Ellinor 16 Ellinor 17

Foto: Naelia Salas Amner

Idag har jag bara varit i skolan och pluggat. På fredag är vi klara med första steget, alltså har vi ett prov. GGAAAAH! jag som suger på prov… hur ska det gå? Om jag inte klarar det så kommer jag få gå om steg ett. Klarar jag det så får jag gå vidare till steg två.
Jag känner att jag är ganska duktig ändå, det är inte omöjligt att jag klarar det, men man vet aldrig. En sak som är lite tråkigt är att det är flera i klassen som bara skulle göra steg ett och där efter åka tillbaka till deras land. JAg har ju pluggat med dessa underbara människor en längre period nu, så det känns så tråkigt att klassen ska splittras. Jag ska inte vara negativ och säga aldrig, men sanningen är att det är väldigt stor chans att jag aldrig kommer att träffa dem igen. En vad dem bor i Canada, en i Thailand, en i Amsterdam, en i Kina och en i Frankrike osv.

Jag är iaf glad att jag fått lära känna dem alla! Förhoppningsvis så korsar våra vägar igen.

Skolan som jag går på heter Speak Easy BCN. Ni hittar den HÄR

LOVE

0 kommentarerKommentera »

  1. Postat av: SEO Kurs Stockholm

    Snygg tjej du ser ut lite som Barby! Dessa bilderna gillar jag de var naturligare än de andra! Gör din grej, visa personlighet det blir mer kul! :)

Lämna en kommentar