Här är tanken att jag ska få ventilera hur jag upplever min första graviditet. Tankar och funderingar som kommer upp, kanske knasiga men för mig helt verkliga.

Utveckling under jullovet

Hur sjukt!?

Caesar har uppgraderats till 2.0 under 2 veckor på sitt jul lov. Helt plötsligt äter han allt och mycket. Så jäklar skönt! Förut har vi fått göra en enskild maträtt till honom då han väldigt sant velat ha samma mat dom mig och Victor. Men nu helt plötsligt äter han tacos och köttfärs, fiskpinnar, kyckling.. Allt! Det är inte längre bråk varje morgon och kväll om tandborstningen utan nu sker det som på rutin. Han har dessutom blivit blöjfri!

Det trodde vi aldrig när vi började utan hade som mål att han skulle vara blöjfri till sommaren. Men samtidigt som vi slutade med dagsblöjan så slutade han att kissa i nattblöjan. Så nu är han utan dygnet runt 🙂

Idag har vi varit ute och lekt å inte en enda olycka på hela dagen. Så jäklar stolt över min lilla kille! I början gallskrek han och vi nästan tvingade honom att sätta sig på pottan.. Men nu är han inte rädd längre. Väntar på att han ska komma till stadiet där han säger till själv att han behöver gå på pottan dock. Nu ser i på hans kroppsspråk att han behöver.

Vad mer då? Jo han är inte längre rädd för att duscha! Var på badhuset i söndags å var beredd på kaos ock gallskrik. Men nej han skratta och sa att det killas? Provade även att duscha hemma idag och det fungerade lika bra ?

Allt detta på 2 veckor… Som en helt ny kille som kommer tillbaka till dagis!

2 år och en månad. Mammas stora kille ❤️

Caesar får nu 5ml laktulos på morgon och kväll på grund av hans magbesvär. Var ett tag här under julen som han vägrade att bajsa för att han mindes hur ont de gjort gångerna innan.. Men nu är det bättre!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *