Här är tanken att jag ska få ventilera hur jag upplever min första graviditet. Tankar och funderingar som kommer upp, kanske knasiga men för mig helt verkliga.

Bebisrummet

24 (23+6)

Det senaste har vi lagt lite krut på bebisrummet och börjat inreda det lite (ganska mycket)

bebisrm c

Och igår började Victor äntligen med elementskydden, har blivit lite smått irriterad varje gång han nämnt att han vill börja måla eller spackla i källaren.. Får vi bara klart elementskydden är ju sovrummen och vardagsrummet helt klara, varför inte göra det först?? Men nu är han igång i alla fall. Medan han snickrade med dom klippte jag gräsmattan, planterade rosenbusken jag fick utav pappa och Cia samt lite annat smått och gott.
Pappa och Cia kom förbi i onsdags en sväng. Lite roligare att visa runt i huset nu när vi börjar få i ordning lite :)
Vi avslutade besöket med middag på Möruddens restaurang nere vid hamnen (båtplatserna), göttkött!

Vad har hänt mer då? Jo juste! Här om dagen när vi grejade i trädgården nös jag till och kände att det skedde en liten olycka.
Jag: ”Oj! Nu kissade jag lite!”
Victor: ”Vilken tur att du har regnbyxor på dig då!”
Haha det märks att vi hängt ihop ett tag nu och inte skäms inför varandra längre 😛
Dags att börja göra de där knipövningarna som appen tipsade om kanske..

Idag ska Victor fortsätta med elementskydden, han ska bara vakna först. Han hade två killkompisar här igår så de satt uppe och spelade brädspel till halv ett. Själv ska jag försöka mig på att sätta ihop garderoben till hallen. Den köpte vi på IKEA i onsdags. Den var dock lite för stor trots att vi lade ner alla sätena i bilen. Så de stack ut lite från bilen. Jag körde och Victor halvsatt/låg på paketen i baksätet så att de inte skulle glida ut. Gick superbra men Victor vart lite irriterad då han redan innan köpet sagt att vi inte skulle få plats med den i bilen 😛 Men skam den som ger sig! Allt gick ju finfint 😀

Bebis har nog börjat sparka lite hårdare och högre upp. Har känt sparkar ovanför naveln ett tag nu. Och ibland syns sparkarna genom både kläder och filt :) Stark pöjk de där. Han sparkar fortfarande lika flitigt vilket känns väldigt betryggande för mig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *