Här är tanken att jag ska få ventilera hur jag upplever min första graviditet. Tankar och funderingar som kommer upp, kanske knasiga men för mig helt verkliga.

V.19 (18+0)

20180526_074242

Bild från igår morse. Vaknade av att jag hade ont i ryggen och svanken och upptäckte den här bulan. Bebis pressar sig ut ?

Status: illamåendet är helt borta. Kan ha svårt att känna att jag är sugen på mat fortfarande men tycker numera att det är gott. Speciellt grillade benfria karréer ?? så det är ju ett steg i rätt riktning! Skulle säga att jag är lite piggare med. Rörelserna/puffarna som jag känner i magen varje dag gör att jag numer känner mig trygg i graviditeten. Skönt. En vecka kvar till RUL där vi ska få se om de är en liten Nestor eller Elinjah som ligger därinne ❤

Ingen av våra vänner vet att vi är gravida än. Sjukt lustigt ändå. Kommer bli världens suprise för alla nu när vi ändå gått så långt ändå. Det syns tydligt i bikini och i de flesta kläder, men har valt mina outfits med omsorg när jag vet att vi ska träffa några. Just för att det inte ska synas än ? funderar på om vi ska outa det först när bebis är född.. lär ju dock upptäckas innan dess.. var på Olivias dop igår och ingen märkte någonting. Vi pratade mest om/med Linda som är gravid i v. 25 nu. Bara 7 veckor före oss ändå ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *