Här är tanken att jag ska få ventilera hur jag upplever min första graviditet. Tankar och funderingar som kommer upp, kanske knasiga men för mig helt verkliga.

Blubb blubb

frillan
Jag och Caesar har blivit förkylda :/
Mitt halsont har nu gått över till snuva och påbörjad hosta, så om jag känner min kropp rätt så är jag snart frisk.
Samma sak varje gång. Halsont -> Snuva -> Slemhosta -> Frisk
Lillen och jag har kurerat oss med massa mys och sömn. Förutom igår. Får alltid för mig att jag mår bättre om mitt hem är rent och fint. Så igår satte jag honom i vår fina bärsele som vi fick i julklapp av Våmbarna och tvättade, dammsög och plockade. På eftermiddagen gjorde jag en lasagne :)
När Virre kom hem från träningen kl. 22 tog jag en lång dusch och gick sedan och la mig med huvudvärk från helvetet.
DSC07045

Caesar låter som en gris av allt snor i sin lilla näsa :/
Tycker även hans små andetag låter rosslande ibland..
Läskigt det där då han fortfarande inte kan andas med munnen. När börjar det fungera egentligen?
Vi sprutar i lite koksalts lösning i hans näsa när det börjar låta illa och försöker hålla hans fötter och händer varma.
DSC07035
Caesar skyddar sitt ansikte med sina vantar under en kall promenad i onsdags
DSC07047

Caesar har börjat göra bubblor med munnen av sitt saliv. Vet inte om det är hans förkylning eller ett steg framåt i utvecklingen 😛
Min hormonrand på magen har nästan bleknat bort helt men mina bröst är fortfarande helt trasiga. Luftar dom och smörjer dom med bröstmjölk efter varje amning, på morgon och kväll smörjer jag med en salva som BVC-tanten sa att jag skulle prova ett par dagar. Salvan är dock för fotsvamp och på förpackningen står det att det inte rekommenderat att man ska smörja brösten vid amning (?). Tvättar bort det noga innan första amningen efter smorningen för säkerhets skull..
DSC07039 DSC07037 DSC07038DSC07033
DSC07034

En reaktion på ”Blubb blubb

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *