VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Cloetta nyheter våren -18

smaskigt_alltforforaldrar

Hallå där! Hur kunde jag glömma att blogga om Cloettas nyheter!?
Jag ska berätta, bloggpaket som de skickade över förra veckan var full med nyheter och smaskigheter. Hela familjen fick chansen att vara provsmakare men de är faktiskt väldigt glupska. Min favoriter var nötterna som alltid och Polly, riktigt goda.

Något jag kommer att köpa igen är Nutisals – Roasted Mix American BBQ – Fick liksom bråka med min yngsta lilla 6åring för att hon inte skulle äta upp de alla. 😀

En sak jag inte förstår är hur kort tid dessa paket räcker i den här familjen, alltså på mindre än 30 minuter har allt tagit slut!! Jag hinner gå och duscha och komma tillbaka så är det borta. Alltså lägg av, vem är bloggaren här egentligen, haha!

Polly zoo: En mix av Polly och Zoo!
Nutisal Thai Spice: Innehåller en Torrostad mix av cashew, jordnötter, mandlar och bitar av kokosnöt.
Nutisal American BBQ: (Min favorit) Med en söt, saltig smak av BBQ  
Sportlunch coconut: En god choklad med mix av choklad och kokossmak.
Malacos Smajlis och Savann:  En mix av fruktiga och söta smaker får såväl små som stora en smakfull resa med välkända former.
Läkerol Strawberry LimeNu lanserar vi årets fruktigaste pastill med smak av jordgubbe och lime. 

Kommer ut i de flesta butikerna v.7
Vill du läsa mer om nyheterna finns de på Cloettas hemsida.

diana_lamadre_bloggare Alltforforaldrar_natverk_bloggare Diana_lamadre_se bloggpaket_diana_lamadre

Kommentera

Annons

Fredagslistan

Idag, sjuk eller inte, så har jag möte på morgonen med skolan och sen hem för att tvärdäcka mitt på soffan.

God morgon på er. Skönt med fredag, jädrans hosta och irriterande hals. Det sammanfattar ungefär min känsla idag. 😀

fredagslista_lista_bloggare_blogg_alltforforaldrar_dianalamadre

Veckans sämsta

♥.. att jag missade en middag med en stor Influencer !!! Fan vad irriterande.
♥.. att jag varit borta från jobbet en hel vecka, först med vab och sen även med egen sjukdom!
♥.. Sjukdom, sjukdom, sjukdom och vabruari, vabruari, vabruari!! :(

 

Veckans bästa

.. att min alla hjärtans dag ändå blev bra med tanke på att flera i familjen var sjuka och det blev inte så hög press på allt. Firande av födelsedag, firande av kärleksdagen och mys med barnen. Perfekt med andra ord.
.. att det är helg nu, har sånt dåligt samvete pga jobbet så jag vill ha helg för att kurera mig och sen kunna jobba järnet

Men vet ni vad… Nu är det    F R E D A G !!!!

lamadre_blogg_bloggare

Kommentera

Annons

Middag med Alexandra ‘Kissies’ N

Alltså den här veckan. Den har varit allt annat än kul för mig. Först vabbade jag för lillan för att hon hade ont i magen, fick feber och sen slutade det med att jag själv kände mig superkrasslig och konstig. Hade feber igår kväll när jag la mig men ignorerade det helt för att jag verkligen ville gå på middagen med Alexandra (Kissies) Nilson och advokaterna. Det var som ett litet tack och en återkoppling till rättegången som hände när Alexandra Nilson blev stämd av KO för ”otydlig marknadsföring”.

home_sick_life_love_Kissies_alexandra_nilsson_event

Jag har sett fram emot det här så mycket, jag har längtat att få träffa Alexandra, få snacka lite skit, fota och umgås. Jag har inte velat skriva så mycket om rättegången innan för jag hade inte hunnit prata med Alexandra om det var okej för henne eller inte, sen hann jag inte ens fota alls, det kändes liksom inte jättelämpligt. Så jag avvaktade till idag men fick då både feber och svinont i halsen och ser ut som ett jädrans vrak! Så att gå på en fin middag kändes knappast som ett smart drag.

Alltså .. så sorgligt. För mig. Ha det bäst Alex, hoppas middagen blir såå bra och skoj, men inte allt för skoj utan mig haha. :)

Just nu har jag min mor här, som kurerar mig och lillan medan mannen är på gymnastik med storasyster.. Jag SKA bli frisk till imorgon så att jag kan orka mig ut lite, är så trött på att vara instängd här hemma.
Så nu.. av med sminket och ner i soffan igen. Kommer inte någon vart idag.. lite sminktips från Lyko till er som ska ut och äta gott eller nått.

This post contains adlinks from Adviral

 

 

Till produkterna

Kommentera

Annons

Rädd för att erkänna?

Hejsan! Vaknade ni utvilade efter gårdagens Alla Hjärtans Dag firande? Vissa var på konsert, andra på singelfester samt ute på middag hela kvällen lång med partner. Vi körde sjukstuga istället 😀

basta_maken_valentinesday_allahjartansdag

Jag kan inte låta bli att undra en sak som har med mångas inställning till Alla Hjärtans Dag.

De flesta tycker om att fira våffeldagen, man firar väldigt gärna semledagen, kanelbulledagen och alla andra dagarna.. så vad är problemet med att se kärleksdagen som nått speciellt det med? Varför är alla så allergiska mot en vanlig dag med extra kärlek i och som heter Valentines istället för semledagen om vi säger så?

Är man så rädd att erkänna att ”jag önskar att jag hade någon att fira dagen med” eller handlar det om avundsjuka för att man jämför för mycket med andra?  Eller vad, exakt vad är det som gör att det är såå okej att fira en bulldag mot en kärleksdag? Vad är grejen liksom? Varför spenderar folk långa inlägg på att övertyga andra om att den där Valentines minsann inte är något speciellt att haka upp sig på etc.. Ja det är en vanlig dag, men det är alla de andra kladdkakedagarna också.. Och vad tråkig denna värld har blivit som inte kan se det bara för vad det är, en vanlig dag som man väljer att göra nått lite extra på. Precis som man har bröllopsdagar, så varför inte morsdag, Valentinesday och andra dagar? Vad hatiska folk känns.

Däremot har ju kärlek inte bara med en partner att göra utan även med familjen och vänner om man nu har en sån relation med sina vänner. Jag personligen firar det med mina barn tex men självklart också med maken. För att inte snacka om min pappa som fyller år också. 😀

Hoppas folk slutar vara så rädda för att våga fira en mysig dag precis som de firar semledagen och alla andra påhittade dagarna. ♥ Men jag kan ha fel, kanske det finns en annan orsak? Dela gärna med er i sånt fall. 

karlek_love_amor

Kommentera (1)

Annons

Self love ♥

Vet inte om jag håller på att få feber eller vad det är men det värker i kroppen. Har ont i halsen som fasen, hostan är framme och jag ser hela min veckoträning rasera och försvinna. Försöker att förlika mig med det, det är vad det är, inget att göra åt, inget jag kan styra. Nu gäller det att inte släppa allt och strunta i kosten, det gäller att hålla i sig precis som alla andra dagarna, en vanlig dag, inte alls meningen att ligga på en soffa och tycka synd om sig själv och föräta sig med chips, godis och bakelser bara för att man är sugen och sjuk. Det är sånt jag får ångra sen, så nu är vi (jag) ansvarsfulla i tänkte och tänker om det hela. :)

Däremot hade vi ju tårta eftersom vi firade födelsedagskalas också, men höll mig till några mindre bitar och lät det vara sen. Åt inte bullar eller kakor, bara en runt Lindor Choklad och thats it. Bra för att vara jag måste jag säga. 😉

firande_fodelsedag_bloggare_alltforforaldrar vackert_shoppa_home_choklad_amor_karlek familjeliv_Influencer_bloggare_blogg

Jag firade min far som fyllde år, han kom över sjuk och krasslig min lilla stackare. Somnade på soffan när han mös med storasyster som satt fastklistrad på han. Lillan har varit seg hela veckan och vaknade till lite smått på kvällen men mannen däckade och själv orkade jag inte lyfta ett finger för jag hade båda ont i halsen och kroppen. Det bådar inte gott för den här familjen denna helg.

MEN jag hade en fin dag, men kärlek och omtanke som är det viktigaste av allt.

Hoppas ni hade en riktigt fin Alla Hjärtans Dag. Och som en bloggare skrev någonstans, det är inte viktigt hur många rosor man får etc. Det viktiga är att man har self love, älskar och respekterar sig själv. Var inte beroende av någon, älska dig själv, sen om det kommer extra saker på vägen så är ju det en jättefin bonus tycker jag.

God natt mina fina. 

karlek_love_amor

Kommentera

Senaste uppdateringar från mig