VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Bli månadens Newbie!

Vill tipsa er om Allt för föräldrars fina Newbie-sida, där du förutom fin och inspirerande läsning även kan se din Newbie-bild i ett Instagramflöde. Varje månad kommer de köra en Instagramtävling där du kan
hashtagga en Newbiebild med #newbiemaj (för respektive månad) och tävla om ett presentkort på 1000 kronor som du kan handla fina Newbie-kläder för!

Gå in och tävla HÄR (scrolla längst ner): http://www.alltforforaldrar.se/kappahlnewbie

newbie1223


Kommentarer


 1. Sofie 13 maj, 2016 on 14:56 Svara

  Hej!

  Jag vill bara tipsa om en tävling som pågår hos oss på Babyshop just nu – ”Årets Babyblogg 2016” där du kan vinna 5000 SEK att handla för i vår webbshop samt få tillgång till vårt instagramkonto med över 22.000 följare i några dagar!

  Jag tänkte att du kanske kunde vara intresserad av att delta i tävlingen! Nominera din blogg här http://blog.babyshop.se/arets-babyblogg-2016/ så kan du vara med och tävla. Passa på att ladda ner din badge och nominera en av de föräldrabloggar som du tycker bäst om också :)

  Röstningen börjar den 16/5, då får du gärna be alla dina läsare att rösta på dig så att du kommer närmare vinsten!!

  /Sofie på Babyshop

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna