VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Finskjortor för sommarens mingel

Gillar ditt barn att ha skjorta på sig? Vilken tur, för visst kan ni väl erkänna att man ibland hade önskat att man kunde få styra lite mer över barnens kläder när man är bortbjuden på lite finare tillställningar? Hur som helst – här kommer lite tips på fina skjortor av hög kvalité i lyxklassen. Ett tips är att kika på Lager 157 och Kappahl för fina och mer prisvärda skjortor! :) Även Zalando har ett och annat kap just nu! Mer om det i ett annat inlägg. :)

skjort

 

1. Ralph Lauren, 699:-
2. GANT, 499:-
3. Burberry, 1150:-
4. How To Kiss A Frog, 429:-
5. Scotch Shrunk, 599:-
6. Ralph Lauren, 799:-

 

 

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna