Här är tanken att jag ska få ventilera hur jag upplever min första graviditet. Tankar och funderingar som kommer upp, kanske knasiga men för mig helt verkliga.

Hoppfull

V.9 (8+3)

Illamåendet har börjat krypa sig på så smått och brösten känns lite ömma. Inte mycke men de lilla gör mig ändå hoppfull till att det ska gå vägen denna gång.

Träffat min nya barnmorska Eva. Gedigen dam som varit med i branschen länge. Så lätt att prata med! Ett möte som brukar ta 20min max tog 40min istället. Stor skillnad mot Emma som jag hade tidigare. Vi pratade mycket om min oro över att gå igenom ett till ma. Hon lugnade mig dock med att säga att om man såg tydliga hjärtslag på ultraljudet i v.7 så bådar det väldigt gott.

Nästa träff är 4e april. Då ska vi gå igenom provsvaren från de prover jag ska ta några dagar innan samt boka in nästa ultraljud.

Magen idag. V.9 (8+5). Tjejmagen har börjat svullna upp..

20180321_183224 20180321_183216

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *