VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Barnens hinderbana

Influencer_bloggare_samarbete

I samarbete med BEAR och Barnens hinderbana 

Jag har just anmält barnen till Barnens hinderbana i Augusti här i Stockholm. Tillsammans med ett samarbete som Bear erbjudit oss så får de vara med och leka gladiatorer. :) Det ska bli så spännande att se mina små apor. De älskar ju att klättra, springa, tävla, vara aktiva från topp till tå. Så det här passar de alldeles utmärkt.

lillasyster_Kiana

VA MED OCH TÄVLA OM BILJETTER  ↓

Så nu vill jag även tipsa er om att anmäla er, skänka en viss krona till Bris, vara med och bidra till skoj för barnen och välgörenhet. Vill ni delta i tävling om biljetter så går det bra att göra det här- vara med och tävla

Influencer_blogg

BEAR är ett härligt snacks som bara är frukt, bara veg.
BEAR Yoyos Just Fruit Just Veg.

En rolig video ↓

Kommentera

Annons

Semesterplanerna

aventyr

Idag far vi

Idag har jag varit effektiv och suttit hela morgonen med bokningar. Nu har jag mer än en hel vecka planerad för oss. Jag rymmer, jag flyr, jag behöver komma bort från hemmet. Vi har bara varit hemma i några dagar och jag klättrar redan på väggarna.

Idag åker på vi på kryssning, kommer hem sen för att åka till Uppsala och bada och bo i en söt liten stuga, sen kommer vi hem och drar till Åbo för att övernatta där och bada i vattenland och sen kommer vi hem och då vill jag åka någonstans med bara min man. 😀

Sen är jag redo att börja jobba.
Men för idag blir det kaffe, packa och sen åka. 😉

semester_vacay

Kommentera

Annons

Aussie x 2

Jag förstår inte hur folk kan sova med de här värmerna? Vi sover inget alls i vår familj. Barnen är ständigt uppe och säger att de inte kan sova. Vi kan heller inte sova och snurrar bara fram och tillbaka. Det enda sköna med det här vädret är kvällarna, att kunna sitta utomhus sent in på natten med grannar och vänner.

Apropå det också, Jag fick hem en schyst leverans häromdagen som passade perfekt i denna sommarvärme med de härliga sommarkvällarna. Kan varmt rekommendera de båda, lite tråkig förpackning tyckte vissa men jag älskar de färgerna hehe.

Nu behöver jag doppa mig i poolen för jag kokar upp!

Aussie_Rose_Chardonnay_vin

Chardonnay_rose_Australien

Kommentera

Annons

Omplanerar

Hello, det är verkligen semester för jag glömmer helt att blogga. 😀 Skönt på ett sätt att testa hur det är att inte blogga. Fridfullt men samtidigt blir jag lite rastlös och vill skriva, skriva, skriva. :)

Idag har jag försökt träna men jisses, höll på att svimma två gånger och svetten rinner som vatten ner i ett avlopp. Galet varmt och tungt att bära en stång med 40 kg! Fick ta lättare vikter för att klara av passet.

Vi skulle ha åkt till Nynäshavsbad idag men det blev så sent igår och vi tog sovmorgon idag att vi inte hann iväg i tid. Det blev lite andra irritationer också som gör att jag satte mig ner och planerade om semestern helt. Jag hoppas på att hitta någon snabb, sista minuten resa inom kort. Men det mesta är vansinnigt dyrt just nu.

Vad har ni för planer denna resten av sommaren?

snackor

Kommentera

Annons

7åringens kalas

Lillans födelsedag var lyckad idag. Trots lite familjenärvaro så kändes den bra. Många jobbar så det blir inte lätt att få ihop släkten men huvudsaken var att vi föräldrar och närmsta var vid hennes sida för att få henne att känna sig speciell denna dag.

Mina föräldrar tittade förbi för att äta lite tårta och sjunga för henne. Hon fick öppna sina presenter och sen badade vi lite i poolen. På kvällen åkte vi och åt hennes mat som hon fick bestämma, vilket blev Pizzahut. Mums och helt okej för mig även om jag blev mer mätt än önskat. 😛

Vi kände oss lite spontana idag så det blev ett snabbt stopp i en park efter middagen. Det är så härligt ute i detta avlånga land. Känns magiskt att kunna ha det såhär varmt på kvällarna, att kunna vara ute med barnen till sent, sitta ute på altanen långt in på natten för att sen sova i sin ångestframkallande säng som är stekhett som ett öken.

Vi hade i alla fall en fin dag, jag är så nöjd över att se henne glad.

kalas_familjen_7ar

familjeliv_fodelsedag_2018

Kommentera

Senaste uppdateringar från mig