Här är tanken att jag ska få ventilera hur jag upplever min första graviditet. Tankar och funderingar som kommer upp, kanske knasiga men för mig helt verkliga.

Sparkar

V.17 (16+2)

Förra veckan började jag känna rörelser från bebis. På mornar när jag låg på rygg kändes (och syntes) det tydligt att bebis tryckte ut på vissa ställen.

20180509_085354

Denna veckan har jag redan känt sparkar som till och med känns utanpå magen! Victor har varit för sent fram med handen då de oftast bara har varit 2 snabba pickar åt gången hittills och sedan lugnt. Känns som graviditeten är på riktigt! Aptiten är fortfarande borta och idag spydde jag när ja borstade tänderna efter frukost. Får alltid kväljningar vid tandborstningen.

20180515_133839

Bild på magen idag v.17(16+2)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *