Här är tanken att jag ska få ventilera hur jag upplever min första graviditet. Tankar och funderingar som kommer upp, kanske knasiga men för mig helt verkliga.

Att ligga lågt

v.15 (14+4)

Först & främst angående Vårruset igår.
Jag sa till Jessica innan start att jag får se hur lår långt jag orkar jogga, känns det inget bra kommer jag börja gå. End of discussion. Starten gick & vi stod i kategorin Springa (enligt mig helt sjukt då jag i stort sett var inställd på att gå) vi började jogga & jag kände mig kissnödig direkt samt fick lite ont i nedre delen av magen, magsmärtan försvann rätt fort men kissnödigheten kvarstod genom hela loppet. Helt plötsligt ser vi att det bara är 1km kvar så vi ökar takten. Vi tre, Jessica jag & magen, kom i mål på 31min, utan att ha gått eller stannat eller saktat in en enda gång! Så jäkla nöjd! Hade inte problem med flåset eller någonting, det enda jag fokuserade på var toaletten som väntade vid mål 🙂
Förra året sprang jag på 25min så tiden var ju inte helt katastrof 🙂
Efter loppet kände jag mig taggad på att börja träna. Den entusiasmen har ju försvunnit idag kan jag säga. Jag har ont i lårhäftet (ingen aning om vad det heter) & hela magen känns som ett enda stort blåmärke, förmodligen för att jag spände ihop hela magen under hela loppet, så är väl magmusklerna som känns idag.

Igår eftermiddag kom en fjärde budare in från ingenstans & höjde hela skiten med 100.000. Vi blev sura & tyckte att det borde vara förbjudet att komma in så sent, är man inte med från början borde man helt enkelt inte få vara med! Men sedan tänkte vi om, vi vill ju fortfarande vara med & räknar med att huset kommer landa på omkring 2milj, så förhoppningsvis skrämmer den nya budaren bort budare ett & två.
Vi tänkte ligga lågt & öka budet på huset i eftermiddag om mäklaren ringer med ytterligare 100.000kr.
Sedan precis innan jag skulle publicera det här inlägget ringer mäklaren & säger att budare 2 har hoppat av, hur vill vi göra? Så jag säger direkt: Vi vill vara kvar & höjer budet med 100.000!
Haha mäklaren blir helt paff & säger nej, nej det behöver ni inte göra! Ligg lågt ett tag så ska jag kolla hur budare ett tänker först & så återkommer jag, men ni behöver inte buda över med så mycket! Lugna er, ni kan komma billigt undan.
Alltså vilken mäklare säger så!? Så fruktansvärt underbar kille! Vi allihop (Jag, Victor, Monica & Ronnie) tyckte att vi fått en bra kontakt/känsla av mäklaren redan innan & sedan på visningarna, en kille jag starkt kommer rekommendera om det här går vägen.
Två mäklare har varit helt underbara under den tid vi letat hus, den absolut första vi träffade när vi var på vår första husvisning. Ett hus som var lägre än 2m i takhöjd, så man fick huka sig för att se ut genom fönstren. Han sa direkt ”riv skiten & bygg nytt”.” Annars måste ni stötta upp huset underifrån innan ni börjar reparera taket, det kommer rasa”. Haha så jävla ärlig. & nu denna Fredrik, som känns ärlig & genomgo 🙂 Vi har allt träffat på några lurifaxar med som man känner direkt att han/hon är inte riktigt att lita på.
Nu ringde han igen & sa att budare ett har hoppat av!!!
Bara Vi & budare 4 kvar Oh my goooooood!
Han sa att vill vi öka med 100.000 så visst får vi de men de är inget han hade gjort 😉 Så vi testade med att öka med 35.000 bara för att se om den fjärde budaren hänger kvar. Satan vad spännande!
Det hösta budet, vårat, ligger alltså nu på 1.785.000 kr. Vi har inte ens räknat på vad vi har kvar om vi går in med mindre än 1.800.000, så suukt om det här går vägen!
Uppdaterar när allt är klart 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *