Här är tanken att jag ska få ventilera hur jag upplever min första graviditet. Tankar och funderingar som kommer upp, kanske knasiga men för mig helt verkliga.

Första spyan

V.14 (13+4)

Idag kom första spyan. Klockan är bara 20.40 men jag ligger redan till sängs. Har mått så illa på eftermiddagen/kvällen idag.. släppte dock lite nu när jag spydde. Känner att jag är hungrig men är inte sugen på någon typ av mat. Allt tar lixom emot att stoppa i munnen. Det enda som funkar problemfritt är isglass. Jag har till och med tagit några till jobbet och lagt i frysen! Som tur är har ja sluppit det värsta illamåendet på jobbtid. Inget hulkande vid frukost, vilket ändå händer relativt ofta här hemma.

För nästan exakt en vecka sedan var vi på ultraljud. Vart lite chockad över att man så tydligt kunde se att de är en liten människa nu. Ultraljudet i v.7 såg det ju ut som en liten böna ?

20180420_091013

En liten krabat som helst ville ligga med ryggen mot kameran. Både jag och Victor tror att de blir en liten kille igen. Nestor. Blir spännande att se om vi har rätt i början av juni.

Vi har nu berättat för Victors mamma, pappa, bror och mormor. Min mamma + Göran vet och Annika. Hanna, Lovisa och Cia. Så de börjar bli några stycken nu ? Emma, Sara och Bejbom på jobbet vet samt Sandra, Linda och Malin. Är lustigt nog inte alls intresserad av att berätta för folk denna gång. Det kommer synas tydligt snart ändå tror jag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *