VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Lucka 18

Jag blir rädd för mig själv ibland, jag märker hur jag börjar bränna ut mig och det är rätt ovanligt för att vara jag. Jag blir ju äldre, ja det förstår jag med. Men det här året har nog varit lite ovanligt tufft för oss alla i familjen. Året började inte så bra, där vi redan i februari märkte att något var konstigt med min svärmor. Sen kaosade allt helt, sommaren blev rätt okej men ändå har ju sorgen varit där hack i häl hela året. Nu närmar vi oss slutet och jag önskar bara att få ta det lugnt den sista tiden. Igår stod jag och stirrade in i skåpet under handfatet i köket (där sopor och platskassar ligger) när jag egentligen letade efter min proteinshaker. Alltså WTF? Hur står det till i skallen? Det är varningstecken för mig, jag som kan så mycket om det här, jag måste lyssna. Dags att verkligen dra ner växlarna.

Nä nog med negativa känslor och tankar.. Nu är det ju äkta vinter och julkänslan känner mycket mer verklig nu än någonsin denna december. Kollegorna på jobbet nämner ofta om vilken julkänsla man får av snö och igår var det fullt ös på allas munnar att nämna om hur härligt det var med snön. Vitt, vitt, vitt. 😀 Men något mer som händer på julen är ju att allt är grönt och rött. Så nu kör vi lucka nr 18 med smaragdgröna färger.

This post contains adlinks from Adviral1. Klänning / 2. Armband / 3. Fyll-i-bok - Mig själv och jag / 4. Solglasögon / 5. Parfym Marc Jacobs / 6. Mobilskal / 7. Doftljus / 8. Örhängen / 9. Powerbank / 10. Halsband / 11. Väska / 12. Clutch / 13. Scarf / 14. Klocka / 15. Väskdekoration / 16. Laddkabel / 17. Läppglans / 18. Mascara / 19. Qi-laddare / 20. Nagellack

Kommentera

Annons

Blue globe

Sweden-blogg

Godmorgon människor där ute. 
Ibland är de blå, ibland är den röd, ibland bara vit. Jag älskar att ha Globen nära mig, den lyser upp så fint då och då.

Nedräkning är på gång, 6 dagar kvar och jag har en massa jobb att göra. Slutar tidigt torsdag och fredag så det är inte lätt att hinna med allt men det finns mer i livet än bara jobb och det är något man måste försöka komma ihåg. Det är det som gör att man inte fastnar och lever på kontoret, för jobbet..

Ibland undrar jag om det inte vore smart att ta 3 dagar ledigt INNAN julafton tex, så att man får vila upp sig, hinna klart med allt och bara må bra den 24. Det vore ju något! :)

Kommentera (1)

Annons

Vackra vinterland 2018

latinos-Stockholm-vinterland-2018-jul-xmas

Idag vaknade Stockholm till en massa snö. Vackra vinterland, äntligen kom den riktiga snön. Igår kom det så lite att barnen knappt kunde göra en snögubbe men de lyckades envisa som de är. Det är bra det, kämpande envisa barn. Men idag hade det kommit så mycket snö att snögubben var nästan begravd under snön. :) Så idag kunde de verkligen leka fritt och obehindrat med hur mycket snö som helst. Med andra ord, glada barn idag. 😀

Det gör så mycket att se deras lycka i deras ögon och läppar. Jag kanske inte tokälskar kylan, snön och allt vad det är med vintern. Jag tycker att den är vacker men gärna på håll eller helst inomhus. Men när man ser hur glada barnen blir, hur lyckliga de blir av snön och allt så självklart blir man glad själv.

Dianalamadre-sweden-snow

Hela helgen har jag letat efter mina vinterskor och utan att kunna hitta de, men tillslut så av en slump, hittade jag påsen idag. Jag höll nästan på att köpa hem nya idag men tur att jag inte gjorde det. :) Jag är redo för vintern, utrustad med allt från skor till vinterbyxor och jacka. 😀

Men hörrni, nu är det nog dags att svira om till träningskläder. Jag har gjort läxor med barnen, jobbat lite, ätit middag, lekt och myst med barnen och nu är det snart dags för mig att göra något för mig själv.

Stockholm-Sweden-Vinterland 2018-nature

Kommentera

Annons

Lucka 17

Well hellooooo, alltså hur härligt är det inte att vara nästan heeeelt klar med allt. Och hur skönt är det inte att vara framme vid sista veckan ! Nu är det typ min egen önskelista som ska upp haha. Nya tjocktröjor, ja tack, byxor och allt som har med vardagskläder att göra. Nytt smink, batterier till mina alla klockor haha.

Här är en liten lista på önskemål och sånt som ni kanske också vill ge eller få. :)

This post contains adlinks from Adviral

 

 

1. PULLOVER / 2. BAREMINERALS GIFT KIT / 3. BLUETOOTH HEADPHONES / 4. BEARD MONKEY GIFT KIT / 5. PEACH SUNGLASSES / 6. BLACK SUNGLASSES / 7. SCARF / 8. TOASTER / 9. SI PERFUME / 10. GUCCI PERFUME / 11. WATCH

Kommentera

Annons

Måndagslistan

Den här helgen gick fortförbi, mycket att göra och inte en lugn sekund. Mina rutiner kraschade men det gör inget, jag känner att det är viktigare att bli klar med allt och få mer vila sen. Så idag är det klart antar jag, hann klart med allt i helgen vad jag vet, om inte något mer dyker upp plötsligt.

tacksamhet_mandag_morgon_blogg

♦.. jag är klar med alla julklappar och julhandlandet, nu kan jag förhoppningsvis vila
♦.. ser fram emot att få lite mer träning denna vecka, mådde inte alls bra över att skippa allt med mig själv förra veckan. Jag mår inte bra när jag inte tar hand om mig själv.
♦.. det är sista veckan med kaos för Eddies jobb, jag orkar inte mycket mer nu. Är någon millimeter ifrån att lägga mig och bara ge upp allt.
♦.. jag har mina två föräldrar att fira julen med. Jag är tacksam för att jag har min familj med mig, nära mig.

Jag önskar er alla en underbar vecka, en fin måndag och nya möjligheter. :)

 

Kommentera

Senaste uppdateringar från mig