VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Förnya hemmet

Det är fredag och det känns riktigt bra, trots snön där ute. God morgon eller God dag på er.
Tanken var att jag skulle ut och promenera idag på förmiddagen och njuta av solen men att gå ut och frysa är inte min grej. Jag är en riktig fegis när det kommer till vindar och kyla.

Det som däremot är skoj är att jag ska kanske gå och skriva papper på söndag gällande lägenheten som jag hittat. Barnen ska se den en gång bara och sen är det inskick av papper nästa vecka. Sen hoppas jag på att skriva på nytt kontrakt inom 2-3 veckor. Shit vad nice! Jag kommer absolut sakna altanen, den stora space’et därute. Det är nästan så att jag får lite ångest av att bara tänka på det, gör jag rätt nu? Ger vi bara upp allt eller vad händer? Men jag har ju alltid velat ha lägenhet, så vad är problemet. Jag vet att jag vill ha lägenhet, en plan, ingen trappa, inte allt för stort (bara mer att hålla efter) och gärna nära ett centrum (idag har vi mer ca 10 minuter ifrån centrum). Det blir nog bra, bara en vanegrej, kommer kanske kännas lite instängt i början för man ser ju inte den stora altanen men sen släpper man nog det.

Sen om man ska se det positiva med allt så längtar jag efter att få allt målat, det ska bli vitmålat överallt och sen inreda! :)

Ha en fin fredag!

This post contains adlinks

 

1. / 2. / 3. / 4. / 5. / 6. / 7. / 8. / 9.

Kommentera

Dagens fundering

Hej på er finisar!

Det va ett tag sen men jag kan inte låta bli att kika in här då och då eftersom bloggen lever vidare så pass mycket som den gör. Samarbeten kommer fortfarande inte och det är svårt att stänga ner en extra inkomstkälla.

Hur har ni det nu i Corona tider?
Själv jobbar jag hemifrån och tur är väl det, att jag kan det.

En fundering jag har idag, hur gör folk som har barn i 10 års ålder på kvällarna? Jag menar, de är ju vakna längre tid och det gör att man inte riktigt kan se på en vuxenfilm som actionfilm tex. De dödar, det blöder, det är inget som är barnvänligt helt enkelt, så hur gör ni med er tid då?

Hittills har vi alltid varit så bortskämda att jag kunnat lägga barnen 20:00 på helgerna och sen hinner jag alltid kolla på en film i lugn och ro. Men nu är ju tjejerna äldre och stannar uppe till senare, vilket gör att jag inte alls hinner få den där tiden för film, för jag är slut kl 22:00 och orkar inte vara vaken till 24:00 på natten.

Det var länge sen jag fick se en bra film på kvällen. Har just kollat klart på Narcos Mexico. :) Det är min typ av film.

Jo förresten, det ser ut som att jag hittat en lägenhet nu. :) Det blir i området men inget är klart än, väntar på svar och sen är det bara börja packa 😀  om allt går som jag vill. Tjejerna byter alltså inte skola, vänner, inget alls, bara hem.

Ha en trevlig dag.

Altan-Husliv

Kommentera (1)

Kikar in

Det är måndag igen. God morgon på er. Det ska bli skönt denna vecka sägs det men ärligt, vi sitter ju ändå instängda och jobbar. Nä nu ska jag inte vara så negativ, för jag kan gå ut på altanen och njuta av solen och dess värme, lite då och då. Njuta medan jag har en altan, för om jag nu får igenom mitt byte av bostad så kommer vi snart att bo i lägenhet inom några månader. Tjejerna är rätt glada för det är ändå rätt så nära vännerna och skolan. Men ibland funderade jag på att dra till Årsta eller något helt annat, typ som en nystart av många anledningar. Jag var och kollade på en lägenhet i Årsta igår och den va så sjukt fin, otroligt fräsch men den kändes lite för långt bort från centrumet och jag vill gärna underlätta, inte försvåra för mig. Så jag fortsätter att leta vidare.

familjeliv klader barn kids familj rygga prinsessor pippi langstrump

Jag ville bara kika in och önska er en fin vecka och måndag egentligen. Ta hand om er, tvätta händerna 😉 och håll er så friska ni kan fina ni. 💚

Kommentera

Smakar illa

I samarbete med Medical. se

God morgon på er. Hur mår ni? Jag kan säga att jag mår bra men pollen har satt igång mitt i dessa Corona tider så jag är så golvad pga det. Det är inte klokt hur mycket ett virus kan påverka hela världen, men så är det.

Vi har mått bra i alla fall. Det har varit lite smått med problem för stora tjejen gällande magen, som alltid. Så har alltid fallet varit om ni mins. Jag börjar undra om hon har IBS eller nått annat liknande? Har bett om en massa tester nu för att komma till botten med det här. Väntar på svar och väntar på en läkartid som borde komma upp nästa vecka om jag mins rätt. Vi fick dock något pulver som ska vara bra för magen men det går knappt mer, stora tjejen sa att det smakar vaccin som man tar när man åker utomlands. Stackars barn, helt traumatiserade men de är ju bra att ha. Jag kommer ihåg när jag var liten så fick jag ta vacciner både i rumpan, armen, benet och jag vet inte vart mer hahaha. Men nu har vi tagit några så det räcker för några år framöver. Resan till Colombia krävde gula febern och några andra.

barnen leker husliv radhus familjeliv bloggare Lamadre

Vi sitter här instängda i hemmet, vågar knappt träffa mina föräldrar för att de är äldre. Men det är väldigt svårt att inte träffa de eftersom jag är det enda barnet. Vem ska hjälpa min mamma liksom. Och hon som jobbat hittills, usch vilken oro men nu har de skickat hem henne.

Vi jobbar hemma hela veckan, kommande vecka också och sen får vi se hur det blir med jobb och framtid. Allt går ju nedåt, allt håller ju på att stänga ner och det gäller även vår försäljning, så jag börjar bli lite orolig. Om man tappar försäljning, så behövs inte vår personal och det går ju i led och tillslut når det oss.

Vi får hoppas på det absolut bästa. Eller hur?
Hur har ni det på ert jobb?

Kommentera (2)

Längtar stenhårt

Well helloo på er. Jag mår mycket bättre idag, men är ändå hemma för jag ska ändå till läkaren med ena dottern mitt på lunchen så det är lika bra.

Längtar stenhårt tills jag är här igen.. ↓ Frisk, pigg, glad och framåt. Men just nu har jag haft så galet mycket i mitt liv att jag legat nere i förkylning, mentalt och allt man kan tänka sig… förutom Corona. 😉

workhard

Men snart så, inte alls långt därifrån och livet är till för att kämpas för. Det finns värre saker i livet, det finns andra som har det mycket mer deprimerande och riktigt hemska problem. Ibland kanske man glömmer hur lyckligt lottad man är i livet, som kan gå på sina ben, som kan använda sina armar, som har en mun att prata och göra sig förstådd med och som har ögon att se livet med, uppskatta det vackra och se sina barn tex. Det finns så otroligt mycket att vara tacksam för. Jag är glad att jag lever, finns vid sidan av mina barn och får ser de växa upp.

Ha en fin dag och njut av dagen oavsett väder.

Kommentera

Senaste uppdateringar från mig