Här är tanken att jag ska få ventilera hur jag upplever min första graviditet. Tankar och funderingar som kommer upp, kanske knasiga men för mig helt verkliga.

V.10 (9+2)

Igår kom första spyan. Precis efter frukost vällde illamåendet upp så jag var tvungen att springa till toaletten och spy ? min bröst har börjat bli något större och de känns tyngre. Skulle inte vilja säga att jag mår illa särskilt mycket utan har mer tappat aptiten. Magen skriker av hunger men kan inte komma på någonting som skulle smaka gott. Knäckebröd med kaviar har hjälpt i dessa stunder. När jag ligger ner på rygg kan jag nu känna en liiiiten liten hård bula vid tjejmagen, innan frukost ?

Så ja, hoppet byggs på! Hoppas hoppas att allt ser bra ut på ultraljuder om 2-3 veckor..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *