VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Måndagslistan

M Å N D A G – Efter att ha haft en helg med en massa blandade känslor av sorg, glädje, irritation, likgiltighet så är det rätt skönt med måndag. Att få en paus från pms, hormoner, känslor och familjelivet när den är som sämst. Älskade ungar vad ni kan driva mig till vansinne. Mannen var inte på tipp topp heller efter en massa samtal som har med svärmors bortgång att göra, ja som sagt, livet är upp och ner. Denna gång var den ner… Men nu är det måndag, nya möjligheter, nya tag. Förhoppningsvis nya energier som lyfter oss upp och ger oss bra ideer på hur vi kan fortsätta framåt.

Influencer_bloggare_Fitness_blogg_livsstil_vardag_tacksamhet_tacksam

 … det är skolstart. Vi behöver rutinerna, vardagen igen, där barnen går med sina kompisar, i skolan, lär sig och har vanliga vardag och likaså jag. Jag behöver det vanliga livet tillbaka nu.
 … jag har min man, för att vi är friska än så länge, för att barnen mår bra, har det bra, är friska. För att jag/vi har mina föräldrar, för att vi är nära varandra. Inget man kan ta för givet längre.
♥ … jag har det så bra på jobbet med den frihet jag har. Att kunna jobba hemma så mycket som vi får göra, helt fritt och skapa den vardagen vi vill ha och behöver. Tacksam!
♥ … det är en ny vecka och jag kan ”börja om” med mina mål. Jag tycker om känslan av att få börja om.

Vad är du tacksam för.
Önskar er nu en fin måndag och hoppas ni har laddat era batterier. 

nystart_ny_start_blogg_ny_week_vecka

Kommentera

Annons

Vardagsfrihet

Att kunna ta med sig datorn överallt och kunna koppla upp sig vart som helst är ju priceless kan jag tycka. Att bo i det här landet med dess utveckling är just det som gör att jag vill bo kvar här. För det är ju knappast kylan som gör det. 😉 Men faktiskt är det sånt som vi tar för givet varje dag, att vi har en viss utveckling, vi har friheten med mycket i det här landet och men är sällan tacksamma för det. Vi tar det för givet, att det ska vara så men vi behöver se och vara mer tacksamma.

Vi var å Leos lekland i Länna för någon vecka sen och testade, den är ju ny så det var ju perfekt att testa något nytt en rastlösdag som denna. Och jag som inte orkade springa omkring eftersom jag var sjuk, men ändå inte vill bara sitta hemma så blir det ganska perfekt att ta med datorn till leklandet. Smidigheten att bara kunna koppla upp sig, love it.

Det här med leklandet blev ganska perfekt träningsbana för barnen inför Barnens Hinderbanetävling som de hade i helgen. Som de har tränat och så bra det gick. Vad himla kul de hade. :)

Influencer_Dianalamadre_bloggare

Kommentera

Annons

Bilder från barnenshinderbana 2018

Vad kul att se bilderna som proffsfotografen tog på BarnensHinderbana 2018. Vi hade riktigt skoj, barnen skrattade och log precis hela tiden och det får en att må så himlars bra. Bästa känslan en förälder kan få, att se sina barn le från sida till sida. 😀

Några bilder jag hittade på våra två supertjejer.

Ps är det inte komiskt hur vi bloggare skulle få världens skit över att vi tog bilder på barn och publicerade de utan att fråga om lov, på vår blogg eller sociala medier. Men här har en proffsfotograf gått och fotat hundratals barn, lägger ut de på nätet men då är det superokej. :/ Rätt så orättvist. En tanke bara.

blogg_influencer samarbete_blogg_bloggare

Kommentera

Annons

FREDAGSLISTAN

Oh yes, det är fredag mina vänner. Och vad gör vi på fredagar? Fredagslistan !!
Men vi tar också halvdagar, en kaffe extra och förbereder inför fredagsmyset med familjen. Jag är taggad redan nu. :)

Veckans_tacksamhet

 

Veckans 5 sämsta

♥.. att fritids har stängt (som i övriga landet) så många dagar

 

Veckans 5 bästa

.. att det är svalare på nätterna, jag kan äntligen sova på nätterna
.. att den mysiga höstkänslan börjar komma smygande
.. att kunna jobba hemifrån när man vill och behöver (guldvärt)
.. att det inte fanns mycket som var sämst denna vecka 😉

 

Kommentera

Annons

Tankar mitt i tröttheten

blogg_bloggare_Instagram_latina_sexy_girl

Just nu känner jag att jag går igenom rätt så mycket i min vardag. Jag går igenom mycket planeringar och försöker landa i något bra i hur jag vill leva mitt liv, hur jag har det just nu och hur jag kan göra för att få det liv jag vill leva. Jag försöker inte direkt hitta mig själv men lite så är det ändå. Det handlar inte exakt om en personlighetsutveckling utan med att hitta vägar som kan leda in mig i ett liv som jag vill leva. Jag är rätt trött på stressen som många av oss lever i, att jobba 8 timmar, att springa hem och hämta barn, laga mat, fixa läxor, hinna tvätta en tvätt, kanske plocka undan lite och någonstans där mellan alla grejerna hinna (och ha ork) att träna för att må bra. Jo men visst säger jag till den.

Jag kan inte fortsätta leva i ett liv som är så inrutat som det är nu. Jag kan inte fortsätta leva ett liv som är så styrt av ett 8-17 jobb. Plötsligt står vi där som pensionärer och känner att va fan, det enda jag kan är jobba. Jag vill göra mer. Jag vill se mina barn, jag vill prata med de, jag vill göra något med de, jag vill finnas där för de även om det är för att bara vara tyst och glo på de. Jag vill konversera med min man, jag vill hinna träna, jag vill hinna laga middagen och lunchen utan stress, jag vill hänga upp tvätten med ett leende över den härliga lukten och känslan av att få rena kläder. Jag vill njuta av livet, vardagen, jag vill känna att jag lever.

Kämpa för det du vill ha, för det som får dig att må bra.

love_life_live_it_respekt

Kommentera (4)

Senaste uppdateringar från mig