och en annan som står mig närmst och hade varit och köpt en kopp till mig. Jag tar ju alltid ett glas för att göra min kaffelatte men hon tycker att jag ska ha en egen kopp. Det har hon tjatat om i flera månader nu 😀

Igår kom hon med paket inslaget och allt, en jättefin kopp gjord i Bangladesh, där hon stolt kommer ifrån. Det gjorde mig så varm och glad. Vilken otroligt fin gest, vad härligt att man betyder så pass mycket för en kollega att man får såna gester till sig. Jag klappar mig själv lite på axeln, över att vara en fin människa med fina människor omkring mig.

Den här torsdagen kan bara inte bli dålig. 

pa jobbet_work_office

Kommentera

Annons

HM Home badrum in my home

Råkade vara lite impulsiv häromdagen, på tangentbordet och klickade hem lite från HM Home’s nyheter. Jag var lite trött på den gröna färgen vi hade innan, även om det var superfräscht det med. Hittade inga bilder såhär sent men ska se om jag hittar något längre fram. Jag är sämsta på arkivera bilder på rätt sätt och då är jag grym på att planera och greja. Jaja.

Fick fnatt och valde lite mer varma färger, vi har haft isblått, grönt, beige men valde nu vinrött med inslag av rosa för att kombinera mer i framtiden. Allt finns under HM Home badrum.

Nu ska jag ta en dusch i mitt fina badrum, ta en kopp te och lägga mig tidigt.
Buenas noches!

insp_home_inspiration_badrum lamadre_blogg_inredning_husliv_badrum

Kommentera

Annons

Veckans tanke: Hyckleri

tankar_asikter_dianalamdre_influencer

Vad många det är där ute som är Influencers (det nya ordet för Instagrammare och Bloggare) som hycklar om att stoppa mobbingen, om att inte hata, stoppa näthatet, stoppa nättroll etc.

Men sen läser man ändå rätt ofta om kända profiler som faktiskt mobbar, trycker ner, gör narr av andra kända personer eller andra personer överhuvudtaget.

Som tex Maria Skäringer som gör narr av Isabella Löwengrip i ett klipp på Instagram. Indirekt för man vet inte vem hon pratar om om man inte följer Bella, vilket iof många gör. Bella skrev om detta på sin blogg och att det måste ta slut, de här nedtryckningarna från kvinnor till kvinnor.

stark_power

Som tex Josefin Crafoord som otydligt lägger upp ett inlägg på Instagram om Gina Dirawi och att hon liknade en karaktär från  serien Dynasti (som är som Dallas för er som är så gamla och känner till det.. ) Man kan inte riktigt se om det är välment eller inte från Josefines sida men alla kommentarerna däremot som handlar mest om att håna och trycka ner Gina blev lite väl personliga. Om hennes näsa som måste vara opererad och att hon liknade Michael Jackson etc.

WTF vad irriterad jag blir, denna dubbelmoral och hycklande skitmänniskor! Hur vill man lära sina barn att inte trycka ner och mobba andra barn för att de har olika byxor än de senaste modebrallerna, för att de har konstiga frisyrer eller annat, när man själv som vuxen, som förälder, trycker ner en programledare för att hon opererat näsan, för att hon liknar Dynasti karaktärer etc.

-Jag tänkte cirkustema med en romsk touch

-Eller Michael Jackson🙈

-De jag inte fattar är att många vet inte vem gina är och vad hon har gjort och sakt om muslimer🤔 många pratar här om henne som om hon vore en super star i svensk tv 😂😂😂🤣 hon har större näsa en Zlatan hon är mer vit en vad en 👻spöke är hahaha och i går såg hon ut som en konstig fågel 🐦som ingen vill fånga 🤣🤣🤣😂😂😂

Några av kommentarerna som kom in på Josefines sociala medier. Och vem la upp röda mattan för att dessa kommentarer skulle hagla in? Jo Josefine, för man kan inte direkt se om Josefine menar väl eller inte i sitt inlägg med att Gina liknade Alexis från Dynasti..

woman

Kommentera (1)

Annons

Försök att vara nöjd

Buenos dias allihopa!!

Jag måste få skryta, jag är ju inte en fan av jantelagen direkt så jag sk*ter i det helt. 😀 Ödmjukt jag vet. Men hursomhelst, jag är så galet stolt över mig själv, hur jag lyckats nu i två veckors tid att hålla mig borta från skräpkäk. Förra veckan hade vi flera dagar på jobbet, där det bjöds tårta, kakor, bullar och godis. Alltså det tar ju kål på mig men ändå lyckades jag vara stark och inte ens titta åt dess håll. Jag var helt inriktad på att jobba hårt en vecka och ser jag resultat så fortsätter jag, gör jag inte det så struntar jag i allt. Ungefär så kände jag. När jag sen såg resultat, väldigt lite men ändå såg nått smått, så fick jag motivation att fortsätta min kamp på ett strikt sätt. Denna vecka är andra veckan som det finns gott på jobbet, godis och annat smarrigt men som jag tackar nej till. Alltså hur stolt blir man inte!?

Nu vet jag inte hur länge det här håller i sig, jag vet inte om jag är lika stark nästa vecka men det är här och nu jag måste fokusera på. Vara glad och tacksam för det jag åstadkommer här och nu. Annars kommer man aldrig att vara glad och nöjd med något i livet om man inte ser vad man har, om man alltid ska eftersträva vad man vill ha.

Jag fortsätter med min motivations, inspiration, pepp i hela kroppen och sinnet genom att längta efter snygga outfits som jag ser fram emot att shoppa.

This post contains adlinks from Adviral

 

 

Jeans / Keps / Stickad tröja / Poncho / Boots

Kommentera

Senaste uppdateringar från mig