VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Vi inreder

Post contains adlinks

Det märks att det är sommar när alla (många) grannar börjar ta fram och köpa hem nya utemöbler, mattor, inreder altanen och bygger parasoller eller paviljonger. Jag tycker det är jättemysigt att se det så i vårt område, mysigt att vi alla hjälps åt och går över till varandra för att hjälpa till och diskuterar varandras idéer för att kunna utveckla de en aning.

Igår kväll var vi hos grannen rätt länge och snackade just om idéer och tips gällande poolidén jag har fått. De ville också ha något liknande men jag vet inte vart de landade i tanken. Men nu är det fullt ös med att bygga upp paviljong och göra det mysigt under den. :)

 

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10

Kommentera

Annons

Poolen 2019

familjeliv

husliv

 

Vår lilla pool istället för den stor, även om jag faktiskt tyckte om den stora också men min kära man lyckades riva hål i den! Den stora här nedan va egentligen jättebra storlek men det dåliga med den var att vi inte kunde ha en pump kopplat till den och vi hade heller inget överdrag till den, så vi fick fylla den varje dag/gång (inte ”vattenkonomiskt”).

blogg_bloggare_Influencer_dianalamadre

Jag har funderat på en mer riktig pool som man kan ha värmepump till och ha framme under säsong och sen monterar man ner den såklart. Vet inte alls hur svårt det är att göra men det får Eddie sköta. 😛

Men för att kunna komma till det jag vill så behöver jag även övertyga Eddie att jämna ut marken en aning och det som är ännu svårare att övertyga han att göra det nu innan vi åker. Mest för att ha allt klart sen till när vi kommer tillbaka. Men där tror jag att han säger nej, han kommer nog vilja vänta men då får jag ta det. 😉 Huvudsaken är att det blir bra och att vi får en bra sommar även i slutet av juli och augusti. Det är många dagar kvar när vi kommer tillbaka. Och då är det perfekt att kunna komma hem efter jobbet och ha poolen klar för barnen att bada i. Istället för att vi ska jobba, komma hem och tvinga iväg oss till stranden varje dag mitt i vardagsstressen bara för att skolan inte början än… Det blir nog bra sen.

pool

Kommentera

Annons

Måndagslistan

God morgon måndag, har du haft en fin helg? Jag hade en jättefin helg med mycket sol och bad. Men också med så mycket allergi att jag och lillan har mått skit men ändå försökt hålla oss levande. Mycket bad blev det dock. Vår lilla pool som vi köpte istället för den jättestora som tog mer än 2 timmar att fylla. Så den här lilla vi har nu funkar mer än väl.

Jag funderar starkt på att i slutet av juli, köpa en stor pool som man kan ha framme med vatten hela tiden, med skydd och pump för att undvika det här fyllandet och allt. Det lönar sig mer för naturen också, att inte slösa bort all vatten varje dag. Men hörrni, nu kör vi sista arbetsveckan. 😉

tacksam-livet-life-strong-latina-beautiful

💛 ..  vi har hade en härlig helg med bad, sol och trevligt familjemys. Dåligt sömn dock och pollenattack men jag överlevde.

💛 .. det bara är 5 arbetsdagar kvar och sen är jag ledigt i sommar. Vad skönt det ska bli att släppa allt.

💛 .. jag har så fina vänner runtomkring mig, som alltid vill mig väl och som ställer upp så fint för mig.

Jag önskar er alla en underbar måndag.

Kommentera

Annons

Fredagslistan

Ja det är ju fredag och då tänker jag inte missa Fredagslistan. Veckan som gått har ju varit hetsig på många sätt och med mycket att göra eftersom jag håller på att lära mig nya saker på jobbet men det är kul ändå, jag tycker om att lära mig nytt för att utvecklas. Sen har vi en ny kollega som är så jädrans kul, han är underbar. Vi har en sån sjukt härligt mix i vår grupp, så många olika personligheter.

Veckans_tacksamhet

Veckans sämsta

✖️ Finns inte mycket av det sämsta faktiskt, det är jag tacksam för men om jag nu ska ha med något så får det bli all jobb jag har haft denna vecka. Jag håller på att lära mig nytt på jobbet och det medför mycket jobb, tänk och ingen tid för upplärning men veckan är nu över.

 

Veckans bästa

✔️ Kort vecka igen, wohooo

✔️ Midsommar denna vecka!!

✔️ Sista veckan kvar sen är det ledigt, ska bli så skönt att bara vara, att bara släppa jobb och överdrivet tidiga mornar.

Nu önskar jag er en fin Fredag och Midsommar.

Kommentera

Annons

Snygg outfit

Innehåller adlinks

Det är Midsommar idag! Har ni planer? Vi har noll planer. Jag har varit helt uppe i att lära mig nya saker på jobbet och sen på hemmaplan så är det bara semester i huvudet. Jag har inte tänkt att vi ska göra något speciellt ändå. Hade tänkt att vi kanske skulle till ön ut till min svärfar men jag vet inte vad han ska göra, nu är ju situationen annorlunda därborta också, när min svärmor inte finns med längre. Men som sagt, min man är inte den bästa på att planera saker i tid så det lär inte hända. Kanske vi bara tar en picknick lunch ute på gräset vid någon stång antigen i området eller i Farsta kanske. De flesta vi känner åker dit.

Det är inte så lätt att veta vad man ska ha på en Midsommar, vi har ju erfarenheten av att det inte är det bästa vädret. Regn och sol, fram och tillbaka. Men jag tänker att en enkel outfit med en kofta på gör susen. Smycka med glasögon och scarf samt snygga skor men glöm inte ombyte skor om du ska vara ute länge, för man vill ju inte behöva gå med ömma fötter. 😉

Jag ska snart träna och försöka lista ut vad vi ska ta oss till idag. Ha en fin fredag, ha en fin Midsommar.

 

´Topp / Shorts / Solglasögon / Scarf / Hårspännen / Halsband / Skor

Snygga alternativ för större kvinnor med vackra kurvor. Tycker att nr 5 är en snygg semester outfit! ”La española” hade jag kallat den.

 

1 / 2 / 3 / 4 / 5

Kommentera

Senaste uppdateringar från mig