VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Blommiga barnfavoriter!

Blommigt är alltid lika fint och speciellt jag blir alltid sugen att köpa blommiga barnkläder när solen tittar fram. Här kommer ett axplock av vårens blommiga favoriter (bilden är jättedåligt upplöst, vet inte riktigt vad som hände), både i budget – mellan och lyx-klassen. Lite olika storlekar, men de flesta av dessa plaggen finns från storlek 86-134. Vår absoluta favorit här är nummer 7, den stilrena med söta blusen från Armani Junior. Tätt efter kommer nummer 5, den mycket fina och färggenomtänkta tröjan från United Colors.

 

blommorkollage

 

1. Blus, Noa Noa Miniature, 299 :- (Nu på REA, för 150:-)
2. Romper, Ralph Lauren, 795:-
3. Skor, Kavat Fiskeby, 499:-
4. Klänning, HM, 79.90:-
5. Tröja, United Colors of Benetton, 429:-
6. Längre t-shirt, United Colors of Benetton, 129:-
7. Blus, Armani Junior, 969 (Nu på REA, 475:-
8. Mjukisbyxa, Ellos, 129:-


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna