VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Denna man

Idag har jag inte hunnit fram till bloggen eftersom jag hade några saker jag ville bli klar med på jobbet. Men det känns lite bättre nu, hinner i kapp.

Känner mig trött eftersom man inte sover så bra när barnen ska sova i samma säng. Eddie jobbade natt så han kom hem i morse runt 8 tiden, mötte upp mig i Gullmarsplan för att pussas lite och sen åker hem. Han är rätt fin faktiskt. Igår hade jag blommor på bordet bara för att. Han är bra på detaljer faktiskt. Jag är lyckligt lottad som har han.

Han är verkligen ett kap. En fin familjefar, en hunk och otroligt fin människa med hjärtat på rätt ställe. Han har många sidor som jag vill slå ihjäl han för men hans fina sidor övervinner mig och får mig att tänka om. 😀 Min fina latino.

karlek_semester

Nu ska jag avsluta det sista och sen hem för att umgås med min familj. Längtar hem idag faktiskt.

Kommentera

Annons

In bed with Tommy

work-office-lamadre

God morgon finisaaar! Det är torsdag och jag älskar det, jag har inte sovit gott, för jag sov med flickorna i samma säng, Eddie jobbade natt och jag tycker inte om att sova ensam då. Men tyvärr är inte sängen bra i mitten där skarven ligger, så jag sov sådär. Men det är torsdag och snart helg. Det känns bra. Vi har några möten på kontoret, lite att ta tag i och sen vill jag hem tidigt för att vara med familjen. Men först avnjuter jag en kaffe, snack med kollegorna och sen shoppa lite i centrum för jag har enormt slut på underkläder. Som jag tidigare nämnt så tycker jag helst om sportiga underkläder, det är snyggt, fräscht och bekvämt men ibland behöver man något lite finare och då är Tommy bra på att komma med snygga underkläder som ser fint under genomskinliga blusar eller så.

#adlinks

 

samarbete

Måste därför tipsa om det här snygga underklädssetet. Finns just nu till ett väldigt bra pris för att vara märkeskläder.
Tommy bh // Tommy trosa

Juste jag har fått ett nytt samarbete med ett annat företag gällande hälsa och blodprov. Jag kommer att skriva om de snart men jag måste ta mig tid att gå och ta nya blodprov. Jag är rätt nyfiken på vad jag får veta denna gång. Det här företaget är väldigt specifika i sina tester så denna gång har jag bett om att få kolla upp de kvinnliga hormonerna eftersom jag fick ”lågt testosteron” förra gången. Men det är en manlig hormon så jag hoppas på att få veta mer om de kvinnliga och då heter testosteronet något annat. Vi får se vad som händer, inom kort kommer nya svar och nytt samarbete.

Kommentera

Annons

Optimisten hälsar

Jobb, möte, lönesamtal, organisationsmöte, jobb, fika, möta upp Eddie, hämta barnen, träning, fixa middag, jobba lite till, göra läxor, duscha, tvätta träningskläder, fixa diskmaskinen, fixa matlådor umgås med barnen, natta de. Det var min dag i stora dra, finns säkerligen något jag har glömt. Men jag är stolt över mitt slit idag för att hinna med allt och få ihop vardagen. Eddie? Han jobbar.

Dagens träning var långt ifrån energisk. Jag hade noll kraft, kände mig svag, orkade inte lyfta som jag brukar och hela jag var trött. Antar att det är en släng av järnbrist och pollen. Nya tag i morgon.

Idag ska jag passa på att lägga mig tidigt, för att återhämta mig något om det ens är möjligt för om det är pollen så är det ju omöjligt att återhämta sig med sömn, det blir ju aldrig bra. Men jag tröstar mig med att det är snart helg. / hälsningar Optimisten 😀

God natt.

traning-vikt-kost-halsa

Kommentera

Annons

Snabbt och underlättande

I samarbete med Fedelta

Vi håller på med en omorganisering på vårt jobb, det är inget hemligt, utan det är officiellt och alla vet vi vad det betyder. Osäkerhet och oro. Jag tänker dock inte börja skaka än, jag sitter där jag sitter och annars söker jag väl nytt om det skulle hända nått negativt. Men jag tänker att jag tar det när det kommer.

Ibland blir jag sugen på att köra på Influenser jobbet igen, att ge det en till chans att köra på eget. Men jag mins hur ensamt det var, hur tråkigt det är att alltid är att äta lunch själv, jobba ensam, etc. Det är inte lika kul med kickoff när det bara är en person på företaget, än när det är 25 eller 125 :)

Influencer

Men tanken har slagit mig och med företagslån så kan man komma igång snabbare och stabilare gällande lön och kan slappna av med den biten. Det är rätt pressande att inte veta om man kan få in pengarna till varje månad så att man kan leva en normalt liv. För räkningar ska ju ändå betalas och livet som influenser är ändå krävande. Man ska vara en otroligt bra säljare, jaga samarbetspartners och sälja in sig duktigt. Mycket möten, mycket skojiga samarbeten men det är just det, orkar man med ensamheten?

Jag älskar ju att ha kollegor runt omkring mig, att luncha med folk, fika med vänner på jobbet, ha AW, kickoff och allt vad det är. Så jag vet inte om jag vågar mig in på den banan igen. Men om jag gör det så vill jag ha det tryggt ekonomiskt så att stressen minskar. För jag har lärt mig att livet är mer än bara slita sönder sig av stress. Om vi ska hålla ut till våra äldre dagar, se våra barn växa upp, kanske få barnbarn, som vi ska orka vara med, så gäller det att minska stressen. Livet ska levas och då är det skönt att det finns företag bland annat, som underlättar för oss med det vi vill göra i våra liv.

Kommentera

Annons

Snygg med Ralph

God morgon onsdag!! Jag är så peppad med mina träningar och kosten. Jag är aningen hungrig på kvällarna men jag vet att jag äter bra, äter rätt och borde inte vara det så antingen minskar jag matintaget per måltid och äter flera gånger om dagen eller så vänjer jag mig så småningom och äter mina ändå 5 gånger om dagen. Att gå hungrig är något jag inte gillar, så jag avvaktar veckan ut. Annars ändrar jag om. Det är det som är skönt med Mammafitness, du styr allt själv, huvudsaken är att du håller dig till kcal/dagen och att du är nöjd.

Jag vågar inte riktigt ropa hej fören jag är över ån och än har jag bara påbörjat min resa så jag har långt kvar. Men jag är glad att jag har energin att orka med matlådor och all min kost som jag ska ha varje dag. Det är ett jobb att pyssla med maten. Men denna gång gör jag det så strikt och noga för att verkligen lära mig.

Tills dess suktar jag lite till.

contains adlinks from Adviral

 

 

1. DENIM & SUPPLY RALPH LAUREN Klänning / 2. RALPH LAUREN BODY LOTION / 3. RALPH LAUREN BODY CREAM / 4. RALPH LAUREN SPRAY Parfym / 5. POLO RALPH LAUREN Leggings / 6. RALPH LAUREN SHOWER GEL / 7. DENIM & SUPPLY RALPH LAUREN Byxa / 8. POLO RALPH LAUREN Jeans

Kommentera

Senaste uppdateringar från mig