Här är tanken att jag ska få ventilera hur jag upplever min första graviditet. Tankar och funderingar som kommer upp, kanske knasiga men för mig helt verkliga.

12 veckor

Svårt att förstå att lillfisen inte fanns för 12 veckor sedan..

DSC07396 DSC07395 DSC07393

Nakenfis, längtar till sommaren när han kan ligga så här hela dagarna!

DSC07398 DSC07399

Morgontrött kille myser med Tiger

DSC07391

DSC07390

Caesar har börjat ”leka” med leksaker. Favoriterna är en färgglad bläckfisk som låter när man skakar på den (Hannas gamla) och en färgglad stor orm som är lätt att greppa i sitt fluffiga orangea hår (tror jag fick den kring halsen på studenten). Han greppar, skakar och smakar. Tröttnar efter ett tag och då måste man byta leksak. Stora nallen som jag fått av min morfar är också en favorit. Han lutar sig fram och gnider ansiktet i den mjuka pälsen.

DSC07407 DSC07408

vi har börjat sitta i gungstolen och läsa böcker på kvällarna som en slags nedtrappning av energin och rutin i läggandet. Fungerar förvånansvärt bra. Han sitter snällt och tittar på bilderna och lyssnar. Ett tag iaf, efter Viggo kan inte sova brukar han vara ganska nöjd och börjar titta på annat i rummet.

DSC07355

Caesars gammelfarmor fyllde 80 och han firade genom att sova igenom hela 3-rätters middagen.

DSC07348

Bild från mormor i Skövde.

Den 5e mars ska jag och Victor på 30-års kalas och lillen ska få tillbringa ett par timmar hemma hos farmor och farfar, alternativt sova över. Första gången utan lillskiten. Ska bli spännande och se hur jag klarar det. Har som mest varit ifrån honom 1,5h och det var när jag åkte till Bergvik för att kika lite i affärer och storhandla. Jag kände mig då super stressad 😛

Jag har köpt gymkort och ska försöka komma iväg 1-2 kanske 3 gånger i veckan. Ska bli sååå skönt! Jag svankar fortfarande som om jag hade en stor gravidmage och måste verkligen få tillbaka min hållning och de muskler som hör till!

12v

Tänk att han fick plats i min mage och vägde endast 3kg för 12 veckor sedan!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *